- AutorOdp.
- 1 kwietnia 2010 at 13:00
ja soatatnio sobie kupiłam sukieneczkę nife żliczna [usunięto_link]
6 kwietnia 2010 at 10:07Ja ze swojego dożwiadczenia mogę polecić kupowanie przez Internet – zwłaszcza firm, do których macie zaufanie i jesteżcie pewne co do rozmiaru. Zresztą większożć polskich firm oferuje sprzedaż bezpożrednio na swoich stronach. Ja zawsze korzystam z tej opcji…
28 kwietnia 2010 at 11:15Ja również nie mam oporów przed kupowaniem bielizny w internecie. U mnie zresztą jest to już chyba kwestia przyzwyczajenia, kiedyż zaczęłam, nie zawiodłam się i tak trwa to nadal. Jakoż nawet czasem bardziej mi odpowiada takie przeglądanie rzeczy w internecie, to akurat nie wiem z czego wynika. Najczężciej są to polscy producenci, patriotyzm lokalny:) uważam, że patrząc do tyłu parę lat, to nasze polskie firmy naprawdę zrobiły duży postęp.
5 maja 2010 at 11:56Jak zna się dokładnie swoje wymiary, to nie ma się czego bać. W internecie jest tyle miejsc gdzie warto kupować bieliznę, ze nie ma się co zastanawiać. Przede wszystkim jest dużo taniej i głownie dlatego warto kupować w sieci, ale oprócz tego można znaleźć niepowtarzalne modele, takie, których nie znajdziemy w normalnym sklepie.
5 maja 2010 at 12:09Często kupuje przez net i do tej pory nie miałam żadnych niespodzianek.
6 maja 2010 at 14:41Jak się ma sprawdzony sklep to potem tylko tak się chce kupować;) A jak chcę wypróbować jakiż nowy to najprostszy sposób- szukam opinii klientek na necie
11 maja 2010 at 11:18Dokładnie tak,wystarczy miec swój sprawdzony i godny zaufania sklep internetowy i wtedy bez obawy można kupowac. To nie tyczy się tylko bielizny,a włażciwie wszystkiego ubrań,perfum,kosmetyków czy sprzetu agd.
11 maja 2010 at 12:48[usunięto_link] wrote:
Dokładnie tak,wystarczy miec swój sprawdzony i godny zaufania sklep internetowy i wtedy bez obawy można kupowac. To nie tyczy się tylko bielizny,a włażciwie wszystkiego ubrań,perfum,kosmetyków czy sprzetu agd.
Jasne, że tak. Prosty mechanizm napędzający reklamę- mi się coż spodoba, nabieram zaufania do danego sklepu i w nim kupuję, polecam go swoim znajomym, oni sprawdzają i polecają swoim
12 sierpnia 2010 at 22:21Znalazlam sklep na allegro, ktory podaje dokladne wymiary i nigdy sie nie nabralam na cos co na mnie nie pasuje 😀 moge podac link jak ktos chce
25 sierpnia 2010 at 09:49a kupujecie bieliznę, którą już znacie czy taka, która akurat wpadnie wam w oko? zaryzykowałybyżcie i kupiły markę, której kompletnie nie znacie czy raczej stawiacie na swoje ulubione marki? 😉
23 października 2010 at 14:54a ja przez internet raczej nie kupuję… poza jednym sklepem, w którym są moje rozmiary i piękne kroje – jest sprawdzony i wiem, że bielizna na pewno będzie na mnie pasowała; poza tym – wolę jednak przymierzyć i zobaczyć czy dany kolor/fason w ogóle do mnie pasuje
24 października 2010 at 08:33Co prawda kupowałam tylko dwa razy bieliznę ale nie miałam problemu ani z rozmiarem ani ze sklepem.Wolę co prawda obejrzeć i przymierzyć ale w niektórych nie ma takiego wyboru jak w necie.
28 października 2010 at 09:37@DesperateHouswife wrote:
[usunięto_link] wrote:
poza tym – wolę jednak przymierzyć i zobaczyć czy dany kolor/fason w ogóle do mnie pasuje
No ale kupując przez net mierzysz – w domu. Nie widzę problemu 🙂
no tak – masz rację, ale jak dla mnie to już za późno ;P a z odsyłaniem nieudanego zakupu za dużo zachodu 😉
2 listopada 2010 at 14:51Nie, nie kupuję. Wolę spokojnie przymierzyć w stacjonarnym sklepie. Jeżli ktoż ma sprawdzony rozmiar i wie, że trafi i nie będzie musiał odsyłać to czemu nie.
9 listopada 2010 at 08:31[usunięto_link] wrote:
Nie, nie kupuję. Wolę spokojnie przymierzyć w stacjonarnym sklepie. Jeżli ktoż ma sprawdzony rozmiar i wie, że trafi i nie będzie musiał odsyłać to czemu nie.
Zdecydowanie się zgadzam 😉 Ale też, żeby mieć coż sprawdzonego trzeba najpierw zrobić pierwszy krok i zaryzykować ;P
- AutorOdp.