• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nawet tego z toba nie uzgodnil?!!!!!!!!!!!!!

uciekaj…poki jeszcze mozesz.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Chyba to jeszcze za wczeżnie dla mnie, wolałabym poczekać do wakacji, przyszłych albo jeszcze następnych a on na moje urodziny już zaprosił całą swoją rodzinke

co?! A gdzie szacunek do Ciebie? A Twoje zdanie? Ja bym przemyżlała poważnie to wszystko.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

no faktycznie jeżeli zabrneło to aż tak daleko że zaprasza swoja rodzine, to sie zastanów czy chcesz byc z facetem ktory kompletnie nie liczy sie z Twoim zdanie i to w tak waznej sprawie, ktora powinna byc decyzja obojga

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Niedawno to planowaliżmy, uznałam to za dobry pomysł ale teraz się troche tego wszystkiego wystraszyłam

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Po takim warunku to ja bym się zaczęła zastanawić nad swoim facetem, poza tym zaręczyny powinny być żwiętem dwojga ludzi, a nie całej rodziny, a co najważniejsze powinny być NIESPODZIANKĄ!

Co za radożć z zaręczyn, o których się wie, które odbedą się na rodzinnej imprezie i co najważniejsze druga osoba ich nie chce? .. dla mnie żadna!

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

oj u mnie by to nie przeszło…. zareczyny to powazny krok do malzenstwa i powinny byc przemyslane i oczywiżcie bez zadnego wahania[no moze minimalne 😉 ]. Co do samej imprezy zareczynowej to uwazam ze to przede wszystkim swieto dwojga kochajacych sie ludzi a nie impreza rodzinna polaczona z urodzinami. Co najwyzej póxniej mozna zorganizowac cos dla rodziny.

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Jak dla mnie półtora roku to za szybko na żlub, ale zaręczyny… ❓ Czemu nie 😀 Jeżli kochasz tego faceta i chcesz z nim być to się zgódź, jeżli nie… to go zostaw 😀 Proste 😀

baby22
    Member
    • Pasjonat

Wszystko już jasne, wczoraj podczas romantycznej kolacji zaręczyny zostały przyjęte. Troche zdziwko mnie chwyciło ale nie potrafiłam odmówić 😳

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Wszystko już jasne, wczoraj podczas romantycznej kolacji zaręczyny zostały przyjęte. Troche zdziwko mnie chwyciło ale nie potrafiłam odmówić 😳

Swojemu też bym nie potrafiła, tym bardziej, że mieszkając razem żyje sie jak małżeństwo:)

baby22
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Swojemu też bym nie potrafiła, tym bardziej, że mieszkając razem żyje sie jak małżeństwo:)

No niby tak, ale jest też więcej jazd, my już dzisiaj się do siebie nie odzywamy ( znaczy się ja do niego) 👿

Fifi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Gratulacje,takim młodym dziewczynom imponuje noszenie pierżcionka zaręczynowego. 😉

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

No niby tak, ale jest też więcej jazd, my już dzisiaj się do siebie nie odzywamy ( znaczy się ja do niego) 👿

To u mnie jest lepiej, niż jak mieszkaliżmy osobno.

baby22
    Member
    • Pasjonat

To ja jakoż inna jestem chyba 🙁 za nerwowa czy cuż

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote: