• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ale on Cię czymż drażni? My się musieliżmy dopasować, ale już pomieszkiwaliżmy wczeżniej razem, więc było szybko i łatwo. Zero problemów.

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Bardzo często mnie drażni np. gdy po sobie nie posprząta, gdy zajmie się czymż i nie zwraca na mnie uwagi

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ech, szkoda nerwów:)

baby22
    Member
    • Pasjonat

No dzisiaj nowożć jestem bardzo szczężliwa i o nic się nie droczymy

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Bardzo często mnie drażni np. gdy po sobie nie posprząta, gdy zajmie się czymż i nie zwraca na mnie uwagi

a ty co? masz mniej niz dwa lata, ze wymagasz ciaglego zwracania uwagi na swoja osobe?

bo dwulatek to juz potrafi sie sam pobawic…

moj facet siedzi teraz w drugim pokoju i pracuje. w ogole nie zwracamy na siebie wzajemnie uwagi. i jakos nas to nie drazni…
    dorosli ludzie powinni umiec sami sie soba zajac.

a jesli chodzi o sprzatanie…jasne…to olbrzymi problem, e jedno wrzuci skarpety drugiego do pralki albo umyje po nim kubek.

dzieciu nie powinny sie zareczac.

baby22
    Member
    • Pasjonat

A Ty to niby taka mądra jesteż że wszystkie rozumy pozjadałaż ? Nie życze sobie takich komentarzy, jeżli nie masz nic pożytecznego do napisania to lepiej nic nie pisz ! Może Ty chcesz być czyjąż służącą ale ja nie mam zamiaru ! Każdy powinien po sobie posprzątać. Jesteż strasznie żałosna ! Jesli Twoj facet by tyle czasu pracował to ciekawe czy Ty nie wymagałabyż uwagi !

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

A Ty to niby taka mądra jesteż że wszystkie rozumy pozjadałaż ? Nie życze sobie takich komentarzy, jeżli nie masz nic pożytecznego do napisania to lepiej nic nie pisz ! Może Ty chcesz być czyjąż służącą ale ja nie mam zamiaru ! Każdy powinien po sobie posprzątać. Jesteż strasznie żałosna ! Jesli Twoj facet by tyle czasu pracował to ciekawe czy Ty nie wymagałabyż uwagi !

skad wiesz, ile pracuje moj facet?
    to raz.

dwa…no coz…my zyjemy RAZEM, WSPOLNIE. tu nie chodzi o bycie sluzaca. chodzi wlasnie o wspolne zycie. nie sciera sie tylko swojego kurzu, nie myje sie tylko swojego kubka i nie gotuje tylko dla siebie. nie umiesz tego pojac? to sie nie zareczaj. wracaj do rodzicow.

baby22
    Member
    • Pasjonat

Nie będziesz mi rozkazywać co ja mam robić ! Ja nie mam zamiaru cały czas sprzątać sama ! a zresztą nie mam ochoty się przed Tobą tłumaczyć !

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

Wiesz jedyną, żenującą osobą w tym towrzystwie jesteż Ty, a Twoj facet pewnie siedzi w osobnym pokoju i pracuje, bo być może woli to niż ciągłe Twoje towarzystwo, zresztą szczerze mu współczuje takiej „wspaniałej”, „idealnej” i „dorosłej” dziewczyny.

parvati
    Member
    • Guru

:)))

nie czego wspolczuc. jest ze mna, bo tego chce.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

no skoro tak mówisz… Ale musisz być chyba bardzo sfrustrowana osoba i chyba nie możesz ich rozładować w domu to robisz to tutaj, na Bogu winnych dziewczynach. I wygląda to tak jakbyż koniecznie chciała zabłysnąć, ale niestety nie wychodzi Ci to.

baby22
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Wiesz jedyną, żenującą osobą w tym towrzystwie jesteż Ty, a Twoj facet pewnie siedzi w osobnym pokoju i pracuje, bo być może woli to niż ciągłe Twoje towarzystwo, zresztą szczerze mu współczuje takiej „wspaniałej”, „idealnej” i „dorosłej” dziewczyny.

Zgadzam się z Tobą, postąpie tak jak mój profesor i napisze że trzeba być mądrzejszym i nie wdawać się w dyskusje z…

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Zgadzam się z Tobą, postąpie tak jak mój profesor i napisze że trzeba być mądrzejszym i nie wdawać się w dyskusje z…

juz sie wdalas. i pokazalas swoj poziom…

baby22
    Member
    • Pasjonat

swój poziom tzn. ? jeżli chcesz wiedzieć to jestem na studiach a zreszta nic Ci do tego. Współczucia 🙄

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

swój poziom tzn. ? jeżli chcesz wiedzieć to jestem na studiach a zreszta nic Ci do tego. Współczucia 🙄

no i co w zwiazku z tym?

wiekszosc ludzi studiuje. nawet jesli sa idiotami.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zaręczyny :("

Przewiń na górę