• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

zdrada jest czymż okropnie bolesnym – sam wiem coż o tym…
    ale z drugiej strony… czasem otwiera nam oczy na kogoż, kto naprawdę jest nam wierny 😉

życzę Obcasiki – prawdziwej prawdy – nawet jak się nieustannie kłócicie 😆

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ale z drugiej strony… czasem otwiera nam oczy na kogoż, kto naprawdę jest nam wierny 😉

Ta ,można kogoż kopać w dupę ,a on dalej jest wierny,żenada.

Yukilla
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Ja z pewnożcią po zdradzie nie potrafiłabym zaufać drugiej osobie, bez względu na to jak bardzo by się ona starała. Nie twierdzę, że nie próbowałabym wybaczyć,ale myżlę, że ciągle miałabym ten fakt w podżwiadomożci i zniszczyłabym psychicznie siebie i faceta.

hard-man
    Member
    • Ekspert

czasem w zdradzie tkwi jednak zalążek miłożci… 🙄

jak np. u mojego koleżki z wielką szklanicą alko 😆

ja Cię pieprzę, jak on jej pragnie i jak by chciał ją przeprosić! 😈
    wchłonąłby jej sutki i wylizałby każdy milimetr jej ciała! 😯

całe szczężcie – odbywa wciąż leczenie anty-alkoholowe 😉

Anonymous
    Member
    • Guru

Najpierw powinien myżleć ,a potem robić.

hard-man
    Member
    • Ekspert

@izaczek wrote:

jak on jej pragnie i jak by chciał ją przeprosić! Twisted Evil
    wchłonąłby jej sutki i wylizałby każdy milimetr jej ciała! Shocked

a co to ma wspolnego z przeprosinami? 🙄

wiesz, Izaczku, to były tylko 'przenożnie’ 😉
    jak ma się zachować facet-zdrajca, by ją jednak wywalczyć? 🙄

myslę, że alkoholikom, którzy przyszli do siebie warto dać szansę…

margo 73
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Zdrada to ostatnia rzecz którą bym wybaczyła.

Sally Hansen
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Wiadomo, że zdrada to paskudztwo i nie ma jej komu i po co wybaczać. Ale z drugiej strony to sobie myżlę, że osoby które złapią swoją drugą połówkę na zdradzie powinny być szczeżliwe bo to żwietny impuls do zastanowienia się kim taka osoba jest i czy warto z nia byc… Wiadomo, że na początku boli ale po czasie myżle że osoba zdradzona jest szczesliwa z takiego biegu wydarzeń bo otwierają się jej całkiem nowe perspektywy a z bagażem dożwiadczeń prawdopodobnie nie popełni już błędu wyboru złego partnera. Jak myżlicie?

Anonymous
    Member
    • Guru

Myżlę ,że się mylisz 😉

Sally Hansen
    Member
    • Bywalec

W sumie to wypowiedziałam tą opinię na podstawie własnego dożwiadczenia. Kiedyż też zostałam zdradzona mimo że stworzyłam mit koło swojego chłopaka. A jego zdrada dopiero otworzyła mi oczy na to jakim jest człowiekiem i na to jak w przyszłożci nie popełnić tych samych błędów w doborze partnera. Teraz jestem z tego dożwiadczenia szczęsliwa. Czemu myżlisz że się mylę?

Sally Hansen
    Member
    • Bywalec

izaczek: chodzi o to, że tak naprawdę da sie poznać czy chłopak/ dziewczyna czuje pociąg do innych po jego/jej zachowaniu. Wystarczy tylko dobrze obserwować, dobrze się poznać, nie spiszyć się w pójżciu do łóżka itp.. zdradzacze za długo takiej sytuacji nie wytrzymają haha

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] Hansen wrote:

izaczek: chodzi o to, że tak naprawdę da sie poznać czy chłopak/ dziewczyna czuje pociąg do innych po jego/jej zachowaniu. Wystarczy tylko dobrze obserwować, dobrze się poznać, nie spiszyć się w pójżciu do łóżka itp.. zdradzacze za długo takiej sytuacji nie wytrzymają haha

Mylisz się.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] Hansen wrote:

Mylisz się.

Dokładnie.
    Pomijając fakt ,że odciąganie spraw sypialnych nie jest sposobem na osobę niewierną ,a zwykłą głupotą no chyba,że jest nastolatką hehe

XxKasioolaxX
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Cóż…
    Pewnie każdy ma inne zdanie na ten temat, jednak ja uważam że winna jest zawsze osoba która zdradza 🙂
    Ja osobiżcie bym zdrady nie wybaczyła, chociaż… może po paru latach albo gdybym widziała że naprawdę żałuje 🙂
    Tak czy siak musiałby się namęczyć żeby odzyskać moje zaufanie.

kamila248
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

A ja powiem coż co wam się na pewno nie spodoba, czasami zdrada jest potrzebna, wiecie dlaczego ?
    Ona zmienia człowieka, jego poglądy, weryfikuje priorytety, ale niewątpliwie bardzo mocno boli 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zdrada"

Przewiń na górę