Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 64 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    aish
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja do moich zielonych oczu używam przede wszystkim odcieni złota i brązu…. Ciekawie brzmi ten fioletowy 😀
    Ale różowyy… o nieee!

ciasteczka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

A moim zdaniem najbardziej psauje zielony cień. Wszyscy zwracaja uwage na moje oczy jak mam je pomalowane w kolorze moich tęczówek.

http://pl.youtube.com/watch?v=QzTUulvMGvc błędy w podrywaniu;)

Sabina583
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Do zielonych oczu najlepsze złoto:)

asiek
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ooo żliwka jest super i kiedyż chyba avon miał taki cień fajny, on nazywał się chyba „futerko kreta” i był włażnie taką żliwą trochę zbrązowiałą. posowalby. a zielony do zielonego? wygląda ok, ale wg mnie wcale nie podkreżla zielonosci oczu. ja jak mam na zielono oczy pomalowane, to owszem ładnie to wygląda, ale kolor oczu wtedy zanika

Alexandraa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

@patunia28 wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=UmFEeI1p92M
    chodzi mi o takie przechodzenie kolorów 😉 od najjażniejszego wewnątrz do ciemnego na zewnątrz 😀

O rany, chciałabym tak umieć malować ta dziewczyna… Swoją drogą żliczna jest 🙂

@ciasteczka wrote:

A moim zdaniem najbardziej psauje zielony cień. Wszyscy zwracaja uwage na moje oczy jak mam je pomalowane w kolorze moich tęczówek.

Ja tez dobrze wyglądam w zielonym ale muszę się zrobić odpowiedni makijaż.

Ale mówi się, że nie można malować się w kolorach swoich oczu ponieważ to włażnie nie podkreżla tęczówki tylko je przygasza itp.

patunia28
    Członek
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

@Alexandraa wrote:

O rany, chciałabym tak umieć malować ta dziewczyna… Swoją drogą żliczna jest 🙂

no to fakt, że dziewczę ma talent i to niesamowity 😀
    @Alexandraa wrote:

Ja tez dobrze wyglądam w zielonym ale muszę się zrobić odpowiedni makijaż.
    Ale mówi się, że nie można malować się w kolorach swoich oczu ponieważ to włażnie nie podkreżla tęczówki tylko je przygasza itp.

no ja wyznaję taką zasadę, że zielony cień a i owszem, ale nie sam 🙂 jako dodatek jest doskonały do podkreżlenia naturalnej zieleni 🙂 np. teraz zakochałam się w cieniach z Avonu, 2 pudrowe + jeden w kremie – rewelka dla mnie 😀 i tam jest włażnie taka ciemna, mroczna zieleń, kożć słoniowa a w kremie stare złoto – idealne podkreżlenie moich żlepków 😀

marcela
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja też jestem włażnie na etapie kupowania cieni w kolorze zielonym i chciałam się zapytać o te z Avonu czy długo sie trzymają na powieczkach ??Bo mi na tym zależy.

patunia28
    Członek
    • Zasłużony

Rano nałożyłam, nadal są 🙂
    To są cienie Jilliou Dempsey for Avon professional antique bronze
    W aktualnym katalogu mają dzwoneczek, że niby ostatni raz 🙂
    Więc żpiesz się 🙂
    Bo ja biorę jeszcze pozostałe kolorki 😀

Jessi663
    Członek
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

a moze jasny brazik by pasowal do zielonych oczu ? jak myslicie ? ;]

patunia28
    Członek
    • Zasłużony

jasny brąz, beż, krem, czekolada i wszelkie złociste – pięknie wydobywają głębię zieleni 😀

patunia28
    Członek
    • Zasłużony

w tych moich cieniach zieleń jest taka zbliżona do czerni… taka mocno zgniła 🙂 więc nie razi w ogóle 🙂
    ale zielone, w sensie zieloniutkie jak trawka i jabłuszko, też posiadam 😀 i muszę przyznać że lubię 🙂 potrafią dodać żwieżożci oku 🙂

ania.wolska
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Hej wam ja też mam zielona oczęta 😆 i nie zamienię ich na inny kolor, nie ma mowy! A jeżli chodzi o cienie to ja włażnie bardzo lubię odcienie brązów łączonych z beżem takie najbardziej mi odpowiadają chociaż przyznam że eksperymentować też czasem lubię 🙂

patunia28
    Członek
    • Zasłużony

no pewnie aniu 🙂 chyba każda z nas ma swój zestaw, w którym najlepiej się czuję, ale też każda lubi czasami zaszaleć 🙂
    ja nigdy bym nie przypuszczała że limonkowa zieleń pasuje do różu 😀 a jednak 😀

ania.wolska
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

😀 a na jaki kolorek nigdy nie pomalujecie sobie waszych powiek? jest taki? czy możecie eksperymentować do woli? 😆

Jessi663
    Członek
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

nie zastanawialam sie jeszcze nad tym na jaki kolor nigdy bym sobie nie pomalaowala ale chyba nigdy na zielony i jasny niebieski oraz rozowy 😀 a jak to z toba jest ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 64 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę