• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

ciasteczka nie wygaduj głupot! parvati na pewno będzie miałą całe życie ładne rzęsy tak jak jej mama i babcia i pewnie prababcia też miałą bardzo łądne.

Już mnie nawet ine żmieszy to twoje pieprzenie parvati. To sięrobi już żenujące. 😯

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Co tu jest zenujace to ja nie chce mowic….

Odnosnie tego makijazu… Nie napewno niegdy sobie tego nie zrobie.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Nie chcesz mówić? Gdybyż nie chciała to byż chyba otym nie wspominała 😉

macabra
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

nooo…ja sie ciesze, ze nie musze wywalac forsy na cos, co dostalam od natury…

Kwestia czasu:) Moja mama miała bardzo gęste rzesy jak ja w młodosci, teraz jej sie przerzedziły i sama sie zastanawia nad permanentnym. Tak to juz jest,że z wiekiem sie przerzedzaja. Ja tez na razie ciesze sie naturą;)

taaak?
    a moja ma nadal ma bardzo dlugie i geste rzesy. moja babcia tak samo.

Bredzisz kobieto.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A ja tam jestem w stanie uwierzyc parvati. Moja babcia ma 76 lat i wlosy na glowie ze ho ho, zreszta ona w ogole jest w swietniej formie. A co do jej wlosow- geste i czarne jak smola. Kazdy mysli ze ona maluje. A to geny i juz (ja niestety nie mam jej wlosow), ,moj tat ma wlasnie po niej wlosy. Az im czasem zazdroszcze…
    Tak wiec tak samo jak im nie potrzeba odzywek i farb, tak niektorym nie jest potrzebny makijaz permanentny. Ja np. lubie swoja twarz bez tapety wiec po co mi on? Ale jak ktos czuje taka potrzebe to czemu nie?

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja bym chciała sobie jedynie permanentnie pomalować i zagężcić rzęsy 🙂 Żadnych kresek, czy kontur na ustach.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

to po prostu zrob sobie henne.

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Myżlałam też o tym i chyba spróbuję. No ale i tak nie zastąpi to tuszu do rzęs, który dodatkowo je pogrubia i wydają się gęstsze.

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja miałam hennę na brwiach i rzęsach na wakacje. było fajnie ale dożć szybko się zmywa a a dodatek niszczy rzęsy.
    co do permanentnego, to mogłabym sobie zagężcić rzęsy górne poprzez porobienie kropeczek czarnych pomiędzy naturalnymi rzęsami. żeby nie było takiej chamskiej krechy i żeby nie było tak widoczne po zmyciu tuszu…

Wiedziemka
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

myżlałam nad tym, tylko muzę jeszcze poszperać i znaleźć odpowiednią kosmetyczkę, znająca się na rzeczy

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Moja kolezanka zrobila sobie makijaz permanentny oczu. Bardzo delikatny i w zasadzie nic nie widac, ale faktycznie oko jest bardziej wyraziste. Nie mam nic przeciwko temu. Jak ktos chce to jego sprawa.

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

permanentny to nie wiem, pewnie boli jak diabli, ale czy ktos doczepial sobie rzesy? ale nie tak w domu tylko zageszczane na dluzej? jestem ciekawa jak to funkcjonuje, tez pewnie drogie jest ale czy jest efekt?

macabra
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja doczepiałam i nie polecam. Szybko sie wykruszają, a ceny są naprawde wysokie.

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

a potem jak, normalnie malowalas? a zostalo ci tyle samo co mialas przed doczepianiem czy jeszcze mniej?

ruziaMN
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

jest watek zalozony o naturalnym przedluzaniu rzes

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zrobilam sobie maijaż permanentny!!!!"

Przewiń na górę