• Autor
    Odp.
  • BillieJean
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja zrobiłam sobie makijaż permanentny. Bardzo praktyczna sprawa, jesli ktoż nie ma czasu na robienie makijażu przed wyjsciem do pracy. Jedyny minus to ból gdy jest wykonywany.

Jessi663
    Member
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

jesli chodzi o makijaz permanentny to jestem za 🙂 sama sie zastanawiam nad zrobieniem sobie kontorowki na ustach … 🙂

Olinnka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Jasne że to fajna sprawa 🙂 Tylko tzreba sie udać do kogoż kto zrobi to z gustem. Ja zrobiłam sobie brwi, żeby nie biegac na henne co tydzien 🙂 Jestem bardzo zadowolona, tylko 1 tydzien brwi byly za ciemne, no ale to trzeba przetrwać, ja sypkim pudrem kryłam 😛

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Hmmm też chyba bym sobie nie zrobiła makijażu na stałę, zwłaszcza, że lubię zmiany i lubię wykonywać makijaż samodzielnie. Ponadto lubię siebie czasem ful naturalnie, zwłaszcza wieczorem lub po kąpieli 🙂 I mój mężczyzna również bardzo lubi mnie bez makijażu 🙂

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

w sumie to sama nie wiem, z jednej strony mi sie podoba a z drugiej boje sie bolu i ze moze nie wyjsc dobrze.

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Bałam sie bo nie widzialam czy nie bedzie bolesne.Nie bylo po pani zastosowala znieczulenie.:)Zrobilam sobie kreski na powiece dolnej i gornej.Prze wygoda:).Zawsze o kazdej porze jestem wymalowana i nie musze martwic sie o rozmazanie:).A jak chce uzyc kolorowego cienia to spokojnie daje rade pokryc czarne kreski.Booosko:)
    Robilam w Krakowie i gorąco polecam
    pozdrawiam

może wstawisz zdjęcie przed i po? ciekawa jestem jaka jest różnica 🙂

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

[usunięto_link] czarna wrote:

Moim skromnym zdaniem taki makijaz jest naprawdę fajną sprawą 🙂 I gdybym miała na tyle kasy to pewnie bym się na niego zdecydowała. Zwłaszcza, że jest to podkreżlenie oka, a nie pełny makijaż 😉

wygodna „sprawa” przede wszystkim
    przy profesjonalnie wykonanym makijażu permamentnym przez 24h wygląda się na niezwykle zadbaną
    znam kobietki, które kilkanażcie minut po wstaniu z łóżka, majac zrobiony permamentny ust i oczu, wychodzą z domu, a wyglądają jakby robiły make up godzinę
    u nas zawsze będzie to dobro luksusowe

mendinia
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

No to odważna jesteż bo ja bym sobie nie dała czegoż takiego zrobić.
    Ale jak ty chodzisz cały czas wymalowana.
    Tylko kiedyż jak ci się zrobią zmarszczki i ci się wszystko zleje to już nie będziesz wyglądać tak atrakcyjnie 😉

BillieJean
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Zmarszczki robia sie prędzej czy później wszystkim moja droga, a nie wiem jak ma się do tego makijaz permanentny, może mnie ktos oswieci?;P

magda70045
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja tak samo sobie nie wyobrazam hehee 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zrobilam sobie maijaż permanentny!!!!"

Przewiń na górę