- AutorOdp.
- 4 listopada 2008 at 23:19
Ja zrobiłam sobie makijaż permanentny. Bardzo praktyczna sprawa, jesli ktoż nie ma czasu na robienie makijażu przed wyjsciem do pracy. Jedyny minus to ból gdy jest wykonywany.
25 listopada 2008 at 23:25jesli chodzi o makijaz permanentny to jestem za 🙂 sama sie zastanawiam nad zrobieniem sobie kontorowki na ustach … 🙂
28 listopada 2008 at 10:15Jasne że to fajna sprawa 🙂 Tylko tzreba sie udać do kogoż kto zrobi to z gustem. Ja zrobiłam sobie brwi, żeby nie biegac na henne co tydzien 🙂 Jestem bardzo zadowolona, tylko 1 tydzien brwi byly za ciemne, no ale to trzeba przetrwać, ja sypkim pudrem kryłam 😛
17 grudnia 2008 at 15:53Hmmm też chyba bym sobie nie zrobiła makijażu na stałę, zwłaszcza, że lubię zmiany i lubię wykonywać makijaż samodzielnie. Ponadto lubię siebie czasem ful naturalnie, zwłaszcza wieczorem lub po kąpieli 🙂 I mój mężczyzna również bardzo lubi mnie bez makijażu 🙂
18 grudnia 2008 at 09:45w sumie to sama nie wiem, z jednej strony mi sie podoba a z drugiej boje sie bolu i ze moze nie wyjsc dobrze.
24 grudnia 2008 at 21:43[usunięto_link] wrote:
Bałam sie bo nie widzialam czy nie bedzie bolesne.Nie bylo po pani zastosowala znieczulenie.:)Zrobilam sobie kreski na powiece dolnej i gornej.Prze wygoda:).Zawsze o kazdej porze jestem wymalowana i nie musze martwic sie o rozmazanie:).A jak chce uzyc kolorowego cienia to spokojnie daje rade pokryc czarne kreski.Booosko:)
Robilam w Krakowie i gorąco polecam
pozdrawiammoże wstawisz zdjęcie przed i po? ciekawa jestem jaka jest różnica 🙂
24 grudnia 2008 at 21:52[usunięto_link] czarna wrote:
Moim skromnym zdaniem taki makijaz jest naprawdę fajną sprawą 🙂 I gdybym miała na tyle kasy to pewnie bym się na niego zdecydowała. Zwłaszcza, że jest to podkreżlenie oka, a nie pełny makijaż 😉
wygodna „sprawa” przede wszystkim
przy profesjonalnie wykonanym makijażu permamentnym przez 24h wygląda się na niezwykle zadbaną
znam kobietki, które kilkanażcie minut po wstaniu z łóżka, majac zrobiony permamentny ust i oczu, wychodzą z domu, a wyglądają jakby robiły make up godzinę
u nas zawsze będzie to dobro luksusowe26 grudnia 2008 at 14:09No to odważna jesteż bo ja bym sobie nie dała czegoż takiego zrobić.
Ale jak ty chodzisz cały czas wymalowana.
Tylko kiedyż jak ci się zrobią zmarszczki i ci się wszystko zleje to już nie będziesz wyglądać tak atrakcyjnie 😉26 grudnia 2008 at 18:48Zmarszczki robia sie prędzej czy później wszystkim moja droga, a nie wiem jak ma się do tego makijaz permanentny, może mnie ktos oswieci?;P
17 listopada 2014 at 12:25ja tak samo sobie nie wyobrazam hehee 🙂
- AutorOdp.