- AutorOdp.
- 29 maja 2007 at 14:28
Wakacje już niedługo! Ciekawi mnie, kto gdzie jeździ? Góry, mazury, morze? A może jakiż odległy kraj? Gdzie lubicie jeździć i dlaczego włażnie tam?
29 maja 2007 at 14:30Ten temacik już gdzież tam jest o ile pamiętam.
A w ogóle to u mnie wyjazdy są spontaniczne! Nic nie jest planowane!
29 maja 2007 at 16:01Z zaplanowanych to lecimy z Miżkiem w sierpniu do Turcji 🙂
A z niezaplanowanych jakos dokladniej to napewno w gory bo moja babcia tam mieszka i oprocz tego jakies zloty motocyklowe 😀30 maja 2007 at 09:28Pewnie znów wybiorę się na Woodstock, już 4 rok z rzędu 😉
I to by było na tyle. 😕30 maja 2007 at 10:02No dokładnie jest taki juz temacik ja go wymyslilam ale to nic. 😆
ja prawdopodobnie w tym roku pojade z moim szczesciem nad nasze morze Baltyckie.A mialy byc WLochy:(:( 😥
30 maja 2007 at 15:27Nie mam jeszcze żadnych planów na wakacje.U mnie wszystko dzieje się nagle i z dnia na dzień 🙂 mam małą wizję wakacji na wsi,ale jeszce dokładnie nie zaplanowałam czasu ani miejsca.To wszystko wyjdzie w praniu 😀
30 maja 2007 at 17:43ja mam zaplanowane 5 tygodni jak na razie 🙂 będzie to praca wakacyjna w Grecji
31 maja 2007 at 00:48Najpierw festiwal gotycki w Bolkowie – Castle Party – obowiązkowo jak co roku
Następnie górki – najpewniej Karpacz
Później działeczka i imprezki
i jak na razie to koniec moich planów 🙂31 maja 2007 at 06:00festiwal gotycki? opowiedz coż więcej!
31 maja 2007 at 08:45Jest to jedyne wydarzenie tego typu w Europie żrodkowej i Wschodniej.
Od roku 1994 festiwal gożcił na swojej scenie największe gwiazdy sceny dark independent.W tym roku wystąpią:
Front Line Assembly (ca)
IAMX (gb)
Angelspit (au)
Catastrophe Ballet (de)
Cemetery of Scream (pl)
C.H. District (pl)
Desdemona (pl)
Diary of Dreams (de)
Diorama (de)
Fading Colours (pl)
Legendary Pink Dots (nl)
Masskotki (pl)
Miguel And The Living Dead (pl)
Mortiis (no)
NFD (gb)
Pride and Fall (no)
Suicide Commando (be)
Tear (cz)
The Royal Dead (jp)INDUSTRIAL NIGHT: 27.07 Sorento Club
synta[xe]rror (pl)
[haven] (pl)
hervy (pl)
kobylinski (pl)3 czerwca 2007 at 08:51Na pewno morze……od trzech lat ze zgrana ekipa pod namioty…. a poza tym jezio,moze gory:) to sie zobaczy blizej terminu…….wszystko zalezy od kasy:P
5 czerwca 2007 at 14:28na tym festiwalu to będzie się dużo działo 🙂 a co do namiotu to ja tym razem namiot w grecji. mam nadzieję, że się nie ugotuję 🙂
5 czerwca 2007 at 17:46jeszcze chcialbym odwiedzic stolice…
musimy sie jeszcze rozejzec za „tanim” noclegiem.
moze ktos moze mnie gdzies naprowadzic?
-bede wdzieczna Warszawianka:)
pozdrawiam6 czerwca 2007 at 16:46szukaj schronisk młodzieżowych są najtańsze. ja znalazłam to
[usunięto_link]6 czerwca 2007 at 18:42Bardzo dziekuje Fiona! :*
- AutorOdp.