gdzie pracujecie

• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

gdzie dziewczyny teraz pracujecie ja osobiżcie szukam pracy na wakacje ale nic nie ma :/ i nie wiem co co prawda cos tam znalazłam jako sprzedawczyni w tanich odzierzach albo jako magazynier osobiscie bym wolała tego magazyniera ale nie widomo czy mnie przyjma jak nie mam ksiażeczki sanepidowskiej

a jak tam z WAmi Jest?

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

ja pracuje w restauracji jako kelnerka (Anglia)

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja pracuje w salonie żlubnym 🙂

ATLECI.PL
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja nie Kobieta, ale tez sie wpisze 8)
    Aktualnie jako geodeta do poludnia, a wieczorem jako konsultant w sprawach dietetycznych, treningowych i suplementacyjnych, a takze jako sprzedawca w sklepie z suplementami,ciuszkami sportowymi i sprzetem sportowym.

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

A ja też pracuje w Anglii 😀

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

A ja ogolnie mowiac branza budowlana – obsługuje biuro handlowe firmy remontowo – budowlanej – przyjmuje zamowienia na remonty, dopcieplenia, drzwi, okna, rolety , zaluzje itp. Nie narzekam – praca ciekawa, choc wydawalo mi sie ze nie bede miala zielonego pojecia o tego typu sprawach, bop trafilam do tej firmy troche z przypadku, ale teraz nie narzekam, jest fajnie. No i przede wszystkim atmosfera w pracy jest OK.

Cithria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

jeżli się uda, to będę pracować w kwiaciarni bo to moje marzenie:P tylko proszę bez żmiechu bo ja po prostu uwielbiam kwiatki 😀 poza tym to się czężciowo wiąże z moim zawodem:D

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

dlaczego mialybysmy sie smiac. ja np nie wiem co z czym sie je jesli chodzi o kwiaty. osoba ktore pracuja w kwiaciarni ubrania pachna ladnie. ja jak kiedys pracowala jako barmanka kelnerka to mi ciuchy fajkami przeszly okropnie

MIECZ-NICK
    Member
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Wlasnie, musze sie przyznac, ze wiele kasy to ja tu nie zarabiam, ale cenie sobie ponad to, ze mam fajnych ludzi w pracy i naprawde ludzkiego szefa , ktory potrafi zrozumiec, ze masz male dziecko, ze poklocilas sie z mezem i masz humor do d*** i nawet usiadzie, zrobi kawe i wyslucha. I nic nie chce w zamian!!! juz na tyle go poznalam. Potrafi opierniczyc jesli zawlilas, ale i doceni jak ci sie cos uda. Na razie wiec nie mysle o zmianie pracy, choc nie powiem, ze przydalaby sie wieksza kasa, tego nigdy dosc.

-iwa-
    Participant
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Ja za ok. 2 tygodnie bronie prace mgr i zamierzam szukac pracy (a najpierw odbyc staz) w branzy budowlanej a glownie sanitarnej, grzewczej, zgodnie z kierunkiem studiow. Trzymajcie kciuki zebym cos znalazla, bo inaczej sfiksuje w domu 🙂

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja altualnie jestem poszukująca

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

a ja w sklepie z uzywanymi ciuszkami 😛

i poszukuje nowej 😛

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja czasami pomagam ojcu w pracy i w domu,na kompie duzo rzeczy mu pomagam,typu zrobienie cos w wordzie,exelu,wydrukowaniu,zeskanowaniu,skerowaniu itp. Za rok moze 2 przejmuje ojca firme bo ojciec twierdzi,ze jest juz za stary i nie wyrabia.A jaka to nie zdradze bo duzo konkurencjii:) 😆 8)

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

a ja w sklepie z uzywanymi ciuszkami 😛

i poszukuje nowej 😛

Kurde to masz fajnie.Jako pierwsza mozesz sobie powybierac najlepsze ciuchy

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Ja do 5. roku studiów pracuję i dlatego mam opóźnienie z magisterką (na szczężcie do jesieni jeszcze trochę czasu 🙂 ), pracuje sobie spokojnie w Centrum Informacji Miejskiej, współpracownicy są super, więc nie ma na co narzekać, no może zarobki mogłyby być wyższe, ale w tej kwestii nie ma się nigdy dożć 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " gdzie pracujecie"

Przewiń na górę