Nasze złe strony…

• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Zakładam ten temat, abyżmy mogły dzielić się ze wszystkimi tym, co nas w sobie samych czasem wkurza. Zauważyłam, że są osoby na tym forum, których życie jest wprost idealne i zastanawiam się, czy to tylko chęć pocieszenia się poprzez wypisywanie takich bzdur na forach i dowartożciowania się, czy na prawdę komuż się tak p*****ężciło.

Nie owijając w bawełne….. 😆 ….. czekam na odpowiedź ze strony PARVATI!

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

no to czekaj 🙂 ale i tak wiesz co napisze więc trochę bez sensu to jest 😆

nikt nie jest idealny i zawsze znajdzie się chocby najmniejsza rzecz z której bedziemy nie zadowoleni. błahostka ale jednak.

ale bądź co bądź jestem z mojego życia zadowolna w 99.9% 😛

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

byl juz taki temat ale napisze jeszcze raz ;p

– zadufany w sobie
    – „zawsze ma racje” ;p
    – wredny
    – za bardzo ufam ludziom ;p
    – strasznie zmienny – nie wiem od czego to zalezy ale raz niesmialy a raz zbyt pewny siebie ;p
    – wku**ia mnie moja przemiana materii :d jem, cwicze, jem, cwicze i nic – ani kilograma :d
    – leniwy

narazie tyle mi przychodzi do glowy ;p poza tym jestem idealny :d

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

gaduła, czasem upierdliwa, często płacze z byle powodu, mam wieczny bajzel w pokoju (jak posprzatam, nastepnego dnia juz jest znowu syf na kółkach). to takie podstawowe kilka cech, ktore utrudniaja mi funkcjonowanie, ale ogolnie, nie narzekam na siebie- mam wiecej rzeczy do chwalenia, niz narzekania, choc jak kazdy- mam swoje wady i te mniejsze i te powazniejsze..

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

bardzo zla i wkurzajaca strona mojego zycia jest to, ze sasiedzi w ciagu ostatnich dwoch miesiecy juz trzeci zalali mi sufit w lazience i tym razem kierujemy sprawe bezposrednio do sadu. jest to spore utrudnie, bo majac na glowie trzy sesje, dwie prace magisterskie i jeszcze pochlaniajaca sporo czasu robote…nie mam czasu sie w tym grzebac.

to mnie w moim zyciu aktualnie wkurza.

a jesli chodzi o moja wspaniala osobowosc: pelna akceptacja. jestem jaka jestem i nie pracuje nad soba.

nie bede tu wypisywac, ze za duzo gadam albo jestem furiatem czy flegmatykiem. wszystkie moje wady izalety skladaja sie na calosc, ktora bardzo lubie.

a pozatym..byly juz z trzy tematy o wadach.
    wiec: wyszukiwarka, drogie dziecko.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Mam wiele wad, które z jednej strony mogą wydawać się wadami, a z drugiej zaletami, zależnie od punktu widzenia. 🙂
    Największą moją wadą jest to, że nie umiem wyciągać wniosków na przyszłożć.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Mam wiele wad, które z jednej strony mogą wydawać się wadami, a z drugiej zaletami, zależnie od punktu widzenia. 🙂

nawet gryzonie to potrafia…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Złe strony… ? nie mam złych stron 😀 z każdej strony jestem ok 😉 a jeżli uważam coż za swoją wadę to staram się myżleć o tym jak o zalecie.Nie da się ukryć i nawet nie próbuję tego robić-kocham siebie 😀 jedyne,co próbuje w sobie zwalczyć to zarozumialstwo,bo skoro nawet mama już tak uważa to trzeba trochę przystopować… 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Hmm.. jak to gdzież, kiedyż ktoż powiedział/napisał: nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę.. Kropka. 😉

Manora
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

nawet gryzonie to potrafia…

Owszem, potrafią, ale ja jeszcze umiem się to tego przyznać, a to już połowa sukcesu. 🙂

parvati
    Member
    • Guru

„polowa sukcesu” bylaby wtedy, gdybys przestala pozwalac posuwac sie palantowi.

pelen sukces nastapilby, gdybys zmienila swoja mentalnosc glupiej pipy na tyle, zeby zechcial z toba byc normalny facet.

a ty zamiast tego przyznajesz, ze jestes glupsza od szczura.

Manora
    Member
    • Maniak

Parvati, czemu Ci tak zależy na moim szczężciu? Wcale mnie nie znasz, a próbujesz mi pomóc. Chcesz zmniejszyć liczbę naiwnych kobiet w polskim społeczeństwie?

parvati
    Member
    • Guru

naiwne kobiety mi wisza i powiewaja. ale nadmiar idiotow w spoleczenstwie bardzo mnie irytuje.

a ty…no niestety…nalezysz do tej olbrzymiej grupy.

Manora
    Member
    • Maniak

To, że życie prywatne mam inne niż Ty, nie oznacza, że należę do grona debili. Nie zawsze układa się we wszystkich sferach życiowych.

parvati
    Member
    • Guru

dobra…jak grochem o sciane.

koncze gadke. chcesz byc idiotka, to badz.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze złe strony…"

Przewiń na górę