- Ten temat ma 62 odpowiedzi, 48 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 6 lat, 7 miesięcy temu przez
lidka28.
- AutorWpisy
- 23 czerwca 2012 o 19:10 #8196
Witam, jestem mamą i jestem tak szczężliwa że udało mi się wreszcie pozbyłam się tych zbędnych kilogramów których nie mogłam zgubić po ciąży że aż muszę się pochwalić . Te dziewczyny które jeszcze n ie rodziły pewnie nie zdają sobie sprawy ile trzeba włozyć wysiłku w to by wrócić do swojej sylwetki sprzed ciąży :/
Ja już nie wierzę w takie 10 kg w 2 tygodnie bo to wróci przecież prędzej czy później jo-jo.
Ja schudłam 5 kg w 6 tygodni, i jak twierdzi moja pani dietetyk jest to najzdrowszy sposób chudnięcia. Ważne by te kg już nigdy nie powróciłyPróbowałam różnych dziwnych diet znalezionych w internecie, ale nic nie pomagało. Dopiero gdy znalazłam poradnie dietetyczną on- line od razu poczułam że jestem w dobrych rękach. Pani dietetyk ułożyła dla mnie profesjonalną dietę i opracowała ćwiczenia. Cena przyzwoita zapłaciłam tylko 39 zł. Podaje wam stronkę twojadobradieta.
I naprawdę nie wierzcie w cudowne diety bo ich nie ma :/ Tylko dobrze dobrana dieta i ćwiczenia pomogą. Wiem co mówię bo przerobiłam to na własnej skórze.
24 czerwca 2012 o 07:33 #188417@mamaEwa wrote:
Witam, jestem mamą i jestem tak szczężliwa że udało mi się wreszcie pozbyłam się tych zbędnych kilogramów których nie mogłam zgubić po ciąży że aż muszę się pochwalić . Te dziewczyny które jeszcze n ie rodziły pewnie nie zdają sobie sprawy ile trzeba włozyć wysiłku w to by wrócić do swojej sylwetki sprzed ciąży :/
Ja już nie wierzę w takie 10 kg w 2 tygodnie bo to wróci przecież prędzej czy później jo-jo.
Ja schudłam 5 kg w 6 tygodni, i jak twierdzi moja pani dietetyk jest to najzdrowszy sposób chudnięcia. Ważne by te kg już nigdy nie powróciłyPróbowałam różnych dziwnych diet znalezionych w internecie, ale nic nie pomagało. Dopiero gdy znalazłam poradnie dietetyczną on- line od razu poczułam że jestem w dobrych rękach. Pani dietetyk ułożyła dla mnie profesjonalną dietę i opracowała ćwiczenia. Cena przyzwoita zapłaciłam tylko 39 zł. Podaje wam stronkę twojadobradieta.
I naprawdę nie wierzcie w cudowne diety bo ich nie ma :/ Tylko dobrze dobrana dieta i ćwiczenia pomogą. Wiem co mówię bo przerobiłam to na własnej skórze.
Oczywiżcie, że żadne diety cud nie są skuteczne na dłuższą metę. O wiele korzystniej jest tracić na wadze powolniej ale systematycznie i nie wracając do starej wagi. Gratuluje powrotu do dawnej sylwetki:)
26 czerwca 2012 o 13:59 #188426Nieźle. Zawsze się zastanawiam jak to będzie ze mną po ciąży. Staram się zdrowo odżywiać i prowadzić zdrowy tryb życia, jednak praca przy komputerze robi swoje, a ciąża… wiadomo.
Zresztą jak diety nie pomagają to można tez pomyżleć o zabiegach w salonach medycyny estetycznej. Sporo jest zabiegów wyszczuplających, ujędrniających czy modelujących sylwetkę 🙂27 czerwca 2012 o 18:51 #188424no to może byż chociaż trochę zdradziła jak w Twoim przypadku było? Dużo wyrzeczeń w jedzeniu? ile razy dziennie? Jak cwiczyłąs i jak to godziłąs z opieką ad dzieckiem?
29 czerwca 2012 o 11:26 #188425zapisać się na fitness 🙂
26 lipca 2012 o 08:21 #188423Wiecie co? ja byłam na diecie turbo, chudnie się na niej sporo z tym, że mi żadne kilogramy nie wróciły, bo wiadomo, po skończonej diecie nie rzuciłam się na żarcie, moje życie od ramtej pory bardzo się zmieniło 🙂 sporo się ruszam, więc nie mówicie, że takie coż nie pomaga!
4 sierpnia 2012 o 11:33 #188415Z własnego dożwiadczenia polecam mż i ćwiczenia z Ewą Chodakowską! Działa cuda.
11 sierpnia 2012 o 11:49 #188416Ja tam jakoż nawet nie wierzę w dietetyków. Sparzyłam się… 🙂
Nie dosyć, że za jadłospis kosmiczne kwoty by chcieli, to i na dokładkę sam jadłospis… żeby odżywiać się zgodnie z nim to musiałabym zarabiać niewiadomo ile… :<12 sierpnia 2012 o 21:16 #188422A co chciałaż prócz jadłospisu? Buty do biegania?
13 sierpnia 2012 o 10:07 #188414Dziewczyny a znacie coż dobrego na rozstępy? Znajoma poleca mi serum Mambino do skóry z rozstępami i bliznami. Mówi, ze działa cuda i nawet pomogło jej poprawić wygląd po cesarce. Dla mnie to rozstępy są większym problemem niż odchudzanie i pomyżlałam, ze może Wy coż mi poradzicie. Zna któraż to Mambino?
12 października 2012 o 14:03 #188403Zgadzam się, że diety nie działają. Ja schudłam przypadkiem, choć nie planowałam. Po prostu piłam dużo soków. Ale tylko wyciskanych własnoręcznie. świetnie nadają się do tego wyciskarki Champion klik.
Chudłam systematycznie i na dodatek oczyszczałam organizm z toksyn.
A przy zakupie dostałam receptury opracowane tylko dla mnie.
Nawet syn i mąż skorzystali 🙂17 października 2012 o 21:08 #188398Nie,ja w sumie tego nie znam,ale spróbuj znaleźć jakiż bardzo mocno nawiązujący balsam, dobry będzie nie tylko na rozstepy, ale i latwiej Ci bedzie schudnąć, np.neutrogena czy lepiej floslek
23 listopada 2012 o 12:06 #188395Znajoma w ciąży przytyła 31 kg. A 15 miesięcy po porodzie wróciła już do swojej dawnej wagi. Sama nie wie jak się jej to udało, bo nie stosowała żadnych diet. Po prostu jadała 3 posiłki dziennie, ostatni o 18, nie podjadała, nie jadła słodyczy, cukru, itp. no i waga jakoż sama jej zleciała.
23 listopada 2012 o 20:55 #188396Ja już 5,5 miesiąca po porodzie i na wadze ciągle 13 kg za dużo. Chciałam się wybrać do dietetyka z prożbą o poradę i pomoc w rzuceniu nadmiaru sadełka. Jednak znalazłam kurs dietetyczny http://www.klubznizek.pl/szczegoly/1085/29-zl-zamiast-299-zl-za-kurs-dietetyczny-Zdrowie-na-co-dzien-Diety-podstawowe-chorobowe-energetyczne-odchudzajace-i-inne. Pomyżlałam, że nauczę się też jak przygotowywać posiłku dziecku. Co o tym myżlicie?
29 listopada 2012 o 12:26 #188384trochę ruchu, dobrze się odzywiaj i nie powinno być problemu
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.