• Autor
    Odp.
  • ingaa7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Już teraz ciężko mi utrzymać wagę, moja figura wymaga wielu wyrzeczeń i dlatego nie biorę pod uwagi ciąży. Miałabym doła do końca życia patrząc na wielki obwisły brzuch i cellulit, wtedy to tylko operacja pomoże, a nie należę do osób którym dobry wygląd łatwo przychodzi:(

Miliana43
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

MIalam ten sam problem po mojej ciazy, ale dieta 1200 kcal do tego trener 2 razy w tygodniu i 2 razy w tygodniu zabiegi wyszczuplające i antycellulitowe w laime i to mi pomogło w sumie w 3 miesiące nie dosc ze wrocilam do dawnej formy to nawet wyglądam lepiej niz wczesniej

Cysteria
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

nie należy wierzyć w dietę cud, sprawdzony sposób to lekkie, regularne posiłki i dużo ruchu

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Miliana to niezły wycisk miałaż;]ale skuteczny jak 'widać’

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

a powiedz mi jakie dokładnie miałaż zabiegi i czy efekty są?

[usunięto_link] wrote:

MIalam ten sam problem po mojej ciazy, ale dieta 1200 kcal do tego trener 2 razy w tygodniu i 2 razy w tygodniu zabiegi wyszczuplające i antycellulitowe w laime i to mi pomogło w sumie w 3 miesiące nie dosc ze wrocilam do dawnej formy to nawet wyglądam lepiej niz wczesniej

lisabera
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja jeszcze nie urodziłam, ale już się zaczynam tym martwić… zastanawiam się nawet żeby kupić pas poporodowy, znalazłam nawet taki BabyOno korygujący, ale jeszcze się wstrzymuję:) Muszę dobrze temat zbadać…. wizja trenera i zabiegów – chyba spory koszt???

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

po ciąży najlepiej jeżć dużo warzyw i owoców i bardzo długo sięęęę… kochać…
    w lipcu dodam rowerek i… wspinaczkę w góry 😀

jak ja Cię kocham, Maleńka 😉

Szarotka.Redcart_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Przede wszystkim po ciąży nie można się zasiedzieć i spocząć na laurach,tutaj kłania się dużo aktywnożci fizycznej,nie pisze aby przesadzić,ale basen czy rower są wskazane,plus dieta.

anjjja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hej, dieta i ruch plus wytrwałożć , motywacja w postaci kogoż lub czegoż oto recepta. Jeżli ktoż kompletnie się zagubił w pojęciach dietetycznych to mogę polecić forum z dietetykiem za free babyonline.pl

kredkowa
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

biegać za dzieckiem i od razu szybciej leci 😀

akerowa
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Wiadomo ruch, odżywianie, pozytywne nastawienie:) ale np taka koszulka korygująca babyono może chociażby poprawić samopoczucie:) jestem za!

chmiel241
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Też uważam, że dieta i sport to podstawa. Po ciąży i po karmieniu zaczęłam się jeszcze wspomagać tabletkami weight-loss.pl, dzięki nim rezultaty są jeszcze lepsze. Bez nich też chudłam, ale wolniej.

SklepKokosowy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Trudno się z Wami nie zgodzić,dieta oraz odpowiednie ćwiczenia pomogą nam wrócić do formy po okresie ciąży,tylko wszystko należy stosować z odpowiednim umiarem i wyczuć granicę,tak aby nie przesadzić i sobie nie zaszkodzić.

Karolcia82
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

kwestia nastawienia, psychika, to jest number one, jeżli to ogarniemy, dalej jest naprawdę fajnie, ja długo musiałam pracować nad tym,aby systematycznie uprawiać sport i racjonalnie jeżć a jednak udało się!: ) na nic zda się jedzenie sałaty i katorgi na fitness jeżli będzie to trwało tydzień… potem znów wracamy do korzeni, i tak w kółko, raz a dobrze ( nie na hurra) postanowić sobie co i jak, warto na kartce napisać jakie są za i przeciw, choć tak naprawdę nie ma przeciw!
    i przystąpić do dzieła, Ewa Chodakowska jest fajnym rozwiązaniem, kiedy nie chce nam się pobiegać albo , iżć np. na spinning, (jazda na rowerku stacjonarnym na sali przy dobrej muzie), są różne intensywnożci trenningu, np. fat burrning na spalenie tkanki, itp. no i systematyczne jedzonko plus woda może byc z miodem i cytryną, ale ważna jest systematyka!, a jeżli przekroczymy pewien etap i pokochamy tak na serio siebie i uzależnimy się od endorfin w sporcie to wtedy niestraszny nam będzie kawałek ciasta czekoladowego na weekendowej imprezie, bo grunt to szczężcie w naszych oczach, a kiedy siebie kochamy to szczężliwe są nasze dzieci i mężowie! 🙂

polanpola
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

nic tak nie przyspiesza chudnięcia po ciąży jak karmienie piersią!! 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak schudnąc po ciąży?"

Przewiń na górę