Wasze ulubione kosmetyki do makija偶u

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    reddragon
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

tusz do rzes z loreala architect 馃槈
    i czarna kredka

Rzesy-Sklep_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Dziewczyny tak si臋 sk艂ada,偶e u nas znajdziecie wszystko co niezb臋dne do piel臋gnacji i makija偶u rz臋s,wi臋c je偶eli b臋dziemy mogli w czym偶 pom贸c to jak najbardziej,zapraszamy serdecznie:)

baasiek
    Uczestnik
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Lubi臋 kremy bb z garniera ale te偶 ostatnio z Nivea, tusz max factor, ostatnio kupi艂am sobie puder do brwi Golden Rose, na razie jestem na fazie testowania ale spodoba艂 mi si臋 bo daje naturalny efekt, chyba si臋 polubimy 馃檪

Monika
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

tusz do rzes oczywi偶cie 馃檪

Pamaluk.Sklep_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Do samego makija偶u seria Soraya jest ca艂kiem przyjemna i skuteczna,wi臋c cz臋sto na niej bazuj臋,zar贸wno je偶eli chodzi o mleczko,tonik do demakija偶u.

reddragon
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

偶el do kresek z maybelline 馃榾 jest po prostu genialny…

agatawiezba
    Cz艂onek
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja u偶ywam kosmetyk贸w z firmy Inglot

Zdrowie-i-uroda_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Max Factor czy Revlon ja ostatnio u偶ywam kosmetyk贸w tej firmy i jestem bardzo zadowolona,a zamawiaj膮c w sklepach internetowych mozemy zawsze liczy膰 na ni偶sz膮 cen臋:)

rafandynka
    Cz艂onek
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ostatnim z ulubionych jest zestaw eyebrow styling kit od golden rose do stylizacji brwi, zestaw z woskiem, dwoma odcieniami pudru oraz peseta-wszystko w ladnym pudeleczku z lustereczkiem. Pudry wysokiej jakosci, dobrze napigmentowane, trwale, nie osypuja sie w ciagu dnia, natomiast dzieki woskowi nadajemu brwiom porzadany ksztalt i efekt jest bardzo naturalny.

Patrycja Kokot
    Cz艂onek
    • Odp.: 47
    • Bywalec

nowosc golden rose-baza pod cienie do powiek, eyeshadow primer. Zdecydowanie moj ulubiony kosmetyk! Dzieki niemu „uratowalam” osypujace sie cienie i znow moge z nich korzystac. Bardzo ladnie podbija kolor i utrwala makiijaz. Cena zachecajaca 馃槈

rafandynka
    Cz艂onek
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Dziewczynki hit! Jesli macie dosyc oslabione rzesy, a chcecie je wzmocnic i sprawic zeby po umalowaniu byly jeszcze dluzsze i bardziej pogrubione to polecam szczerze baze pod tusz, lash primer z golden rose. Nakladamy go na czyste rzesy, a na to tusz i efekt koncowy rewelacyjny!

Malwina Pisarek
    Cz艂onek
    • Odp.: 59
    • Sta艂y bywalec

Zastanawiam sie nad ta baza czy to aby nie zbedny gadzet? Ona ma jakies skladniki odzywcze czy cos? Ja mam bardzo slabe rzesy i by mi sie przydala, aczkolwiek uzywam tuszu z GR, Lash Plumping Mascara i jestem zadowolona z efektow. Kolor jest piekny, gleboka czern, a rzesy nie posklejane.

Agata Gruber
    Cz艂onek
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

dziewczyny a probowalyscie moze cieni z alilla ? dostalam je ostatnio w prezencie i sa naprawde magiczne. dla mnie najwazniejsze, ze sa hipoalergiczne, bo mam duze problemy ze skora, a tutaj nic 馃檪

Dorota123
    Uczestnik
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Moje nowe odkrycie. Wypiekany kamie艅 br膮zuj膮cy swederm. Bardzo lekki, fajnie si臋 nak艂ada i daje naturalny efekt. Jest jeden odcie艅, w zale偶no艣ci od ilo艣ci na艂o偶onych warstw, efekt jest od ja艣niejszego do ciemniejszego. Sprawdza si臋 przy konturowaniu twarzy, ale tez przy takim codziennym makija偶u, dla ocieplenia koloru sk贸ry.

Monika
    Uczestnik
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

Mam taki bronzer Swederm. Za pomoc膮 p臋dzla fajnie mo偶na wymodelowa膰 kontur twarzy. Nak艂adam pod ko艣膰mi policzkowymi, na szyi, wzd艂u偶 skrzyde艂ek nosa i po bokach czo艂a. Zawsze wygl膮da efektownie. Teraz zam贸wi艂am siostrze, bo na stronie jest opcja zam贸wienia z ozdobn膮 obwolut膮 na prezent.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 28 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋