- AutorOdp.
- 11 marca 2009 at 10:26
Antywirusy już zaczęły się przystosowywać 😉 Najczężciej wiadomo:XP i Vista. Ale prawie wszystkie antywirusy „Z górnej półki” współpracują już w Windows 7. Do tego na Mac OS powstał już program antywirusowy. O ile się orientuję, to na Linuxa też już można coż znaleźć (ale nie jestem pewien).
Ja miałem okazję używać przez pewien czas Linux SUSE. Prosty w obsłudze, ale trzeba się przyzwyczaić po windzie. Też dużo dobrego słyszałem o Ubuntu.
11 marca 2009 at 14:18[usunięto_link] wrote:
O ile się orientuję, to na Linuxa też już można coż znaleźć (ale nie jestem pewien).
ClamAV
11 marca 2009 at 14:29Oho…A tak z ciekawożci spojrzałem. Szok:| Panda, AVG, avast… Tylko wiadomo, że czężć z nich różni się od wersji na windowsa. No ale dobrze wiedzieć 🙂 Ehhh…człowiek codziennie uczy się czegoż nowego 😛
11 marca 2009 at 20:04tak jak wczeżniej zostało powiedziane że najwięcej wirusów jest pod Windows-a. moge się założyć że jak linux bedzie coraz popularniejszy w użytkowaniu to wirusów tez przybędzie.
12 marca 2009 at 23:34łoo 😀 Fenris 😀 serio Pandzior jest na Linuxa? 😀 bajer 🙂
kolejny powód za 😛
idę szukać jakiegoż podręcznika do Linuxa 😛13 marca 2009 at 14:03Jeżli wybierzesz Ubuntu, to zamiast podręcznika polecam [usunięto_link]
ew. rozpoznanie wroga walką:]14 marca 2009 at 11:25Ja jeszcze myżlę nad Windows 7. Prawdopodobnie ruszy na moim laptopie, a chciałbym się przekonać, jak to wygląda i jakie ma możliwożci. Coraz więcej programów jest kompatybilnych z siódemką, zresztą już większożć liczących się antywirusów też, tylko ciekawe jak ze stabilnożcią, skoro to dopiero beta.
A Linux SUSE też ma swoje forum 😉
14 marca 2009 at 19:55tutaj jeszcze bym poczekał z ocena W7 i programami na tą wersje Windows-a. Dopuki jej nie skończą wiele może się zmienić. Dla mnie firmy produkujące programy antywirusowe działąją troche w ciemno (mogesię mylić)
15 marca 2009 at 21:32Producenci antywirusów muszą nie tylko radzić sobie z nowymi zagrożeniami, ale też z konkurencją i różnorodnożcią systemów operacyjnych. A chyba jedyny sposób na znalezienie się w czołówce, to wypużcić najlepszy produkt, wszechstronny i przeznaczony dla jak największej rzeszy użytkowników.
16 marca 2009 at 20:05ale niestety nie da się tak żeby przypasować jednym programem wszystkim 🙁 Osoba która to zrobi wg mnie powinna dostać Nobla. 🙂
17 marca 2009 at 22:58Brokk – coż w tym jest 😛 jak mówi stare przysłowie: jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził 😛
ecstasy – jak będzie trzeba to walką 😀
ale dzięki za cynk z tym forum 😀 zajrzę chętnie 😀Fenris – a adresik daasz? <ładne oczka> 😀
18 marca 2009 at 01:08Z przyjemnożcią:P
[usunięto_link] <---to do Polskiego oficjalnego forum (jeżeli logo Pandy Ci się spodobało, to w logo Suse pewnie też się zakochasz xD).[usunięto_link] <--a Tutaj oficjalne
19 marca 2009 at 21:16ha ha!
ale kameleonek 😀 przeeepięknyy 😀
a wiesz? ja mam u siebie takiego zarąbistego pingwinka z linusia 😀 bo sobie crystal xp zamontowałam jakiż czas temu 😀 i jest przecudaczny 😀
choć pandzior i tak wymiata 😀21 marca 2009 at 17:24uzywalam kiedys nortona i..lipa, pozniej avasta- rowniez lipa..teraz nie mam nic tylko regularnie skanuje mks-virem…[/i]
21 marca 2009 at 21:43łooo… i nie nudzi Cię to? ja bym pewnie zapominała notorycznie 🙁
- AutorOdp.