• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Każdy ma swój sposób na zabezpieczanie kompa 😉

A płasko_buta, strasznie trafiłaż, jeżeli chodzi o antywirusy z jakimi miałaż stycznożć 😛

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no tak, oczywiżcie 🙂 co komu pasuje 🙂 szczerze jednak podziwiam 🙂

Brokk
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

płasko_buta przykro że tak trafiłaż. A kiedy ostatni raz na komputerze miałas antywirusa bo może obecne będą ci bardziej pasowały.

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Co chwilę słychać o nowych produktach. Jedne lepsze, inne gorsze. Ja niestety nie mam teraz czasu na testy i muszę zadowalać się opiniami i testami na serwisach internetowych i w gazetach 😉

plasko_buta
    Member
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

ojj..ostatniego antywirusa mialam jakies dwa lata temu. moze faktycznie jakiegos poszukam..

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Ja wolę się lepiej zabezpieczać, od kiedy dostęp do internetu jest powszechny, przez internet załatwiasz płatnożci tip, a na kompie trzymasz dużo prywatnych i często bardzo ważnych plików 😉

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

obejrzyj triale. napewno któryż ci przypasuje. Ja osobiżcie nie toleruje darmowych programów. Wydaje mi się że coż im brakuje 🙂

plasko_buta
    Member
    • Stały bywalec

wlasnie zainstalowalam trial kaspersky’ego 🙂 znalazl mi jednego adware’a.. po 30dniach przetestuje nastepne 😀

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

też jakiż sposób. Za pół roku będziesz znać je wszystkie 🙂

Fenris
    Member
    • Zasłużony

1 kwietnia ma się coż wydarzyć. Twórcy Conficker’a (robak) zapowiedzieli, prima apilisowy żarcik 👿 :/

plasko_buta
    Member
    • Stały bywalec

Rany Boskie! nie wlacze komputera az do 3 kwietnia! 😉 a tak powaznie, no to co mozna zrobic? nie otwierac podejrzanych maili ani wyskakujacych okienek z zaskakujacymi wiadomosciami 🙂 nie wiem co jeszcze 🙂

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

nom… po prostu myżleć co się robi, prawda? 🙂 i nie wyłączać antyvira xD

anna82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Jesli chodzi o kasperskiego to ja używam kolejnych wersji internet security (sam antywirus nie ma sensu) od 3 lat i jestem b. zadowolona – przedtem używałam mks vir, avast!, arcavir, oraz avg

supersluby.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Zgadzam się Kaspersky to zdecydowanie jeden z lepszych programów. Sama go używam i jestem zadowolona. Nie miałam jeszcze z nim żadnych problemów.

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Kaspersky jest dobry 🙂 Ale niektóre programy w ostatnim roku rozwinęły się bardzo mocno, za to Kaspersky nie zaszokował nowym produktem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Antywirusy"

Przewiń na górę