- AutorOdp.
- 5 kwietnia 2009 at 22:01
wiesz… niektóre firmy po prostu łożą na reklamę a nie na rozwój produktu 🙂 zmienią cyferkę w roku i już nowinka niby 😛
dlatego uważam, że jednak warto sprawdzać, czym dana firma „zachwyca” w kolejnej odsłonie antyvirusa…9 kwietnia 2009 at 21:06Ale tak jest dożć często 😉 Ja wychodzę z założenia, że lepiej najpierw przetestować samemu, potem ewentualnie kupić jak się sprawdzi. Popytać znajomych itd. Nie tylko w przypadku antywirusów 😉
PS. dostałem na mail’a newsa o limitowanej serii Pandy z licencją na 2 lata 🙂
[usunięto_link]…szkoda, że się nie załapię 😛16 czerwca 2009 at 21:57ehhh… i widzisz? dałam się namówić tak wczeżnie i mi też przeszło koło nosa… ehhh 🙂 ale i tak nie żałuję zakupu 😉 i nawet jak przyjdzie do wyłożenia kaski na przedłużenie licencji to jakoż nie będę płakać 🙂
a powiedz mi, są jakież fajne darmowe, które możesz polecić? bo ostatnio koleżanka się mnie pytała, ale z moim uczuleniem za bardzo jej nie pomogłam 😛17 czerwca 2009 at 21:46Darmowe? Jak dla mnie 2 rozwiązania, AVG + Comodo firewall albo Panda Cloud AV + Comodo firewall. AVG jest znany i dożć lubiany. Sam używałem dożć długo. Natomiast Panda jest nowym AV, w wersji beta, czyli może mieć jeszcze kilka błędów. Ale mam na stacjonarnym komputerze i daje radę 🙂
17 czerwca 2009 at 23:24ooo 🙂 wyszła darmowa wersja? to fajnie, może to jej podpowiem, bo z płatnej jestem bardzo zadowolona. jakież namiary? 🙂
a Comodo? czemu akurat Comodo? 😀21 czerwca 2009 at 21:47[usunięto_link] Tutaj link do Pandy, a tutaj do Comodo:[usunięto_link], powinno być ok 🙂 A Comodo dlaczego? bo jest dobry 🙂 Nie dożć że dobre wyniki w testach, to jeszcze wżród użytkowników.
21 czerwca 2009 at 23:09oooo 😀 Fenris jak zwykle – niezawodny 🙂 dzięki wielkie 😀 przekażę dalej 🙂 choć i sama sobie poczytam o tym Cloud, bo to ciekawie brzmi 🙂
22 czerwca 2009 at 15:43Ja, od kiedy tylko pamiętam, używam Avasta. Jakoż do innych antyvirów nie jestem przekonana. W sumie… to czy te programy antywirusowe różnią się czymkolwiek od siebie?[/i]
22 czerwca 2009 at 22:18Różnią się i to bardzo 🙂 Avast jest jednym z gorszych…Ma dużo fałszywych alarmów, nie zawsze radzi sobie z kasowaniem wirusów i do tego wykrywalnożć jest nie najlepsza…
23 czerwca 2009 at 00:05oj taaak, różnią się, różnią… jeżli przejrzysz ten temat zobaczysz, jakie ja np. miałam zabawy z darmówkami 🙂
29 czerwca 2009 at 22:25Panda i Kaspersky już wydały produkty z serii 2010 :
[usunięto_link]
[usunięto_link]Wyniki Pandy są imponujące, ale to już w zamieszczonych artykułach
30 czerwca 2009 at 19:43mmmm, wow 😀 Panda wypadła lepiej od Kaspersky’ego 😛
czytając znalazłam jeszcze to:
[usunięto_link]
coraz bardziej doceniam mój zakup 😉6 lipca 2009 at 12:25Cieszę się, że nie żałujesz:) A natknąłem się na jednym z forów na link [usunięto_link]. Można przetestować Pandę 2010 i pod koniec akcji wygrać licencję na ten program. Spore szanse więc czemu nie:)
6 lipca 2009 at 14:29weszłam na stronkę – aż 200 nagród 😀 no to na pewno spróbuję 😈 spore szanse 😀 a i twórcom może troszkę uda się pomóc 😀
7 lipca 2009 at 09:10nawet nie dla samych nagród, ale żeby chociaż porownać, ja miałem 2009 i teraz zainstalowałem 2010, nadal jestem zadowlony 😉
- AutorOdp.