• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Zapowiada się niezła rewolucja. Program potrafi przeskanować na przykład 120 GB w niecałe 20 minut…a to bardzo dobry czas. Testuje i póki co same plusy 🙂 No i przydało by się coż wygrać :>

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no tak 😀 też już zauważyłam szybkożć skanu 🙂 i co najlepsze – nadal nie czuję, że mam zainstalowanego i non stop działającego AV 😀

Choko_Jazz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

J uzywam Nortona-nis 2010 BETA … Testowalam wiele programow i poki co odpowiada mi wlasnie ten

patunia28
    Member
    • Zasłużony

a Pandę 2010 też? 🙂 bo teraz jest prowadzony test-lab i można sobie miesięczną na próbę zgarnąć, a nawet wygrać licencję 🙂
    a muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona jej działaniem 😀 więc czy wygram, czy nie, i tak będzie moja 😈

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Najpierw 2009, teraz 2010…widzę, że Panda się sprawdziła. Chociaż wiadomo, że wygrana byłaby bardzo miłą niespodzianką 🙂 Chętnie poczytałbym w jakiejż gazecie porządny test na kilka stron tych noweych wersji 2010 razem z porównaniem.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no tak to by mogło być bardzo pomocne 🙂 zwłaszcza, gdyby rzetelnie porównano szybkożć, pożeranie ramu itd. i najlepiej jeszcze z dodatkiem „co się zmieniło w stosunku do wersji poprzedniej” bo czasami prócz numerka to tak hmm… ciężko powiedzieć 😛

Brokk
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

ja mam wrażenie że PAnda z wersji na wersję jest coraz bardziej odchudzona, zjada coraz mniej ramu 🙂
    mi skanuje 160gb w pół godzinki, ale robię przy tym masię innych rzecyz wieć jakby nie zwracam na to wogóle uwagi

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Ja już po testowaniu i zdała egzamin. Konkurencji postawili wysoko poprzeczkę. Chyba mój komputer już zaprzyjaźnił się z Pandą, więc pewnie 09 zamienię na 10 😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Nom, dokładnie 😉 Ja chyba też 🙂 Bo naprawdę okazała się jeszcze lepsza, o ile to możliwe, od 2009 🙂

Sarra
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

norton od 2 lat i na razie 0 poważnych infekcji komputera

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

zabezpieczam swój komputerek avastem i żyje bezproblemowo 🙂

Blk
    Member
    • Zasłużony

…zmieniłam komputer, zmieniłam antywirusa – teraz mam AVG 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, nie powiem, że jest to zmiana na gorsze 🙂 Spróbuj sobie Clouda może 🙂 Ma bardzo przyjemny interfejs i fajną skutecznożć 🙂

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Widać postępy 🙂 Tylko radzę jeszcze dorzucić jakiegoż firewalla, bo ten „firmowy” w windowsach jest bardzo cienki 😉

Blk
    Member
    • Zasłużony

dzięki za rady 🙂 :*

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Antywirusy"

Przewiń na górę