• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

powiem tak: dela mnie assha nie jest zadnym przeciwnikiem jesli chodzi o polemike, a tym bardziej nie uwazam jej za godnego partnera w dyskusji. zatem…na jej debilna zaczepke opisalam kolokwialnie „chrzan sie”. zamierzam tak odpowiadac za kazdym razem, bo skrotu eot ta wydmuszka intelektualna nie jest w stanie pojac. widocznie mama nie przekazala jej waznej prawdy zyciowej: jak ktos nie chce sie z toba bawic, to odejdz”.

unikam towarzystwa dresiar stojacych kolo smietnika, ktore ochoczo wala tekstami o „sraniu twarza”. nie moj poziom.

dlatego, assho, odpusc sobie zaczepki, skoro „chrzan sie” tak w ciebie ugodzilo…twoja osoba na wiecej z mojej strony nie zasluzyla. a jesli chcesz pozaczepiac…wracaj pod smietnik.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

bluzgi na privie traca sens :d jak ludzie dadza sie sprowokowac to chodzi im tylko o to zeby mocniej pocisnac niz przeciwnik a publicznosc jest mile widziana :d
    ale tak na przyszlosc – wcale nie trzeba wyzywac zeby „dogryzc” komus ;p

Taa..
    Tyle, że forum nie jest od „pociskania przeciwników’ czy „dogryzania”.. Takie rzeczy to praktykujcie sobie w realu, na własnym podwórku..
    Jeżeli ktos nie życzy sobie ze mną rozmawiać – nie wdaje się z tą osobą w dyskusje. Proste.
    Wiadomo, dynamizm=uatrakcyjnienie. Tyle, że dyskusje prowadzone ostatnimi czasy na Obcasach, choć może barwne i przykuwające uwagę, zwyczajnie „zapychają” tematy – co staje sie.. mdłe.

parvati
    Member
    • Guru

tez uwazam, ze o sraniu to na podworku przy smietniku. zdecydowanie.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

parvati, nie jestem godnym ciebie przeciwnikiem do polemizacji, poniewaz tak naprawde nie piszesz nic, z czym moznaby dysktutowac. bluzgi , mieso, bluzgi, mieso i na przemian, wiec…. z czym polemizowac? wiem juz skad wiesz jaka atmosfera panuje „pod smietnikiem”, najwyrazniej jestes swiadoma tego co mowisz, a autopsja czesto jest niezlym doswiadczeniem do omawiania problemu 😉 takze- nie pograzaj sie.

moj tekst „nieladny” byl jeden, twoich- wszystkie- no, ale najwyrazniej ten MOJ NIELADNY tekst utkwil ci w pamieci i wlasnie o to mi chodzilo. widzisz? mowilam, ze jestes kobitka co do niej drzec sie trzeba, zeby zrozumiala, po dobroci- nie dociera

WarnGirl czy ja powiedzialam, ze to miala byc zaczepka? slawne „uderz w stol, a nozyce sie odezwą”, takze.. no nic, widac moje gratulacje ugodzily przez przypadek w czuly punkt..

parvati
    Member
    • Guru

a wiesz, co ja na to?

CHRZAN SIE!!!:)))

wylota pod smietnik!!!

😆

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ale wiecie co parvati niby taka żwiatowa, wychowana.. a jakich ona używa zwrotów?! to sie staje nudne.. i sama zaczepia ludzi nie tylko inni ją..

już mam dożć czytania tego 😕 😕

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ja sądze podobnie Myszka, no ale cóż zrobisz 🙄

Assha
    Member
    • Maniak

ja juz nie odrozniam postow parvati, jeden taki sam jak drugi- zadna nowosc.
    „chrzan sie”, „wydmuszki”, „cholernie smieszna”,”pustak”,”idiotka” „kretynka” „lachon” „dresiara” … moze cos nowego??

[usunięto_link] wrote:

ale wiecie co parvati niby taka żwiatowa, wychowana.. a jakich ona używa zwrotów?! to sie staje nudne.. i sama zaczepia ludzi nie tylko inni ją..

już mam dożć czytania tego

ja tez juz mam dosc. uszami mi te jej bluzgi juz wychodzą..

parvati
    Member
    • Guru

chrzan sie to bluzg?:))))

przy twoich chujach, gownach i sraniu to przeciez brzmi jak poezja.
    hopokrytko…

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ten temat już mnie nudzi 😕

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Ten temat już mnie nudzi 😕

nie tylko Ciebie ale jak widać admini mają to gdzież..

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

chrzan sie to bluzg?:))))

przy twoich chujach, gownach i sraniu to przeciez brzmi jak poezja.
    hopokrytko…

hopokrytko? naucz sie pisac. i.. nie o chujach nie pisze, nie klne i nie bluzgam- jak ty. do poezji ci daleko.

HALLLLLLOOOO ! czy ktos ją wreszcie przymknie? poczytajcie co ona pisze- masa agresji, antypatii, bluzg i braku kultury. czytajac to,co zacytowalam odnioslam wrazenie, ze masza kolezanka jest tak naładowana agresją, ze juz sobie nie radzi..

mnie tez to nudzi- czekam, az ktos sie tym wreszcie zajmie..

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Proponuje administracji wprowadzić system warnów za obrażanie userów, po 3 warnie, ban na 3 dni na ochłoięcie. Takie rozwiązanie uzdrowi atmosfere.

parvati
    Member
    • Guru

mysle, droga assho, ze toba zajma sie w pierwszej kolejnosci. tym czasem: nie zamierzam z toba wiecej dyskutowac.

Assha
    Member
    • Maniak

Zbereźnik- pomysł niezły 🙂

parvati- oooo nareszcie… dlugo na to czekałam.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atmosfera na forum…"

Przewiń na górę