- AutorOdp.
- 28 kwietnia 2008 at 14:30
powiem tak: dela mnie assha nie jest zadnym przeciwnikiem jesli chodzi o polemike, a tym bardziej nie uwazam jej za godnego partnera w dyskusji. zatem…na jej debilna zaczepke opisalam kolokwialnie „chrzan sie”. zamierzam tak odpowiadac za kazdym razem, bo skrotu eot ta wydmuszka intelektualna nie jest w stanie pojac. widocznie mama nie przekazala jej waznej prawdy zyciowej: jak ktos nie chce sie z toba bawic, to odejdz”.
unikam towarzystwa dresiar stojacych kolo smietnika, ktore ochoczo wala tekstami o „sraniu twarza”. nie moj poziom.
dlatego, assho, odpusc sobie zaczepki, skoro „chrzan sie” tak w ciebie ugodzilo…twoja osoba na wiecej z mojej strony nie zasluzyla. a jesli chcesz pozaczepiac…wracaj pod smietnik.
28 kwietnia 2008 at 15:05bluzgi na privie traca sens :d jak ludzie dadza sie sprowokowac to chodzi im tylko o to zeby mocniej pocisnac niz przeciwnik a publicznosc jest mile widziana :d
ale tak na przyszlosc – wcale nie trzeba wyzywac zeby „dogryzc” komus ;pTaa..
Tyle, że forum nie jest od „pociskania przeciwników’ czy „dogryzania”.. Takie rzeczy to praktykujcie sobie w realu, na własnym podwórku..
Jeżeli ktos nie życzy sobie ze mną rozmawiać – nie wdaje się z tą osobą w dyskusje. Proste.
Wiadomo, dynamizm=uatrakcyjnienie. Tyle, że dyskusje prowadzone ostatnimi czasy na Obcasach, choć może barwne i przykuwające uwagę, zwyczajnie „zapychają” tematy – co staje sie.. mdłe.28 kwietnia 2008 at 15:56tez uwazam, ze o sraniu to na podworku przy smietniku. zdecydowanie.
29 kwietnia 2008 at 06:39parvati, nie jestem godnym ciebie przeciwnikiem do polemizacji, poniewaz tak naprawde nie piszesz nic, z czym moznaby dysktutowac. bluzgi , mieso, bluzgi, mieso i na przemian, wiec…. z czym polemizowac? wiem juz skad wiesz jaka atmosfera panuje „pod smietnikiem”, najwyrazniej jestes swiadoma tego co mowisz, a autopsja czesto jest niezlym doswiadczeniem do omawiania problemu 😉 takze- nie pograzaj sie.
moj tekst „nieladny” byl jeden, twoich- wszystkie- no, ale najwyrazniej ten MOJ NIELADNY tekst utkwil ci w pamieci i wlasnie o to mi chodzilo. widzisz? mowilam, ze jestes kobitka co do niej drzec sie trzeba, zeby zrozumiala, po dobroci- nie dociera
WarnGirl czy ja powiedzialam, ze to miala byc zaczepka? slawne „uderz w stol, a nozyce sie odezwą”, takze.. no nic, widac moje gratulacje ugodzily przez przypadek w czuly punkt..
29 kwietnia 2008 at 07:29a wiesz, co ja na to?
CHRZAN SIE!!!:)))
wylota pod smietnik!!!
😆
29 kwietnia 2008 at 09:13ale wiecie co parvati niby taka żwiatowa, wychowana.. a jakich ona używa zwrotów?! to sie staje nudne.. i sama zaczepia ludzi nie tylko inni ją..
już mam dożć czytania tego 😕 😕
29 kwietnia 2008 at 09:25ja sądze podobnie Myszka, no ale cóż zrobisz 🙄
29 kwietnia 2008 at 09:38ja juz nie odrozniam postow parvati, jeden taki sam jak drugi- zadna nowosc.
„chrzan sie”, „wydmuszki”, „cholernie smieszna”,”pustak”,”idiotka” „kretynka” „lachon” „dresiara” … moze cos nowego??[usunięto_link] wrote:
ale wiecie co parvati niby taka żwiatowa, wychowana.. a jakich ona używa zwrotów?! to sie staje nudne.. i sama zaczepia ludzi nie tylko inni ją..
już mam dożć czytania tego
ja tez juz mam dosc. uszami mi te jej bluzgi juz wychodzą..
29 kwietnia 2008 at 09:40chrzan sie to bluzg?:))))
przy twoich chujach, gownach i sraniu to przeciez brzmi jak poezja.
hopokrytko…29 kwietnia 2008 at 09:45Ten temat już mnie nudzi 😕
29 kwietnia 2008 at 09:58[usunięto_link] wrote:
Ten temat już mnie nudzi 😕
nie tylko Ciebie ale jak widać admini mają to gdzież..
29 kwietnia 2008 at 10:06[usunięto_link] wrote:
chrzan sie to bluzg?:))))
przy twoich chujach, gownach i sraniu to przeciez brzmi jak poezja.
hopokrytko…hopokrytko? naucz sie pisac. i.. nie o chujach nie pisze, nie klne i nie bluzgam- jak ty. do poezji ci daleko.
HALLLLLLOOOO ! czy ktos ją wreszcie przymknie? poczytajcie co ona pisze- masa agresji, antypatii, bluzg i braku kultury. czytajac to,co zacytowalam odnioslam wrazenie, ze masza kolezanka jest tak naładowana agresją, ze juz sobie nie radzi..
mnie tez to nudzi- czekam, az ktos sie tym wreszcie zajmie..
29 kwietnia 2008 at 10:12Proponuje administracji wprowadzić system warnów za obrażanie userów, po 3 warnie, ban na 3 dni na ochłoięcie. Takie rozwiązanie uzdrowi atmosfere.
29 kwietnia 2008 at 10:14mysle, droga assho, ze toba zajma sie w pierwszej kolejnosci. tym czasem: nie zamierzam z toba wiecej dyskutowac.
29 kwietnia 2008 at 10:14Zbereźnik- pomysł niezły 🙂
parvati- oooo nareszcie… dlugo na to czekałam.
- AutorOdp.