• Autor
    Odp.
  • Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Hmm, mnie to specjalnie nie poruszyło.
    Nie widzę powodu, by zachwycac się czyjąż głupotą.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

sory ze od pojawienia sie na forum pewnej pani walnalem kilka wulgarnych postow ale wg. Mnie glupote trzeba tepic zeby sie nie rozprzestrzeniala – ogarne sie troche nawet jak przez to nie bedzie tak wesolo ;p pozdrowki

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

chcecie wiedziec jak to jest z tym chaosem na forum?

zapraszam do tematu WYDARZENIA-u do tematu „jaka partia”- przeczttajcie calosc. temat byl trudny, bo wiadomo- rozne poglady, ale coz- pluralizm.. ale nagle cos kogos zbulwersowalo i caly temat trafil szlag! nastepny temat z kolei niebawem bedzie trzeba zamknac, bo polowa postow jest nie na temat… wybaczcie, ale TA kobieta zaczyna mnie draznic, juz nie jest to zabawne nawet. rzuca miesem bez opamietania, obraza na prawo i na lewo i smie jeszcze pisac o swoim poziomie?? no sorrrrry 🙄

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

miesem?:)

Assha
    Member
    • Maniak

niestety, albo i stety- dowody zbrodni zostaly juz usuniete z tamtego tematu.. 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

do admina…

wiecie co.. to co parvati pisze to juz przegięcie zróbcie z nią coż!

[usunięto_link] wrote:

chrzan sie, wydmuszko. albo lepiej zacznij sie modlic, zeby pracownikom fizycznym naprawde podniesli pensje. 😆

[usunięto_link] wrote:

i znow pustak pokazuje prawdziwe oblicze.

zenada.

nie jest to do mnie… ale ona przegina…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zacytuj tez te glupawa kretynke i jej teksty o hmmm…stolcu.

Assha
    Member
    • Maniak

parvati, odpusc sobie te wyzwiska. nie potrafisz juz przemaiac ludzkim glosem? sorry, do wigili czekac nie bede, abys ludzkim glosem przemowila..

tak, moj tekst o stolu byl glupawy- podkreslilam to, ze MUSIALAM sie znizyc do twojego poziomu, bo po dobroci nie docieralo.. a teraz, jak widac- dotarlo 😆 chociaz cos z tego zapamietalas.. 😆

do admina: to sie musi zmienic.. !

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Zaczyna być ciekawiej 🙂 Ale wszystko do czasu. Niemiłe osoby trzeba wyprosic, niestety. Chyba że zmienia swoje nastawienie 😕

miszczu
    Member
    • Maniak

oj tam kilka postow w temacie „nie na temat” to jeszcze nic strasznego – dyskusja „na temat” staje sie bardziej dynamiczna ;p oczywiscie jesli caly temat przeradza sie w konflikt 1on1 to lipa – ale drobna zaczepka nie zaszkodzi ;p

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Kwestie epitetów pominę.. 😡
    Nie sądzisz Assha, że Ty również przeginasz? Nie kumam tych Twoich komentarzy postów parvati. Na cholere wcinasz swoje – choćby to: „to gratulacje- owacje na stojąco! Laughing” w odpowiedzi na post (włażnie) parvati.. Skoro Ci ta osoba nie leży to po kiego wdajesz sie z nią w dyskusje? Po co prowokujesz?

p.s.
    Jeżeli ktoż z Was czuje się osobiżcie dotknięty czyjąż wypowiedzią, proponuje napisać maila do adminów (opatrzonego we włażciwe cytaty i argumenty). To tyle.

Assha
    Member
    • Maniak

„gratulacje- owacje na stojąco” nie widze w tym nic obrazliwego. a chyba forum od tego jest, by wyrazac swoje : zdumienie, zaciekawienie, irytacje, niezgode, ale.. na pewno nie sluzy do obrazania! tym cytatem nie obrazilam parvati- mialam prawo odpisac na jej post- skierowany przeciez do wszystkich- natomiast ona nie miala prawa mnie obrazic.

nie wiem dlaczego wciaz JĄ bronisz.. no ale coz, nie jestem TAKA i nie zbluzgam cie za stonniczosc, bo masz do tego prawo..

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ten post nie jest wyrażaniem swojego zdania,tylko głupawą zaczepką na poziomie gimnazjum.Gdybys nie wtrącała swoich przygłupich komentarzy pod każdym postem parvati to nie było by afery i obrażania.Sama prowokujesz a potem piszesz jaka to parvati jest chamska i okropna.Nastepnym razem dwa razy zastanów sie zanim odpiszesz na post 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Nie bronie parvati. Ciebie tez nie zamierzam..
    Nie powiedziałam, że to było obraźliwe (aczkolwiek nie mi to oceniać – lecz osobie, której sie to tyczyło). Chociaż nie wątpie, że nie było w tym ani odrobiny ironii i prowokatorstwa.. 😕 Potrafisz innym TO wytykać (chocby teksty o „nie omieszkaniu” skierowane do mojej osoby) a sama najzwyczajniej wlasnie TAKI sposob rozmowy (głownie wzgledem parvati – o dziwo wciąz i wciąż..) preferujesz..
    Jeżeli – jak już wspomniałam, jakaż osoba Ci nie „leży”.. nie wdawaj sie z nią w jakież jałowe dyskusje, nic nie wnoszące do danego tematu.. Kropka.
    Forum – owszem, słuzy do prowadzenia dyskusji. Ale takich tyczących się tematów, które są na nim poruszane..
    Rozumiem, że od początku Twojego pobytu na forum „wpadłyżcie sobie w oko” z parvati.. ale jeżeli macie potrzebę prowadzenie prywatnych dyskusji, róbcie to na priv..

nie jestem TAKA i nie zbluzgam cie za stonniczosc, bo masz do tego prawo..

A bluzgaj sobie do woli.. 🙄

miszczu
    Member
    • Maniak

bluzgi na privie traca sens :d jak ludzie dadza sie sprowokowac to chodzi im tylko o to zeby mocniej pocisnac niz przeciwnik a publicznosc jest mile widziana :d

ale tak na przyszlosc – wcale nie trzeba wyzywac zeby „dogryzc” komus ;p

no ale juz nie prowokuje – pozostawie to dla meskiego grona moich znajomych ;p lepiej sie w tym odnajduja :d

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atmosfera na forum…"

Przewiń na górę