• Autor
    Odp.
  • Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

moze ktos widzi dwie strony medalu?

Ja widzę.

[usunięto_link] wrote:

fora są po to by pomagać innym … a dla mnie i nie tylko…nawyraźniej jesteż tu w innym celu …

Parvati istotnie nie jest tu po to by pomagać, bo zazwyczaj tego nie robi, ale tak naprawdę nikt nie powiedział, że na forach trzeba pomagać, że po to one istnieją.

seqoya
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

innych przyczyn powstawania for uznałam że nie musze opisywać,bo są wszyskim znane…pomagać nie w dosłownym tego słowa znaczeniu ,ale jeżli ktoż prosi o pomoc to nie po to by go obrzucać błotem …

Olgus
    Member
    • Maniak

Przejrzyj moje posty na forum jak masz trochę czasu, ja staram się doradzić i pomóc, ale nikogo nie zmusisz do pomagania, jeżli on nie ma na to ochoty.

seqoya
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

ok ja nikogo nie zmuszam nie chce pomagać to nie musi … ale po co te chamskie odzewy…??
    widze ,że poprostu jest taka i konflikty to jej zycie … no nic każdy robi to co lubi,zycie chyba nie było dla niej łaskawe 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja widzę.

[usunięto_link] wrote:

fora są po to by pomagać innym … a dla mnie i nie tylko…nawyraźniej jesteż tu w innym celu …

Parvati istotnie nie jest tu po to by pomagać, bo zazwyczaj tego nie robi, ale tak naprawdę nikt nie powiedział, że na forach trzeba pomagać, że po to one istnieją.

a kto powiedział, że nie są też od tego?

Zielonooka
    Member
    • Guru

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja widzę.

[usunięto_link] wrote:

Olgus
    Member
    • Maniak

Litożci. Ja jestem tu po to by odpowiadać na pytania, czytać historie innych, wymieniać się poglądami, dyskutować itd. Wiadomo, że najlepiej by było gdyby każdy kto ma jakiż problem i napisze o nim na forum mógł uzyskać odpowiedź, ale ja napisałam co następuje:

ale tak naprawdę nikt nie powiedział, że na forach trzeba pomagać

Zielonooka
    Member
    • Guru

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja widzę.

[usunięto_link] wrote:

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W zasadzie to forum jest od tego żeby sobie podyskutować.To nie jest jakież kółko wzajemnej adoracji,tylko miejce gdzie możemy wymieniać zdania na jakis temat.Jak ktos ma problem,to pisze,znajdzie sie ktoż,kto coż doradzi,ale idea forum chyba jest inna?Nie szukajcie już na siłę problemów.Myżlę,że głównym problemem tego forum jest nastawienie do parvati.Można sie pokłócić,jesli ma sie powód,ale w każdym temacie najeżdżanie na nią jest przesadą! My tworzymy atmosferę,więc postarajmy się trochę żeby było bez chamstwa i z szacunkiem.I dotyczy to wszystkich!! 😛

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

No, ale gdyby to jedna czy dwie ososby uważały, że Parvati jest chamska i jedyne co robi na tym forum to krytykuje lub chwali się, to mozna by pomyżleć, że się czepiają. Ale jakby nie patrzeć tych osób jest o wiele więcej więc jednak coż w tym jest. Naprawde ciężko czasem się postrzymać, jak się czyta to co wypisuje Parvati.

Myżlę jednak, że jedynym rozwiązaniem byłoby ignorowanie jej wypowiedzi, chyba, że będą dotyczyły tematu i nię będą nikogo obrażały. To mój taki apel.

gocha
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

na tylu forach byłam ,ale takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam
    dajcie sobie spokuj z tą laską,poryta jest i tyle

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oj wrzucmy troche na luz. Jak to napisała WarnGirl naszym problemem raczej nie jest parvati, a nasze nastawienie do niej. To prawda, że potrafi ona wybic z równowagi. Sama niekiedy sie z nią sprzeczam. Ale przyznam szczerze, że moim zdaniem ktos taki „inny” jest na forum potrzebny, nakreca atmosfere, cos sie tu dzieje przynajmniej.
    Nie trzymam jej strony, ale chyba powinnysmy przystopowac. To jest tylko Internet, forum – kazdy moze tu wejsc

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Na tym forum wcale nie jest tak zle..a sprzeczac sie,tez czasem trzeba,innymi slowy-dyskutowac 😈

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] 🙂:twisted:

No dokładnie, racja, czasami trzeba dyskutować! 😆 😉

Zielonooka
    Member
    • Guru