• Autor
    Odp.
  • ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ale atmosfera ostatnio bardzo się pogorszyła:/

Ale aż tak źle nie jest chyba prawda? 🙄

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Piszę też na innych forach i mam porównanie:)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

na tylu forach byłam ,ale takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam
    dajcie sobie spokuj z tą laską,poryta jest i tyle

weszla na forum. napisala 4 posty w tym jeden obrazliwy i to bez powodu.

oto budowanie atmosfery.
    buehehe

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Otóż włażnie.

gocha
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

na tylu forach byłam ,ale takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam
    dajcie sobie spokuj z tą laską,poryta jest i tyle

weszla na forum. napisala 4 posty w tym jeden obrazliwy i to bez powodu.

oto budowanie atmosfery.
    buehehe

i nie dało Ci to do myslenia 😀
    takiego forum to sie poiprostu odechciewa jak są na nim takie osobniki ja TY 😆

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Sami tworzymy tą atmosferę. Jeżli czujesz, że ktoż atakuje cie w pożcie, to obroną jest też atak. Bo przecież internet ułatwia takie sprawy. Jeżli nie chcemy takiej atmosfery to zróbmy to, ignorując pewne posty. Prosta sprawa. Zazwyczaj temat jest jasno sformułowany i trzymajmy się niego. Sytuacja jaka często powtarza się, to schodzenie z głównego wątku i przekonywanie innych o tym, ze ja jeste, idealna, bo przecież ten problem mnie nie dotyczy.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Każdy ma prawo do napisania swojego zdania. Możemy się z nim zgodzić lub nie. Nie piszcie, że atmosfera się psuje tylko przez jedną osobę bo tak nie jest. „Do tanga trzeba dwojga” 🙂

ausia
    Member
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Każdy ma prawo do napisania swojego zdania. Możemy się z nim zgodzić lub nie. Nie piszcie, że atmosfera się psuje tylko przez jedną osobę bo tak nie jest. „Do tanga trzeba dwojga” 🙂

a trojga?? 😀 😆 żartuję!!

ale pisząc na temat.. to uważam, że nie ma co się kłócić kochani, tylko albo ignorować posty danej osoby, która wedle Was obraża tu wszystkich.. albo napisać na PW np: Słuchaj nie obrażaj mnie na forum.. itp itd!!
    nie wiem ile to pomoże a ile nie i czy to rzeczywiżcie jest dobra rada czy nie.. ale uważam, że lepiej czasami jest zachować zimną krew.. to pomaga.. nie np pomaga!! 😉 😉

Ja do żadnej/go z Was nie mam nic i mogę podziękować i za dobre rady, uwagi a czasami za postawienie mnie na nogi, że tak napiszę.. 😉

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

hmm atmosefera jest tu straszna

1- cokolwiek sie nie napisze, co nie zgadza sie z pogladami kogos innego – albo zostaje wypomniane i wypunktowane w innych tematach albo zjechane

jest to nie w porzadku, trezba uwazac co sie pisze, zeby zaraz ktos kogos nie osmieszyl

przepraszam za wulgarnosc i bezposredniosc, ale podam przyklad:

po jaką cholere onlyonly w temacie o slubie WYPOMINA mi wrecz posty w kotrych wypowiadalam sie na temat sexu analnego
    albo slynna nasza parvati w kazdym poscie- o jedzeniu, modzie czy zainteresowaniach pisze o moim wibratorze, ktory zechcialam opisac w SPECJALNIE STWORZONYM do tego dziale?

chyba rozumiecie o czym mowie, to tylko kilka przykladow…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

po prostu trzeba brac odpowiedzialnosc za wlasne slowa. i te realne i te wirtualne.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Jestem tutaj krótko, i w sumie zauważyłam ale czepiacie jednej osoby o każdą jej wypowiedź o każdy pierduł. Same sobie budujecie taką atmosfere. Każdy ma prawo do własnego zdania, trzeba nauczyć się znosić słowa krytyki.

Assha
    Member
    • Maniak

i kultury rowniez

pewne rzeczy sie robi a pewne nie- i w realu i w „żwiecie wirtualnym”, pewne są obraźliwe a pewne niemoralne, po prostu. szkoda, ze niekotrym trzeba to tlumaczyc

iga
    Member
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..

To tylko tak na marginesie..

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

fakt atmosfera jest taka sobie… kiedyż sie tym przejmowałam… teraz? poczytam poczytam sprawdzę jak bardzo „sie lubicie” i czyszczę dany temat 🙂 po prostu mi sie nie chce z wami kłócić a czemu? bo po co i jaki to ma sens?
    wyzwać i obrażać to każdy potrafi ;/

Assha
    Member
    • Maniak

@iga81 wrote:

[usunięto_link] wrote:

U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..

To tylko tak na marginesie..

hahahaha dlugo szukalas tegoż cytatu? chyba niezle pogrzebac musialas sobie w moich postach.
    a no i… oto moderatorka- stojaca na czele pokoju.
    nie omieszka odpuscic sobie ironicznej uwagi

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atmosfera na forum…"

Przewiń na górę