- AutorOdp.
- 11 stycznia 2008 at 18:16
[usunięto_link] wrote:
Ale atmosfera ostatnio bardzo się pogorszyła:/
Ale aż tak źle nie jest chyba prawda? 🙄
11 stycznia 2008 at 20:06Piszę też na innych forach i mam porównanie:)
11 stycznia 2008 at 21:00[usunięto_link] wrote:
na tylu forach byłam ,ale takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam
dajcie sobie spokuj z tą laską,poryta jest i tyleweszla na forum. napisala 4 posty w tym jeden obrazliwy i to bez powodu.
oto budowanie atmosfery.
buehehe12 stycznia 2008 at 17:46Otóż włażnie.
1 marca 2008 at 01:18[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
na tylu forach byłam ,ale takiej jazdy to ja jeszcze nie widziałam
dajcie sobie spokuj z tą laską,poryta jest i tyleweszla na forum. napisala 4 posty w tym jeden obrazliwy i to bez powodu.
oto budowanie atmosfery.
buehehei nie dało Ci to do myslenia 😀
takiego forum to sie poiprostu odechciewa jak są na nim takie osobniki ja TY 😆8 kwietnia 2008 at 13:11Sami tworzymy tą atmosferę. Jeżli czujesz, że ktoż atakuje cie w pożcie, to obroną jest też atak. Bo przecież internet ułatwia takie sprawy. Jeżli nie chcemy takiej atmosfery to zróbmy to, ignorując pewne posty. Prosta sprawa. Zazwyczaj temat jest jasno sformułowany i trzymajmy się niego. Sytuacja jaka często powtarza się, to schodzenie z głównego wątku i przekonywanie innych o tym, ze ja jeste, idealna, bo przecież ten problem mnie nie dotyczy.
8 kwietnia 2008 at 13:39Każdy ma prawo do napisania swojego zdania. Możemy się z nim zgodzić lub nie. Nie piszcie, że atmosfera się psuje tylko przez jedną osobę bo tak nie jest. „Do tanga trzeba dwojga” 🙂
8 kwietnia 2008 at 17:04[usunięto_link] wrote:
Każdy ma prawo do napisania swojego zdania. Możemy się z nim zgodzić lub nie. Nie piszcie, że atmosfera się psuje tylko przez jedną osobę bo tak nie jest. „Do tanga trzeba dwojga” 🙂
a trojga?? 😀 😆 żartuję!!
ale pisząc na temat.. to uważam, że nie ma co się kłócić kochani, tylko albo ignorować posty danej osoby, która wedle Was obraża tu wszystkich.. albo napisać na PW np: Słuchaj nie obrażaj mnie na forum.. itp itd!!
nie wiem ile to pomoże a ile nie i czy to rzeczywiżcie jest dobra rada czy nie.. ale uważam, że lepiej czasami jest zachować zimną krew.. to pomaga.. nie np pomaga!! 😉 😉Ja do żadnej/go z Was nie mam nic i mogę podziękować i za dobre rady, uwagi a czasami za postawienie mnie na nogi, że tak napiszę.. 😉
13 kwietnia 2008 at 11:39hmm atmosefera jest tu straszna
1- cokolwiek sie nie napisze, co nie zgadza sie z pogladami kogos innego – albo zostaje wypomniane i wypunktowane w innych tematach albo zjechane
jest to nie w porzadku, trezba uwazac co sie pisze, zeby zaraz ktos kogos nie osmieszyl
przepraszam za wulgarnosc i bezposredniosc, ale podam przyklad:
po jaką cholere onlyonly w temacie o slubie WYPOMINA mi wrecz posty w kotrych wypowiadalam sie na temat sexu analnego
albo slynna nasza parvati w kazdym poscie- o jedzeniu, modzie czy zainteresowaniach pisze o moim wibratorze, ktory zechcialam opisac w SPECJALNIE STWORZONYM do tego dziale?chyba rozumiecie o czym mowie, to tylko kilka przykladow…
14 kwietnia 2008 at 12:03po prostu trzeba brac odpowiedzialnosc za wlasne slowa. i te realne i te wirtualne.
14 kwietnia 2008 at 12:15Jestem tutaj krótko, i w sumie zauważyłam ale czepiacie jednej osoby o każdą jej wypowiedź o każdy pierduł. Same sobie budujecie taką atmosfere. Każdy ma prawo do własnego zdania, trzeba nauczyć się znosić słowa krytyki.
14 kwietnia 2008 at 14:17i kultury rowniez
pewne rzeczy sie robi a pewne nie- i w realu i w „żwiecie wirtualnym”, pewne są obraźliwe a pewne niemoralne, po prostu. szkoda, ze niekotrym trzeba to tlumaczyc
14 kwietnia 2008 at 15:07[usunięto_link] wrote:
U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..
To tylko tak na marginesie..
14 kwietnia 2008 at 17:35fakt atmosfera jest taka sobie… kiedyż sie tym przejmowałam… teraz? poczytam poczytam sprawdzę jak bardzo „sie lubicie” i czyszczę dany temat 🙂 po prostu mi sie nie chce z wami kłócić a czemu? bo po co i jaki to ma sens?
wyzwać i obrażać to każdy potrafi ;/14 kwietnia 2008 at 19:49@iga81 wrote:
[usunięto_link] wrote:
U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..
To tylko tak na marginesie..
hahahaha dlugo szukalas tegoż cytatu? chyba niezle pogrzebac musialas sobie w moich postach.
a no i… oto moderatorka- stojaca na czele pokoju.
nie omieszka odpuscic sobie ironicznej uwagi - AutorOdp.