• Autor
    Odp.
  • pokahontaz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Nie próbowałam Johnsona, ale Dove jest naprawdę lux!

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ZIAJA the best dzisiaj sylwester a ja stosuję ten balsam od 3 dni i efekty są miłe dla oka 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Używałam tego balsamu i musze przyznać,że nie byłam zadowolona.Nie dożć,że zostawały smugi(a starałam sie zawsze równomiernie go rozprowadzać) to jeszcze zwyczajnie żcierał się ze skóry(i najczeżciej wierał się w bieliznę 😕 ).Zdecydowanie lepszy jest samoopalacz np.Eveline lub Kolastyny i raczej ten polecałabym Ci.

sathi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Bardzo lubie ten balsam
    użuwam już od lata, nie lubię swojej bladej skóry a solarium staram się unikać więc stosuję balsamy brązujące.
    Dove daje ładny kolor, nie smierdzi i nie wysusza.
    bardzo polecam. 🙂

Jas
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ZIAJA the best dzisiaj sylwester a ja stosuję ten balsam od 3 dni i efekty są miłe dla oka 😀

Ja tez uzywam Ziaji i on daje naprawde ladny naturalny kolor. Tylko troche moze miec drazniacy zapach, ale mozna sie przyzwyczaic, bo efekt jest swietny :).

Kasiaaaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link]
    bardzo ciekawa strona z ktorem mozemy sie dowiedziec wielu ciekawych rzeczy na temat naszych mezczyzn 😀

amelka
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja lubie dove i nie mialam nigdy problemow ze smugami.jestem zadowolona z koloru jaki daje bo w porownaniu z innymi samoopalaczami ktorych uzywalam to jest duzo bardziej naturalny:)

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

tez lubie dove:)

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

A któras z was stosowała nawilżacz brązujacy do twarzy dove? Ciekawam opinii 8)

maluchna
    Member
    • Stały bywalec

A o którym {d}o(ve)palaczu mowicie, bo dove ma chyba cala serie kosmetyków brazujacych, a one chyba sie czyms roznia?

maluchna
    Member
    • Stały bywalec

No dobra po serii prob i wypaczen heheh definitywnie moge stac sie chodzaca reklama dove. Ktos mi powinien za to jakas rente dac 😆

Bo wlasnie zerknelam na polke i mam same dove i jeszcze zadowolona hahah jak nic bo zaczesc nawet placic nie musialam. 8)

estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

maluchna, no jak slowo daje chyba zapach dove cie odurzyl:) tez lubie te kosmetyki ale bez przesady-zeby az tak piac nad nimi z zachwytu?no chyba ze starasz sie o angaz w ich reklamie, to wtedy rozumiem,popieram i trzymam kciuki 😆

nudle-invejder
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Cytuje pianie z zachwytu:

(…)kup mi dova, kup mi dova, kup mi dova, kup mi dova(…)

Kobieca cierpliwosc programuje umysły samcze ehhhhh

A co to za reklamy?

To maluchna sie nie nadaje bo nie jest jakims anorektycznym wieszakiem co ma z tylu plecy z przodu plecy i biust co jak dwa razy na deske napluł

Szkoda…

A moze ktos chcce wypozyczyc chociaz?

Urocze toto , jedrny biust, slodka pupa, nie umie gotowac , ale jak nie swidruje zachciankami w glowie to czysta oaza pozytywu i usmiech za ktory mozna mordowac niewiernych?

P.s. Kiedys jakis arab proponował bodaj koze za nią…

A teraz ide przygotowywac bunkier , jak maua znajdzie tego posta 😆

mojito
    Member
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Ja sie zastanawiam czy ktos kiedys wymysli jakis kosmetyk który zadowoli wszystkie 🙂 ?

Bo czytajac fora zawsze ma sie skrajne wrazenia i kazdy pieje ze jest cos super albo ze kompletnie do bani.

I przegladajac każdy wątek masz po równo opinii do bani i super.

Wiec i tak heh chyba trzeba wszystkiego samej próbowac. Ehhh te zycie.

A przynajmniej ja mma takie wrażenie, bo ja dla mnie dove taki sam balsamik jak inne, porownajcie sklady.

Wiec patrzysz raczej czy solidna marka i wio. A dova akurat zwykle kremy mi podpadały, mam ich cala serie silk glow to i dove nie gorszy. CHyba wiecej tu juz zalezy od naszej wlasnej skory czy umiejetnosci aplikacji, bo wiekszosc tych balsamow i tak powinna dzilac podobnie, czy nie?

Dobrze przynajmniej ze to forum, a nie dyskusje na zywo bo by sie fanki dova z przeciwniczkami pogryzły huehuehuehue

amelka
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja znam taki kosmetyk – miłożć.

Ale że nie mozna miec wszystkiego to zostaje dove.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Balsam Dove Summer Glow – doradźcie!"

Przewiń na górę