- AutorOdp.
- 10 kwietnia 2007 at 16:52
zdecydowanie najlepiej sprawdzac wszystko na wlasnej skorze, w koncu u roznych osob rozne reakcje moga byc…ja akurat tez lubie dove,ale tez polecam najpierw wyprobowanie, a potem dopiero intensywne uzywanie.jak z kazdym kremem, zycie po prostu:D
10 kwietnia 2007 at 16:53zdecydowanie najlepiej sprawdzac wszystko na wlasnej skorze, w koncu u roznych osob rozne reakcje moga byc…ja akurat tez lubie dove,ale tez polecam najpierw wyprobowanie, a potem dopiero intensywne uzywanie.jak z kazdym kremem, zycie po prostu:D
27 sierpnia 2007 at 11:08no włażnie każdy powinien sam sobie wyprobować bo wiele zalezy od rodzaju skóry karnacji tego czy jest sucha czy tłusta itd. jest wiele zmiennych. ja np. moge używać z balsamow brązujących tylko dove bo inne robia mi plamy i zapach minie odpowiada, a ten do mojej skory jest super. 😀
9 września 2007 at 10:33Wedłu mnie i moich dożwiadczeń z balsamami, najlepszy jest Sopot z Ziaji …Posiadam skórę dosyć jasna i trudno opalająca się. Daje bardzo dobre efekty, nawet przy bardzo jasnej skórze. Próbowałam także, balsamy Dove i Nivea, ale nie daje mi one nic, jedynie miejscami brzydkie mazy. Gorąco polecam Sopot, cena też nie jest wygórowana, waha się w granicach 8-9 zł. 😀
9 września 2007 at 10:58dopóki uzywałam ziaji to dziwiło mnieże mozna mieć smugi[myslałam że poprostu źle ktos rozprowadził] ale kiedy kupiłam J&J to sama sie przekonałam ze jednak mozna miec smugi mimo to iz dobrze się rozprowadzi…. jak narazie stawiam na ZIAJĘ[mimo iz ten smrud nie daje mi spokoju 😕 ]
9 września 2007 at 17:27żaden kosmetyk nie jest idealny…każdy ma jakież wady…
3 kwietnia 2008 at 17:29zachęcona opiniami zakupiłam ten balsam dove i muszę przyznać że naprawdę jest fajny, ale najbardziej zadowolona jestem z nóg, bo zawsze miałam takie białe tyczki, a jak się opaliły to nawet nie wiedziałam że mam takie ładne nogi 😀
czekam na wiosnę!!!22 kwietnia 2008 at 11:53Ja również korzystam z balsamu Dove i jestem zadowolona, używam go po peelingu, dzięki czemu łatwo i równomiernie się rozsmarowuje. Teraz zakupiłam w promocji wraz z balsamem samoopalający krem do twarzy i przynosi zamierzone efekty. W związku z czym polecam.
22 kwietnia 2008 at 16:35chyba bede musiala sobie kupic balsam opalajacy moze dove jak go tak chwalicie, nie chce bc bała a solarium mnie odrzuca nie chce miec raka skory
tylko boje sie tych smug kurczaki:/25 kwietnia 2008 at 14:46Przed nałożeniem po prostu zastosuj peeling, nałóż balsam i poczekaj aż wchłonie, wtedy na pewno nie będzie smug 🙂 i napisz jak wrażenia po użyciu Dove 🙂
25 kwietnia 2008 at 17:53probuj, probuj:) a jak sie pospieszysz to znajdziesz jeszcze w rossmanie albo w innych drogeriach zestaw balsam brazujacy do ciala i krem brazujacy gratis:) ja zrobilam sobie maly zapas, bo jest to dobra oszczednosc:)
27 kwietnia 2008 at 18:57A do kiedy ta promocja trwa?Do zestawu jest krem brązujący czy można sobie jakiż inny krem wybrac?
28 kwietnia 2008 at 09:07u nas w miasteczku są 3 drogerie i we wszystkich jeszcze jest ten zestaw, to chyba do wyczerpania tych zestawów będą sprzedawać, u mnie ten gratis krem do twarzy to jest też dove brązujący, ale mi to włażnie pasuje bo bym musiała krem kupić oddzielnie i wyszło by dwa razy drożej.
:ok:28 kwietnia 2008 at 16:22[usunięto_link] wrote:
dopóki uzywałam ziaji to dziwiło mnieże mozna mieć smugi[myslałam że poprostu źle ktos rozprowadził] ale kiedy kupiłam J&J to sama sie przekonałam ze jednak mozna miec smugi mimo to iz dobrze się rozprowadzi…. jak narazie stawiam na ZIAJĘ[mimo iz ten smrud nie daje mi spokoju 😕 ]
fakt, niektóre z tych brązujacych balsamów mają straszny zapach, też mnie to odrzucało… proponuję spróbować Dove Summer Glow, bardzo ładny zapach i bez smug, sama byłam miło zaskoczona 🙂 jak dla mnie zdecydowanie na 6 🙂
28 kwietnia 2008 at 21:02[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dopóki uzywałam ziaji to dziwiło mnieże mozna mieć smugi[myslałam że poprostu źle ktos rozprowadził] ale kiedy kupiłam J&J to sama sie przekonałam ze jednak mozna miec smugi mimo to iz dobrze się rozprowadzi…. jak narazie stawiam na ZIAJĘ[mimo iz ten smrud nie daje mi spokoju 😕 ]
fakt, niektóre z tych brązujacych balsamów mają straszny zapach, też mnie to odrzucało… proponuję spróbować Dove Summer Glow, bardzo ładny zapach i bez smug, sama byłam miło zaskoczona 🙂 jak dla mnie zdecydowanie na 6 🙂
No włażnie co to jest za zapach??? Dove naprawdę tak nie czuć??? Bo nie mogę uwierzyć, znaczy wiem, że Dove ma dobre kosmetyki i bardzo je lubię, szczególnie nowe go fresh, ale co do tych brązujących to jestem przekonana, ze ten dziwny zapach jest zawsze! Skąd się on bierze???
- AutorOdp.