• Autor
    Odp.
  • estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

zdecydowanie najlepiej sprawdzac wszystko na wlasnej skorze, w koncu u roznych osob rozne reakcje moga byc…ja akurat tez lubie dove,ale tez polecam najpierw wyprobowanie, a potem dopiero intensywne uzywanie.jak z kazdym kremem, zycie po prostu:D

estranea
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

zdecydowanie najlepiej sprawdzac wszystko na wlasnej skorze, w koncu u roznych osob rozne reakcje moga byc…ja akurat tez lubie dove,ale tez polecam najpierw wyprobowanie, a potem dopiero intensywne uzywanie.jak z kazdym kremem, zycie po prostu:D

kadmonna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

no włażnie każdy powinien sam sobie wyprobować bo wiele zalezy od rodzaju skóry karnacji tego czy jest sucha czy tłusta itd. jest wiele zmiennych. ja np. moge używać z balsamow brązujących tylko dove bo inne robia mi plamy i zapach minie odpowiada, a ten do mojej skory jest super. 😀

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Wedłu mnie i moich dożwiadczeń z balsamami, najlepszy jest Sopot z Ziaji …Posiadam skórę dosyć jasna i trudno opalająca się. Daje bardzo dobre efekty, nawet przy bardzo jasnej skórze. Próbowałam także, balsamy Dove i Nivea, ale nie daje mi one nic, jedynie miejscami brzydkie mazy. Gorąco polecam Sopot, cena też nie jest wygórowana, waha się w granicach 8-9 zł. 😀

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

dopóki uzywałam ziaji to dziwiło mnieże mozna mieć smugi[myslałam że poprostu źle ktos rozprowadził] ale kiedy kupiłam J&J to sama sie przekonałam ze jednak mozna miec smugi mimo to iz dobrze się rozprowadzi…. jak narazie stawiam na ZIAJĘ[mimo iz ten smrud nie daje mi spokoju 😕 ]

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

żaden kosmetyk nie jest idealny…każdy ma jakież wady…

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

zachęcona opiniami zakupiłam ten balsam dove i muszę przyznać że naprawdę jest fajny, ale najbardziej zadowolona jestem z nóg, bo zawsze miałam takie białe tyczki, a jak się opaliły to nawet nie wiedziałam że mam takie ładne nogi 😀
    czekam na wiosnę!!!

ashaa
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja również korzystam z balsamu Dove i jestem zadowolona, używam go po peelingu, dzięki czemu łatwo i równomiernie się rozsmarowuje. Teraz zakupiłam w promocji wraz z balsamem samoopalający krem do twarzy i przynosi zamierzone efekty. W związku z czym polecam.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

chyba bede musiala sobie kupic balsam opalajacy moze dove jak go tak chwalicie, nie chce bc bała a solarium mnie odrzuca nie chce miec raka skory
    tylko boje sie tych smug kurczaki:/

ashaa
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Przed nałożeniem po prostu zastosuj peeling, nałóż balsam i poczekaj aż wchłonie, wtedy na pewno nie będzie smug 🙂 i napisz jak wrażenia po użyciu Dove 🙂

estera
    Member
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

probuj, probuj:) a jak sie pospieszysz to znajdziesz jeszcze w rossmanie albo w innych drogeriach zestaw balsam brazujacy do ciala i krem brazujacy gratis:) ja zrobilam sobie maly zapas, bo jest to dobra oszczednosc:)

googi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 41
    • Bywalec

A do kiedy ta promocja trwa?Do zestawu jest krem brązujący czy można sobie jakiż inny krem wybrac?

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

u nas w miasteczku są 3 drogerie i we wszystkich jeszcze jest ten zestaw, to chyba do wyczerpania tych zestawów będą sprzedawać, u mnie ten gratis krem do twarzy to jest też dove brązujący, ale mi to włażnie pasuje bo bym musiała krem kupić oddzielnie i wyszło by dwa razy drożej.
    :ok:

fikola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dopóki uzywałam ziaji to dziwiło mnieże mozna mieć smugi[myslałam że poprostu źle ktos rozprowadził] ale kiedy kupiłam J&J to sama sie przekonałam ze jednak mozna miec smugi mimo to iz dobrze się rozprowadzi…. jak narazie stawiam na ZIAJĘ[mimo iz ten smrud nie daje mi spokoju 😕 ]

fakt, niektóre z tych brązujacych balsamów mają straszny zapach, też mnie to odrzucało… proponuję spróbować Dove Summer Glow, bardzo ładny zapach i bez smug, sama byłam miło zaskoczona 🙂 jak dla mnie zdecydowanie na 6 🙂

Marcysia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

fakt, niektóre z tych brązujacych balsamów mają straszny zapach, też mnie to odrzucało… proponuję spróbować Dove Summer Glow, bardzo ładny zapach i bez smug, sama byłam miło zaskoczona 🙂 jak dla mnie zdecydowanie na 6 🙂

No włażnie co to jest za zapach??? Dove naprawdę tak nie czuć??? Bo nie mogę uwierzyć, znaczy wiem, że Dove ma dobre kosmetyki i bardzo je lubię, szczególnie nowe go fresh, ale co do tych brązujących to jestem przekonana, ze ten dziwny zapach jest zawsze! Skąd się on bierze???

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Balsam Dove Summer Glow – doradźcie!"

Przewiń na górę