- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2008 at 10:12
No włażnie co to jest za zapach??? Dove naprawdę tak nie czuć??? Bo nie mogę uwierzyć, znaczy wiem, że Dove ma dobre kosmetyki i bardzo je lubię, szczególnie nowe go fresh, ale co do tych brązujących to jestem przekonana, ze ten dziwny zapach jest zawsze! Skąd się on bierze???[/quote]
w porównaniu z innymi balsamami Dove Summer Glow pod względem zapachu zdecydowanie króluje:) jest taki delikatny, trochę kwiatowy, bardzo przyjemny i przede wszystkim nie znika po kilu godz. i nie czuć potem przykrego zapachu samoopalacza… naprawdę polecam, dla mnie to strzał w 10tkę;)
29 kwietnia 2008 at 10:58ja mam dove ale na mnie wcale nie żmierdzi, wręcz przeciwnie nawet ładnie pachnie,
moja bratowa jest w ciąży i jest bardzo wyczulona na zapachy i kupiła sobie jakiż balsam brązujący ale pamiętam jak się nazywa i nie mogła używać bo ją mdliło okropnie,
ale jak była u mnie to smarowałyżmy się moim dovem i mówiła że ten zapach jej nie przeszkadza, zresztą wyłudziła ode mnie mój balsam (ale ciężarnej się przecież nie odmawia 😕 )
😀29 kwietnia 2008 at 20:38haha…no włażnie ja ciężarówka nie mam od kogo wyciągnąć, może sobie go po prostu kupię! A włażnie macie dożwiadczenie taki do jasnej czy normalnej skóry?? Jest jakaż różnica? Ale kupię no kurcze, ulegam waszej rekomendacji ale po to w końcu jest forum. Czego sama się nie dowiem, muszę od innych usłyszeć:) no ale to tak jak z tamtym balsamem Dove do ciała, też go reklamowali w telewizji i postanowiłam spróbować, no ale nie żałuję więc mogę polecić szczerze
29 kwietnia 2008 at 21:34To zależy jaką masz cerę.Bo w każdym z nich jest zapewne inna dawka samoopalacza.Może tak byc,że jak weźmiesz do cey ciemnej a masz jasną to będą Ci się robic plamy.
29 kwietnia 2008 at 21:37no włażnie mam dosyć jasną, nie opalam się specjalnie, więc nie wiem czy ryzykować…może po prostu zostanę nawilżona ale blada 🙂
30 kwietnia 2008 at 16:18ja na Twoim miejscu spróbowałabym najpierw tego do jasnej karnacji, jeżli faktycznie jesteż taka blada, żeby efekt nie był zbyt mocny;) a jeżli chodzi o plamy, to nie masz co się martwić, bo on żwietnie się wchłania i z powodu jasnej karnacji żadne plamy na pewno Ci nie wyjdą:) polecam
9 maja 2008 at 23:56dokładnie 😉 weź do jasnej a jak skończysz używać to zakup sobie ten do ciemnej – lepiej stopniowo 😉 mnie też sieten zapach podoba 🙂 a ostatnio to sobie ten do twarzy zakupiłam i też jest boski 😀 nawet pod make-up go stosuję rano i nic się nie dzieje 🙂
10 lipca 2008 at 11:37ja tam efektów Dove Summer Glow nei widziałam w ogóle :/ więc sie nie wypowiadam 🙂 a do co J&J to ja naprawde nei wiem jak go trzeba rozsmarować zeby nie było smug :/ a w ogóle to ktoż wie jak sie ich poźniej szybko pozbyć?!
4 czerwca 2009 at 19:09Dla mnie Dove jest super. Mam bardzo jasną karnację a używam tego do ciemnej. I żadnych smug nie mam. Smaruję się nawet po 3 warstwy (w odstępach 2 godzinnych) i dopiero wtedy jestem zadowolona. Skóra jest tylko nieco ciemniejsza od naturalnej.
11 czerwca 2009 at 15:50Mi nie zostają żadne smugi. Najwyraźniej dobrze rozsmarowuję:)
- AutorOdp.