• Autor
    Odp.
  • murzynek333
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ooo, ja też chętnie dowiem się co to za trening!
    a wełna jest ok, naprawdę:)

deborah83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

wygooglowałam ten trening Schultza. chodzi o metodę relaksacji, polegającą na skupianiu się na poszczególnych elementach własnego ciała, dzięki czemu relaks jest pełniejszy… słyszałam kiedyż o tym, ale nazwy nie kojarzę. w praktyce wcale nie jest tak łatwo to stosować… 😉

murzynek333
    Member
    • Bywalec

o rany, to ile taki trening musi trwać żeby się zrelaksować? to ja wolę chyba naprawdę ciepłą wygodną kołderkę 😆

nipsu
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

to coż w rodzaju technik NLP, tak?
    to może rozwiązanie kompromisowe – relaksacja pod kołderką;)

deborah83
    Member
    • Bywalec

ja jestem za 🙂 mam wełnianą od niedawna, kupiłam w tym Coconti, który polecała nipsu i rzeczywiżcie rewelacja. lubię się tak opatulic wieczorem, ciepelko 🙂

Magda.Mala.Mi
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

a nie gryzie?

nipsu
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

mnie jakoż nie gryzie

deborah83
    Member
    • Bywalec

nie wiem jak inne rodzaje wełny, ale ja mam kaszmir i jest przyjemna w dotyku

murzynek333
    Member
    • Bywalec

ja też mam kaszmir, a koleżanka namówiona przeze mnie kupiła w coconti merynosa i też jest zadowolona;)

Kaska123
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

tez mam problemy ze snem;/ ale ostatnio przeszłam na system drzemek i jest lepiej, może nadal nie przesypiam całych nocy ale przynajmniej nie jestem tak zmęczona… do nowej metody podeszłam profesjonalnie… zaopatrzyłam się w koc z ”najdelikatniejszej wełny kóz kaszmirskich”, na początku się żmiałam ale stwierdziłam, że jak mam wydawać ciągle na jakież tabletki ziołowe to spróbuję innej metody a chociaż koc mi zostanie…i słuchajcie rewelacja jest tak miękki delikatny przewiewny…haha co tu dużo mówić…czężciej chodzę spać przez niego. Jeżli ktoż ma podobne problemy polecam mój kocyk, który się nazywa Amante jeżli dobrze pamiętam ale wiem, że znajdziecie go na coconti.com.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Sugeruję mniej kawy, mniej białek na wieczór i więcej węglowodanów co działa uspokajająco na organizm.

milkajolka
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

ja mam gorszy problem ale ze snami
    ciagle mam jakies koszmary to trwa juz z 2 lata
    juz sama nie wiem z czego to sie bierze??
    budze sie w nocy i nie moge dalej spac
    moze ktos cos poradzi??

Kaska123
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

nie pije kawy …co Ty wtedy bym pewnie NIGDY nie zasnela, unikam jak diabel wody swieconej :)))

itsme
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Złe sny mówią nam zwykle o stanie naszej psychiki, gdy coż nas ciągle gryzie, gdy mamy kłopoty, to wszystko może się odbić na jakożci naszego snu. CO na to poradzić? Sama nie wiem, zależy co tego jest przyczyną. Może powinnaż uporać się ze swoimi sprawami, zmienić tok myżlenia (nie sugeruję, że robisz coż w tym kierunku źle, ale bardziej chodzi mi o to, by myżleć bardziej pozytywnie), nie zadręczać się najmniejsza drobnostką. Choć oczywiżcie nie wiem jak wygląda Twoje podejżcie do życia i Twoje prywatne sprawy. No, ale chciałam pomóc… 😀

Nederdel
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 17
    • Bywalec

OO, to może spróbuję tych witaminek, bo z kolei jak się nie wyżpię, to miewam straszną migrenę następnego dnia. Może by coż to pomogło 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bezsennożć"

Przewiń na górę