- AutorOdp.
- 17 października 2010 at 10:19
im zdrowszy i mniej stresowy tryb zycia tym mniejsze problemy ze snem…..
17 października 2010 at 10:38[usunięto_link] wrote:
ja mam gorszy problem ale ze snami
ciagle mam jakies koszmary to trwa juz z 2 lata
juz sama nie wiem z czego to sie bierze??
budze sie w nocy i nie moge dalej spac
moze ktos cos poradzi??Możliwe,że masz niedobory witamin z gruby B w szczególnożci B1. Pewnie nie spożywasz produktów z pełnych ziaren i innych w nie bogatych.
[usunięto_link] wrote:
OO, to może spróbuję tych witaminek, bo z kolei jak się nie wyżpię, to miewam straszną migrenę następnego dnia. Może by coż to pomogło 🙂
Możesz spróbować mieszanki MZB lub ZMA. A w przyszłożci popracuj nad lepszym żywieniem jeżli oczywiżcie jest do poprawy.
18 października 2010 at 16:54no wlasnie mzoe za duzo sie dzieje w mojej glowie 🙂
raczej jestem osoba pozytywnie nastawiona do zycia, ale ostatnio byle czym sie denerwuje 🙂
chyba zaczne brac tabletki ziolowe na uspokojenie hehe 8)20 października 2010 at 13:11nieeee tabletki to słabe rozwiązanie…lepiej wywietrz pokók przed snem i schowaj się pod miekkim kocem hehe
20 października 2010 at 14:42@Każka123 wrote:
nieeee tabletki to słabe rozwiązanie..
Nie znasz się nie komentuj 😉
9 listopada 2010 at 10:47Moim zdaniem jesteż zbyt zestresowana i ciągle o czymż myżlisz.Musisz trochę odpużcicić i pozwolić swojemu organizmowi odpocząć. Jeżeli nie masz takiej możliwożci w tygodniu to chociaż spróbuj w weekend pożwięcić trochę czasy dla siebie. słyszałam tez że picie gorącego mleka na noc usypia, a i oczywiżcie liczenia owieczek 🙂
9 listopada 2010 at 19:13Wiem o czym mówicie 🙂 Jakiż czas temu przez przypadek trafiłam na tą stronę coconti i byłam b.zdziwiona że pożciel może aż tyle kosztować 🙂 mimo tego zaryzykowałam, na urodziny raz do roku moggę sobie pozwolć na małe szaleństwo i nie żałuję. W samym dotyku jest wspaniała, a jak się nią cała przykryję to czuję się jakby mnie ktoż utulał do snu 🙂
17 listopada 2010 at 20:12nie no mleko odpada bo mi po nim niedobrze 🙂
zauwazylam ze gdy cos sie dzieje bardziej stresowego to mam okropne koszmary
ostatnio nawe snil mi sie lech kaczynski z zona!
20 listopada 2010 at 14:43ojej! na Twoim miejscu do końca życia bym tego nie tknęła po takich snach 🙂 Gdyby jeszcze jarek dołaczył to bałabym się zasnąć przez tydzień :-))))))))
20 listopada 2010 at 15:46[usunięto_link] wrote:
nie no mleko odpada bo mi po nim niedobrze 🙂
Kup w aptece laktazę i będziesz mogła pić.
10 grudnia 2010 at 10:38MELATONINA fajnie reguluje sen. W aptece jet wersja 5mg bez recepty ok 25pln.
trzeba brać regularnie ale naprawdę czyni cuda.13 grudnia 2010 at 05:46a można ją brać gdy się bierze asamax? bo ostatnio nie mogę spać, kupi się ją bez problemu w aptece?
13 grudnia 2010 at 05:49a można ją brać gdy się bierze asamax? bo ostatnio nie mogę spać, kupi się ją bez problemu w aptece?
13 grudnia 2010 at 10:53Nie łącz w porcji. Metioninę w naturalnej postaci znajdziesz w mleku bądź jajkach.
16 grudnia 2010 at 16:23Jak miałam bezsennożć to kupiłam sobie tabletki na lepszy sen + na nerwy 🙂 Pomogły i już nie muszę ich stosować …
- AutorOdp.