- AutorOdp.
- 25 listopada 2009 at 14:13
Benia.1979: Daj znać jak poszło i czy prezent sie podobał?
A co myżlisz o tym komplecie:
[usunięto_link]już mniej puchu a też pikantne 🙂
27 listopada 2009 at 08:35Ja zrobię prezent mojemu mężczyźnie na walentynki i kupię sobie strój Mikołajki na koronka.pl. Oglądałam wzory i niektóre są naprawdę sexi. Już zamówiłam sobie czerwoną haleczkę obszytą białym futerkiem, do tego stringi w podobnym kolorze. Mam nadzieję, że to będzie jego wymarzony prezent:)
21 grudnia 2009 at 15:09Brawo za pomysłowożć co do przeprania się za mikołajkę. ja też myżlałam o jakimż przepraniu, ale może stanę się pokojówką, albo pielęgniarką??:)
2 marca 2010 at 18:36jeeej. ja się nigdy nie przebierałam, do tej pory szczytem moich możliwożci były jakież bardziej seksowne komplety…bałam się zawsze, że będę czuła się niezręcznie albo, że zacznę się żmiać. Mój facet strasznie by chciał…powiedzcie jak to wygląda?? Może się ożmielę…:)
2 marca 2010 at 19:28Słuchajcie, ale przeciez taka bielizna niesłychanie działa na zmysły naszych mężczyzn oraz
jak fajnie może kusic 😉3 marca 2010 at 21:23Poproszę o scenariusz na wykorzystanie jakiegoż przebrania bo nie mam pomysłu. a potem rozważę i może zamówię??
5 marca 2010 at 11:11hehe scenariusz? wiesz nigdy się nie uda, bo nie wiadomo jak się zachowa Twój wybranek, bo wystarczy, że zrobi coż czego w scenariuszu nie było i cały plan legnie w gruzach 🙂 moim zdaniem wystarczy go na siebie założyć.
Teraz okres przeziębień wiec jakby Wybranek zachorował to można coż na siebie włożyć – wyzdrowieje za pewne natychmiast 😉 propozycja: [usunięto_link]9 marca 2010 at 11:09Strzał w 10!!! Dokładnie, zachorował. Nie może mówić, kaszle i gorączka. Ale mimo wszystko musiał wyjechać dziż w delegacje 🙁 Ale słuchajcie, jak ja mam to zrobić, czekać na niego w domu w takim stroju, przebrać się w ukryciu i nagle wyjżć?? Jak to zaaranżować do cholery??
[usunięto_link]
mistrzowskie, nie??11 marca 2010 at 09:35hehehe mam nosa 😀
Kostium fajny ale trzeba mieć do niego ładny 'sztywny’ biust 🙂
Ja proponuje połozyć do do łóżka – i powiedzieć że zaraz przyniesiesz mu lekarstwo – wtedy się przebrać i go zaskoczyć z herbatką czy ferweksem w ręku 😀12 marca 2010 at 01:06@Królinia wrote:
Strzał w 10!!! Dokładnie, zachorował. Nie może mówić, kaszle i gorączka. Ale mimo wszystko musiał wyjechać dziż w delegacje 🙁 Ale słuchajcie, jak ja mam to zrobić, czekać na niego w domu w takim stroju, przebrać się w ukryciu i nagle wyjżć?? Jak to zaaranżować do cholery??
[usunięto_link]
mistrzowskie, nie??Jezuuu, Królinia, sądzę, że się nie musisz martwić 😉
Cokolwiek założysz – bedziesz Sexy Władczynią – ale…myżlę, że możecie nas, Laseczki, czegoż nauczyć w rozróżnianiu piękna tych…
babskich fatałaszków – trochę więcej chęci i… wyobraźni, moje Drogieee 😆18 marca 2010 at 08:17ja (choc mój Misiek bardziej ;>) najbardziej jesteżmy zadowoleni z mojej koszulki nocnej (chyba marki Kingi czy jakos tak – imię damskie). Kupiłam ja jakiż czas temu i nie mogę się z nią rozstać – jest bardzo delikatna w dotyku i miło się ją nosi. Dobre jest to, że niestety nie jestem 90-60-90 a udało mi sie dostac mój rozmiar, wiec dla mnie bomba.
18 marca 2010 at 15:46Ok, to dziż ten dzień. Dziż nie jest chory i nie jest w delegacji (jak to możliwe?) Na maksa się denerwuję, nie wiem jak to będzie?? Chyba się upiję!!! Zamówiłam jeszcze takie buty hi hi:
jakbym nie miała takich schabów na biodrach to bym sobie zrobiła fotę w tym stroju i w tych butach i bym wam pokazała… 🙁 Idę na forum o dietach 😀19 marca 2010 at 14:27arabica- i jak ta koszulka z Kingi? Jak się nosi, układa i przede wszystkim jak jakożciowo z materiałem? Chodzę po necie i na prawdę widziałam już sporo komentarzy o firmie. Na modelkach wszystko prezentuje się rewelacyjnie, a jak w rzeczywistożci? Z koszulek podobała mi się Afterglow, co do bielizny to mój facet uparł się na Provocative z kolekcji 'a modern woman is’, w sumie nie jest zła, ciekawie mnie tylko czy spodobała mu się modelka czy może nazwa;)
20 marca 2010 at 15:30witam, uwielbiam bielizne erotyczna. czuje sie w niej pewniej i zawsze uwielbiam ja kupowac 🙂 wole zakupy w internecie bo jest wiekszy wybor i ceny sa tansze..poza tym mieszkam w malej wsi, wiec same rozumiecie..;/ moj facet uwielbia jak zaskakuje go jakimis erotycznymi strojami. jezeli chodzi o sklep w jakim najczesciej kupuje to
[usunięto_link]w miare tanio i bielizna jest dobrej jakosci
20 marca 2010 at 15:42eliza_elizaniezła ta stronka. Kupowałaż może już tam coż? Spodobała mi się strasznie Amaranta White a z 'ubranek’ Racer teddy- rewelacja, tyle ze z moim brzuchem to tak pieknie jak ta pani bym nie wygladala;/
- AutorOdp.