- Ten temat ma 125 odpowiedzi, 60 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 3 miesiące temu przez
Hard.
- AutorWpisy
- 22 marca 2010 o 09:02 #86896
ola87– sliczny ten komplecik
22 marca 2010 o 09:52 #86897A możesz sobie zrobić zdjęcie w tym komplecie i wysłać? Może być bez twarzy 🙂 Strasznie lubię firmę dreamgirl, ostatni mój zakpu to taki komplecik:***************
24 marca 2010 o 09:35 #86898@Chocolate89 wrote:
arabica- i jak ta koszulka z Kingi? Jak się nosi, układa i przede wszystkim jak jakożciowo z materiałem? Chodzę po necie i na prawdę widziałam już sporo komentarzy o firmie. Na modelkach wszystko prezentuje się rewelacyjnie, a jak w rzeczywistożci? Z koszulek podobała mi się Afterglow, co do bielizny to mój facet uparł się na Provocative z kolekcji 'a modern woman is’, w sumie nie jest zła, ciekawie mnie tylko czy spodobała mu się modelka czy może nazwa;)
hej,
wiesz co, ja w sumie wczeżniej wiele nie słyszałam o tej firmie, to był taki strzał w ciemno- spróbowałam i jestem oczarowana.Dostałam taką różowo – zieloną koszulkę ona jest z satyny o ile się dobrze orientuje i jedyne co mogę dodać- jest BOSKA. Bardzo wygodna, i przyjemna w dodatku, taka mięciutka :>
Nie wiem jak się zachowa po praniu, bo jeszcze tego nie robiłam, ale na pewno dam znać :>moja koszulka :):):) http://www.skapiec.pl/img/484296-2511-1-kinga-model-221.html
24 marca 2010 o 13:53 #86899@Chocolate89 wrote:
eliza_elizaniezła ta stronka. Kupowałaż może już tam coż? Spodobała mi się strasznie Amaranta White a z 'ubranek’ Racer teddy- rewelacja, tyle ze z moim brzuchem to tak pieknie jak ta pani bym nie wygladala;/
kupowalam lune- rozowa, jest z dobrego materialu i wygodna, nie drapie i takie tam.. sklep spoko, czekalam na bielizne ok tygodnia.
24 marca 2010 o 20:33 #86900@eliza_eliza wrote:
kupowalam lune- rozowa, jest z dobrego materialu i wygodna, nie drapie i takie tam.. sklep spoko, czekalam na bielizne ok tygodnia.
a powiedz mi jesli mozesz…jak rozmiarowo? pasowalo wszystko czy moze maja cos zawyzone/zanizone?
arabica ja na firme wpadlam przypadkiem i na razie zbieram informacje, czytam opinie i sie przygladam;)
Z koszulek wlasnie ta ktora ty masz tez mi sie spodobala, a jak mowisz ze jest z satyny to dodatkowy plus, uwielbiam takie rzeczy. To w takim razie bede czekac na informacje o tym jak wyglada po praniu:) Jeszcze jakbys mogla wrzucic gdzies zdjecie tej swojej (niekoniecznie na sobie jak nie chcesz) to byloby milo;)25 marca 2010 o 16:52 #86901@Chocolate89 wrote:
@eliza_eliza wrote:
a powiedz mi jesli mozesz…jak rozmiarowo? pasowalo wszystko czy moze maja cos zawyzone/zanizone?
ja nosze zawsze M, mam w miare pelny biust i musze powiedzieć, ze bielizna w miare pasowala, jest z elastycznego materiału wiec sie uklada do ciała, jedynie stringi byly troch luzne. w przypadku jak jest rozmiar S/M to jest numeracja ciut zawyzona
25 marca 2010 o 18:13 #86902Królinia– jeżli chodzi o mnie to nie, przynajmniej do tej pory.
@eliza_eliza wrote:
ja nosze zawsze M, mam w miare pelny biust i musze powiedzieć, ze bielizna w miare pasowala, jest z elastycznego materiału wiec sie uklada do ciała, jedynie stringi byly troch luzne. w przypadku jak jest rozmiar S/M to jest numeracja ciut zawyzona
To by mi nawet pasowało bo ja zawsze majty musze miec wieksze;) No i z tego co mowisz wysylka ekspresowa co jest duzym plusem. Dzieki za odpowiedz
A wie któraż może jak z przesyłkami w firmie Kinga?
29 marca 2010 o 07:56 #86903@Chocolate89 wrote:
@eliza_eliza wrote:
arabica ja na firme wpadlam przypadkiem i na razie zbieram informacje, czytam opinie i sie przygladam;)
Z koszulek wlasnie ta ktora ty masz tez mi sie spodobala, a jak mowisz ze jest z satyny to dodatkowy plus, uwielbiam takie rzeczy. To w takim razie bede czekac na informacje o tym jak wyglada po praniu:) Jeszcze jakbys mogla wrzucic gdzies zdjecie tej swojej (niekoniecznie na sobie jak nie chcesz) to byloby milo;)Hey,
podaj maila to ci podeżle na priva- nie ma sprawy 🙂
jestem już po pierwszym praniu, przepłukałam koszulkę w ciepłej wodzie z płynem do prania i rewelacja, nic się nie rozciąga, nie mechaci – test zaliczony :> zatem otwarcie mogę polecić 🙂chocolate – co masz na myżli pytając o przesyłkę?
29 marca 2010 o 12:44 #86904kurcze pw mozna wysylac jak ma sie conajmniej 25 postow… mi jeszcze „troche” brakuje. Pytajac o przesylke mialam na mysli jak mniej wiecej to czasowo wyglada, nie wiem okres raczej tygodnia, dwoch czy wiecej?
29 marca 2010 o 17:43 #86905dzieki:)
30 marca 2010 o 11:54 #86906wiesz co, spróbujmy zatem w ten sposób:
http://wyslijto.pl/files/download/sjqrl3dsoatyle, że ten link działa przez 7 dni o ile się nie mylę 🙂 Mam nadzieję, że trochę pomogłam 🙂
jeżli chodzi o okres czekania na przesyłkę – w moim przypadku to było o ile dobrze pamiętam 7 dni (roboczych)
30 marca 2010 o 13:51 #86907arabica– dzięki żliczne, koszulka widzę dokładnie taka sama jak na stronce, rewelacja! Pomogłaż, pomogłaż, dziękuję:)
Co do przesyłki to zapytałam bo w większożci spotykałam się z 14 dniami roboczymi, a jak się zdecyduje to byłoby to dla mnie za długo.1 kwietnia 2010 o 10:00 #86908Czy Waszym zdaniem biała bielizna może być seksowna? Wiem, że to pewnie zależy od gustu, od tego jak definiujesz seksownożć. Pytam, ponieważ szukam ładnej bielizny pod sukienkę żlubną… A jak wiadomo po weselu nadchodzi noc pożlubna i zależy mi na zrobieniu odpowiedniego wrażenia 😉 [/img]
1 kwietnia 2010 o 10:34 #86909No nie powiesz chyba, że na przykład coż takiego nie jest seksowne:
moim zdaniem jak najbardziej, biała jest super, subtelna i delikatna, kojarzy się z czystożcią ale to nie znaczy, że seksowna może być tylko czerwień lub czerń. do białej tylko dobrze jest się troche przyrumienić na słonku…1 kwietnia 2010 o 12:57 #86910ja ostatnio kupiłam taki kostium hehehehe na romantyczną kolację którą zrobię ************
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.