- AutorOdp.
- 1 kwietnia 2010 at 13:36
czy moze byc seksowna? Raz tak, raz nie, zalezy od modelu, musze sie w niej zobaczyc, bo w nie kazda 'super seksowna bielizna’ do kazdego pasuje. Dobrze powiedzialas, ze to jest kwestia gustu, mi osobiscie kolor bialy nie przeszkadza, sama mam pare kompletow- z tym, ze kazdy koronkowy
1 kwietnia 2010 at 18:25[usunięto_link] wrote:
Czy Waszym zdaniem biała bielizna może być seksowna? Wiem, że to pewnie zależy od gustu, od tego jak definiujesz seksownożć. Pytam, ponieważ szukam ładnej bielizny pod sukienkę żlubną… A jak wiadomo po weselu nadchodzi noc pożlubna i zależy mi na zrobieniu odpowiedniego wrażenia 😉 [/img]
Tak sie zastanawiam czy większe wrażenie zrobiłabyż na swoim mężczyznie nie zakładajac żadnej bielizny? 😉
wiesz – to bardziej by go chuba jednak zaskoczyło.1 kwietnia 2010 at 20:34ola57777 no pewnie wrazenie wieksze, chociaz do konca tez nie wiadomo… (bo moze akurat tak mu sie zawsze pokazuje(:) Hmm…zreszta na wiekszosc mezczyzn o wiele bardziej dziala bielizna niz calkiem gole cialo, a po szalenczych zabawach na weselu, w sypialni na pewno przyda sie meza czyms pobudzic by nie zasnal od razu:))
2 kwietnia 2010 at 06:32Ciężki wybór – myżlę, że ubiorę bieliznę, a potem ją rozbiorę;) Nie przepadam za białą bielizną, ale chyab czarna albo kolorowa, to trochę przesada. Myżlę, że wybiorę taki perłowo-szary komplet:
[usunięto_link]3 kwietnia 2010 at 22:48Mi się podoba, ładne zestawienie kolorków i model też ciekawy
6 kwietnia 2010 at 10:24[usunięto_link] wrote:
Mi się podoba, ładne zestawienie kolorków i model też ciekawy
Kupione! Chociaż znając mnie jeszcze ze 4 komplety kupię i potem nie będę mogła się zdecydować;)
8 kwietnia 2010 at 15:08Super:) w takim razie czekam na opinie;)
9 kwietnia 2010 at 07:44Komplecik przyszedł – leży żwietnie! Myżlę, że znalazłam mój model;)
12 kwietnia 2010 at 13:13świetnie;) mi kochana siostrzyczka podobno zrobiła prezent i zamówiła jakąż koszulkę, tak więc teraz czekam z niecierpliwożcią:)
20 kwietnia 2010 at 12:47No niestety tutaj Ci nie pomogę, bo nie kupowałam tam, ale jak na pierwszy rzut oka to rzeczy całkiem dobrze się prezentują
24 kwietnia 2010 at 18:51W sieci praktycznie każdy w jakimż stopniu jest anonimowy, to też jest plus sklepów internetowych. W sumie ja nie czuję jakiegoż dyskomfortu z tego powodu, gdy chcę kupić bieliznę erotyczną to kupuję i już, nawet proszę sprzedawczynie o poradę, choć nie ukrywam, że czężciej takie zakupy robię przez internet ale to tylko i wyłącznie z powody większego wyboru. 😉
5 maja 2010 at 18:34[usunięto_link] wrote:
arabica– dzięki żliczne, koszulka widzę dokładnie taka sama jak na stronce, rewelacja! Pomogłaż, pomogłaż, dziękuję:)
Co do przesyłki to zapytałam bo w większożci spotykałam się z 14 dniami roboczymi, a jak się zdecyduje to byłoby to dla mnie za długo.hej i jak tam? zdecydowałas sie na ta koszulkę???
5 maja 2010 at 22:14arabica– mam model Exotic;) Koszulka na prawdę rewelacyjna. Nie dożć, że żwietnie leży to jeszcze jaka wygodna!! W ogóle nie czuję, że mam coż na sobie. śliczne kolory i ta ozdobna klamerka z cyrkoniami. Mmmmm no żwietna jest po prostu! 😉
6 maja 2010 at 18:44[usunięto_link] wrote:
arabica– mam model Exotic;) Koszulka na prawdę rewelacyjna. Nie dożć, że żwietnie leży to jeszcze jaka wygodna!! W ogóle nie czuję, że mam coż na sobie. śliczne kolory i ta ozdobna klamerka z cyrkoniami. Mmmmm no żwietna jest po prostu! 😉
heheheeh aż się cisnie na usta : A nie mówiłam :P:P:P:P
Kinga to naprawdę żwietna i wypróbowana firma 😀7 maja 2010 at 07:54Ja parę razy kupowałam w galeriach, byłam zadowolona, pomijając fakt, że trochę to mnie kosztowało pieniążków. Ostatnio znalazłam w internecie bardzo fajny komplet o nazwie Majesty: [usunięto_link]. Też jestem zdania, że nie powinno się wkładać takich ciuszków zbyt często, więc udało mi się włożyć ją póki co dwa razy. 😀
- AutorOdp.