• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

rzeczywiscie…

on powinien dostac za to bana. i to na zawsze.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

No i co Józiu, to takie aż straszne, że mnie zakablujesz? Żałosne, tak!?
    To dopiero jest żałosnee! Ku*wa! Idź w siną dal, mżciwa babo!

PS. A co do tematu – biust jest bardzo ważny w bliskożci kobiety i mężczyzny 😉

Idioto, pamiętasz to co napisałeż powyżej?

Mianowicie? Podaj przykłady.

Podałam więc przykład za WarnGirl. O co ci chodzi? Widzę, że emocje coraz większe

To dopiero jest żałosnee! Ku*wa! Idź w siną dal, mżciwa babo!

😆 😆 😆 😆 😆

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

nasz twardziel potrafi klnac 😯

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

rzeczywiscie…

on powinien dostac za to bana. i to na zawsze.

Popieram.

Parvati i Miszczu- ten cytat dalej jest w jego pożcie, na poprzedniej stronie. Ale nawet gdyby chciał to teraz wykasować, jak to ma w zwyczaju, to teraz już wszyscy widzieli jakim jest idiotą i jaki poziom prezentuje.
    Ostro przegiął. 👿

parvati
    Member
    • Guru

jak na jego mozliwosci…to dawno go nie bylo.

moze odpuscil i teraz robi z siebie idiote na innym forum? 😆

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Jak już pisałam w innym temacie, na pewnym forum erotycznym spotkałam go pod innym nickiem… uwierz, że to co wypisuje tutaj to jeszcze nic. 😆 😆 😆

parvati
    Member
    • Guru

@Olguż wrote:

Jak już pisałam w innym temacie, na pewnym forum erotycznym spotkałam go pod innym nickiem… uwierz, że to co wypisuje tutaj to jeszcze nic. 😆 😆 😆

ej nie wierze ci.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ale bez kitu w natloku glupoty az nie zauwazylem ze rzeczywiscie to jeszcze gdzies tam w poscie jest
    gdzie jestes pajacu?? schowales ogonek pod zad??
    bede laskawy i ci odpowiem
    otoz prawda jest taka ze gdyby niedajboze cos sie stalo twojej ukochanej to bys sie chyba zaplakal na smierc zamiast realnie jej pomagac – tyle z mojej strony
    po prostu jestes cienka p*** i bynajmniej nie trzeba doglebnej analizy twoich lalusiowatych postow zeby to poznac

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Prosiłaby o zachowanie kultury wypowiedzi i nie uciekania się do wycieczek osobistych.
    To chyba byłoby na tyle,jesli o hard-mana chodzi,więc zachęcam do kontynuowania tematu o biużcie 😉

parvati
    Member
    • Guru

ale co? zabanowaliscie go? czy sam odszedl w sina dal?

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ale co? zabanowaliscie go? czy sam odszedl w sina dal?

Nie, Parvati, po prostu Hard-man ma cierpliwożć wysłuchać Waszych wierutnych bredni wyssanych z palca! Hahaha¦ śmieszne i żałosne! Ale dajmy temu lepiej pokój¦

Hard-man się przyglądał zza cisza żywiołowej i strasznie pomysłowej since-fiction Olgusi, nie mówiąc już o totalnie złożliwej, a włażciwie mżciwej Parvati, na dziecinnej, naiwnej i też złożliwej Józi kończąc¦

Nie jestem żwięty! Ale mam odwagę powiedzieć: przepraszam wszystkich, których uraziłem!
    Szczególne przeprosiny dla Miszcza “ chyba jednak nie zasłużył na to, co Mu powiedziałem!

A Wy ją macie, znaczy tę odwagę? By przeprosić za własne obelżywożci, prowokacje i niewybredne epitety “ wcale nie tylko w stosunku do mnie? Ja tylko dałem się ponieżć emocjom, niektórzy inni zaż obrażają tu ludzi zimną złożliwożcią i wyrachowaniem. Tak nie powinno być. Forum jest do rozmów o problemach, a nie do wydawania ocen, jakimi ludźmi są uczestnicy. Nie jesteżmy z tej samej gliny, więc różnic nigdy się nie da wyrównać. A może to i lepiej? Życie jest bogatsze!

Powrócę jednak do dawno utraconego tematu o biużcie. Otóż. My faceci jesteżmy “ do jasnej choinki “ strasznie wrażliwi “ ja oczywiżcie wybałuszam gały na piękne, podrygujące piersi, hehehe¦ bardzo bym się dziwił skąpym postom innych kolegów, któreby temu zaprzeczały! Jednakże biust ma swoje miejsce w hierarchii wartożci wyglądu kobiety¦ Nie jest na pierwszym miejscu! Liczy się cała kobieta, cały jej czar, magia, proporcja, zgrabnożć, to coż, czego facet nie umie nazwać “ tylko wyczuwa i podziwia “ i jest w swoistej extazie! Lecz piersi mają w tym swój magiczny udział¦

Jeszcze potrącę temat operacji plastycznych “ wielu czężci ciała, a tu oczywiżcie piersi. Jak myżlicie, kobitki, są sytuacje, w których są one dopuszczalne? I potrzebne? I godne rozważenia? Mam swoje zdanie, ale nie chcę uprzedzać. Niecierpliwie czekam na wypowiedzi!

parvati
    Member
    • Guru

ja uwazam, ze gdybys sobie zdal sprawe, ze zachowujesz sie idiotycznie i wychodzisz od dluzszego czasu na kretyna, moglbys sie zmienic i podniesc jakosc swojego zycia 😆

ja nie przepraszam. za prawde nie mam w zwyczaju.

biore pelna odpowiedzialnosc za swoje slowa: i na forum i w zyciu codziennym nie musze edytowac postow.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Powrócę jednak do dawno utraconego tematu o biużcie. Otóż. My faceci jesteżmy “ do jasnej choinki “ strasznie wrażliwi “ ja oczywiżcie wybałuszam gały na piękne, podrygujące piersi, hehehe¦

Słuchaj, porównując się z innymi facetami – a między innymi z moim facetem – wywołujesz u mnie duży nie smak. Jeżli już piszesz, to pisz o sobie. Tylko o sobie!

[usunięto_link] wrote:

Jeszcze potrącę temat operacji plastycznych “ wielu czężci ciała, a tu oczywiżcie piersi. Jak myżlicie, kobitki, są sytuacje, w których są one dopuszczalne? I potrzebne? I godne rozważenia? Mam swoje zdanie, ale nie chcę uprzedzać. Niecierpliwie czekam na wypowiedzi!

Zadajesz glupie pytanie. Czy są sytuacje, w których są dopuszczalne? Idioto, one są dopuszczalne w większożci sytuacji. Czy potrzebne? Tak, jeżli ktoż czuje potrzebe to tak. Jak ktoż chce to sobie robi cycki. Nie jest to niezgodne z żadnym prawem.

😆

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Wyspałem się porządnie pomiądzy gdzież ósmą a jedenastą – to akurat czuję się żwawy do wypowiedzi 😆

[usunięto_link] wrote:

ja uwazam, ze gdybys sobie zdal sprawe, ze zachowujesz sie idiotycznie i wychodzisz od dluzszego czasu na kretyna, moglbys sie zmienic i podniesc jakosc swojego zycia

Wiesz, tknęłaż mi mojego męskiego honoru, Koleżanko z forum 😉
    To^ nawet dobre tym razem, heheh 😀 Spróbuję COś z tym zrobić, jak radzisz 🙄

@Józia wrote:

Powrócę jednak do dawno utraconego tematu o biużcie. Otóż. My faceci jesteżmy “ do jasnej choinki “ strasznie wrażliwi “ ja oczywiżcie wybałuszam gały na piękne, podrygujące piersi, hehehe¦
    Słuchaj, porównując się z innymi facetami – a między innymi z moim facetem – wywołujesz u mnie duży nie smak. Jeżli już piszesz, to pisz o sobie. Tylko o sobie!

Ależ ja piszę oczywiżcie tylko o sobie, Józiu! 😈 Jednak zdziwiłbym się, gdyby jakiż facet nie zachwycił się biustem kobiety! Skandal! Zwłaszcza tej, którą kocha 😉 Byłby cymbałem do kwadratu, Józko…
    Naprawdę plotę aż takie brednie 😆 ?

@Józia wrote:

[usunięto_link] wrote:

Zadajesz glupie pytanie. Czy są sytuacje, w których są dopuszczalne? Idioto, one są dopuszczalne w większożci sytuacji. Czy potrzebne? Tak, jeżli ktoż czuje potrzebe to tak. Jak ktoż chce to sobie robi cycki. Nie jest to niezgodne z żadnym prawem.

A idź tam do jasnej ciasnej – przecież chyba wiesz, że nie chodziło mi o prawne aspekty… uciekło mi bardziej włażciwe słowo – wybacz… To był taki luźny żargon – czy Wy dopuszczacie wg siebie takie COś!? Rozumiesz, czy chcesz dalej mnie gnoić? 😉

@Józia wrote:

😆

To chyba było w Twojej wypowiedzi najbardziej fajne! 😀
    I cieszę się a tego, jak głupi pajac, kretyn albo idiota? 🙄

Nie no, Kobiety, poważnie teraz – jaki macie stosunek do operacji plastycznych piersi? Są godne jedynie potępienia? Czy warto je rozważyć? Czy nie ma co – jak są brzydkie, to już pod nóż i już! Czyli silikon! 👿

parvati
    Member
    • Guru

pytanie: czy masz cycki i to w srednim stanie, ze interesujesz sie sprawa operacji plastycznych?

to tak, jak z okresem: nie twoja sprawa, to sie po prostu przymknij, zamias robic z siebie jak zwykle debila pierwszej kategorii.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " biust"

Przewiń na górę