- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2012 at 16:20
też tak mam i to od kilku miesięcy. wyniki są ok i lekarze nie wiedzą co jest grane:(
26 sierpnia 2012 at 00:30Podnież spożycie jaj, drobiu. Obniż produków zawierających cukier/węglowodany.
28 sierpnia 2012 at 12:46A może wystarczy zróżnicowana dieta, i ruch fizyczny? Surowe warzywa i owoce mogą zastąpić sztuczne suplementy, a uważam że lepiej spełniają tą funkcję. Ruch fizyczny – powoduje dotlenienie mózgu jak i całego organizmu, a dzięki wydzielanym endorfinom można naprawdę wiele zyskać – dobre samopoczucie, więcej energii, wyższe libido 😉 Spróbuj naturalnych rzeczy, zanim sięgniesz po chemię.
5 września 2015 at 20:10trzeba sie po prostu w koncu dobrze wyspac, komfortowo, mi komfort snu zapewnia poduszka super mami. zawsze wietrze pokoj przez pojsciem spac i staram sie nie poddawac temu zmeczeniu
6 września 2015 at 07:00Ja na poprawę nastroju stosuję Revitasens, ponieważ jego skład został przebadany przez Uniwersytet Medyczny w Warszawie to dodatkowo w swoim składzie ma witaminę B6 i B12, które wspierają lepsze samopoczucie. Zdecydowanie warto suplement jest w dobrej cenie i działa dobrze, bo już po tygodniu czuję poprawę samopoczucia 🙂
20 września 2015 at 15:41zgodze sie z tobą, revitasens u mnie tez poprawia nastrój i ma szybkie dzialanie, a przez to, ze to suplement, to nie ma co sie obawiac o jakies skutki uboczne, ogolnie jest dobry rowniez na koncentracje
21 września 2015 at 07:57jak masz takie ciągłe zmęczenie , brak energi itd. to polecam wizyte u lekarza , niech Ci zrobi dodatkowe badania krwi , prawdopobnie masz problem z żelazem , albo brakiem niektórych pierwiastków takich jak magnez czy potas , . Ale mówisz ,zę chcesz schudnąć , hmmm dużo ruchu i spacerów + odpowiednia dieta , od siebie moge Ci jszcze polecić coki Curratio , tam masz 0,5 litra soku robione z 1,5 kg owoców z naszych polskich upraw.
28 września 2015 at 08:59Ja na to ,ze byłam ciągle zmęczona , w sumie było efektem mojego nieruszania sie . Co do soków Curratio , to pamietam ,ze byly smaczne .;) i tyle
28 września 2015 at 11:28Ale nie tylko niewyspanie itp, może brak jakiż witamin
niska hemoglobina też może być przyczyną29 września 2015 at 19:29Zgadzam się , niska hemoglobina moze byc przyczyną ospałożci. Ciekawe też czy autorka wątku nie bierze czasem jakichż leków na alergie bo one powoduja sennożć u mnie przynajmniej tak było.Co do soków Curratio bo tu widzę ,że poprzednia osoba o nich pisała . Ja je stosowałąm na oczyszczanie organizmu , ale to akurat nie ten wątek temu pożwięcony 😉
22 października 2015 at 10:55Uczucie ciągłego zmęczenia, brak energii i ospałożć może oznaczać zakwaszenie organizmu. Nawet często sobie nie zdajemy sprawy, jak łatwo zakwasić organizm. Wystarczy codziennie pić kawę, jeżć dużo nabiału i słodyczy oraz żywnożci przetworzonej. Jak się okazuje, zakwaszony organizm ma mało energii, łatwo ulega infekcjom, a długotrwałe zakwaszenie może prowadzić do bardzo poważnych dolegliwożci i chorób. Warto więc systematycznie dbać o równowagę kwasowo-zasadową w organizmie. Jedną z metod może być odpowiednie suplementowanie, np. Proszek zasadowy firmy Langsteiner żwietnie doprowadza orgaznim do takiej równowagi, a jednoczeżnie pomaga w usunięciu szkodliwych toksyn z organizmu.
- AutorOdp.