- AutorOdp.
- 21 czerwca 2008 at 23:21
Raaaany…miałam spotkanie trzeciego stopnia z bokserem,w półmroku,w parku,gdzie nie było nikogo…przyczepił sie do mnie i do mojej koleżanki…TAK się bałam!!!!!! na szczęscie wyszłam z tego bez pogryzień,ze wszystkimi kończynami 😉 ale po tym zdarzeniu,przez 15 min,musiałam dochodzić do siebie… 😕
22 czerwca 2008 at 08:50cieszę się bo – „już za parę dni, za dni parę…” 😉 😀
23 czerwca 2008 at 22:55no ja podobnie 😀 już w piątek jadę do mojego Słoneczka
boskie 5 dni razem
24 czerwca 2008 at 09:00patunia zazdroszcze bo ja z moim ostatnio spędzam aby weekendy:( 😥
24 czerwca 2008 at 22:22Pati, a gdzie wyjezdzacie z ukochanym? 🙂
25 czerwca 2008 at 09:53zakończyłam sesje 🙂 ale jestem szczeżliwa 😀
25 czerwca 2008 at 19:13a ja się cieszę bo coraz bliżej do wyjazdu na wakacje z Misiem 😛
26 czerwca 2008 at 11:03myszka19 gdzie się wybieracie? ja też sie wyjazdu z moim P doczekac nie moge 🙂
26 czerwca 2008 at 11:08Ja sie ciesze bo niedługo wyjazd na wakacje i nowy piesek,a własciwie suczka dołaczy do stadka :>
26 czerwca 2008 at 11:47[usunięto_link] wrote:
myszka19 gdzie się wybieracie? ja też sie wyjazdu z moim P doczekac nie moge 🙂
5 dni Chorwacji i 9 dni Grecji.. w drodze powrotnej Węgry i źródła termalne 😛 mmm 😀 już się nie mogę doczekać! 🙂
a Ty gdzie jedziesz? 🙂
26 czerwca 2008 at 11:51jeszcze tylko jeden egzamin…ze wszystkich do tej pory srednia 5,0:))))))))))))))))))))))))))))
26 czerwca 2008 at 11:52Ja sie ciesze bo wkoncu skonczylismy malowac ogrodzenie 😀
Ciesze sie tez bo wieczorkiem ide na babskie spotkanie 😀26 czerwca 2008 at 14:25[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
5 dni Chorwacji i 9 dni Grecji.. w drodze powrotnej Węgry i źródła termalne 😛 mmm 😀 już się nie mogę doczekać! 🙂
a Ty gdzie jedziesz? 🙂
no to mój wyjazd blednie przy twoich planach 8) weekend w krynicy planujemy 😀
26 czerwca 2008 at 15:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a Ty gdzie jedziesz? 🙂
eee tam każdy wypad jest ważny.. my na te wakacje odkładaliżmy cały rok 😛
26 czerwca 2008 at 21:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a Ty gdzie jedziesz? 🙂
eee tam każdy wypad jest ważny.. my na te wakacje odkładaliżmy cały rok 😛
no to my z bierzących dochodów kase na wyjazd weźmiemy :p bo co jak co ale koszty takie wielkie jak wasz wypad nie są 🙂 ale zazdroszcze podróży 😛
- AutorOdp.