- AutorOdp.
- 14 czerwca 2008 at 21:25
dziż…
fajnie bo sobie kupiłam kilka rzeczy…
fajnie bo miło spędziłam czas z Mamusią…
ale…
dziż się nie widzieliżmy…
mam mnóstwo nauki, a mi się tak nie chce…nie można mieć wszystkiego…
15 czerwca 2008 at 00:01@Żelka wrote:
[usunięto_link] wrote:
no faaaajnie z nim jest… 😀 😀 😀
opowiadaj;D
Eee tam…nie ma o czym… 🙂
15 czerwca 2008 at 12:30warngirl jak nie ma napewno coż ciekawego by się znalazło;] ja tam padam na twarz tak mnie mój umęcył;] ale było warto=P
16 czerwca 2008 at 00:17mmm 😀 tak to chyba zawsze warto 😉
a ja się cieszę tak po prostu o! 😀16 czerwca 2008 at 22:06@Żelka wrote:
warngirl jak nie ma napewno coż ciekawego by się znalazło;]
😳 😉
Ubawiłam się podczas meczu 😀 myżlę,ze za niedługo przestaną mnie do knajpy wpuszczać 😆
16 czerwca 2008 at 23:04Zapomniałabym!!
Wszystkie zerówki zaliczone,czyli,ze sesja zakończona pomyslnie,a co za tym idzie zaliczony rok 😀 jetsem boska 😀 😀 😀 😆17 czerwca 2008 at 07:30WarnGirl – moje gratulacje 😀
ja jeszcze jutro egzam jeden i finito… mam nadzieję, że równie pomyżlnie skończę sesję 🙂
a dziż…
w sumie to nie wiem, czy się cieszę… 😕
zaraz jadę do szkoły po ocenę z zaliczenia… :/
potem nauka… 🙁
jedyny jasny promyk – kawka z moim Kociakiem 😉
później jeszcze napiszę, czy mam więcej powodów 😉17 czerwca 2008 at 10:10u mnie też kolejny egzamin z bażki 😀
byle do przodu… tak do 30-stego 😕 A potem jeszcze tylko lanie – i wakacje! 😀18 czerwca 2008 at 09:01cieszę się z dzisiejszych zakupów 🙂
18 czerwca 2008 at 10:59ciesze sie bo jutro zobacze sie z moim kotkiem , i juz prawie mam zaliczona sesje
18 czerwca 2008 at 18:08a j się cieszę bo się strasznie wybawiłam na weselu siostry wszystko się udało i ogólnie było super! 🙂
18 czerwca 2008 at 19:19@mrówka wrote:
ciesze sie bo jutro zobacze sie z moim kotkiem , i juz prawie mam zaliczona sesje
a ja się dziż widziałam 😉 po prostu ach i och
szaleję za Nim ❗ a sesja to już zaliczona! jutro ostatni wpis mam i finito
V rok wita
egzamin dziż poszedł na 5 ❗
szaleję ze szczężcia ❗
[usunięto_link] wrote:a j się cieszę bo się strasznie wybawiłam na weselu siostry wszystko się udało i ogólnie było super! 🙂
no to bajer Mycha 😀 też bym poszła na jakież weselisko się wybawić, heh 😀 pewnie najprędzej na swoim się wybawię, bo moje rodzeństwo to się tak kwapi do tego, że hej 😆
18 czerwca 2008 at 19:23patunia wiesz w mojej rodzinie zawsze było że ja pierwsza wyjde za mąż i w ogóle że siostra nigdy ;-)a tu taki psikus 😛
19 czerwca 2008 at 21:12Cieszę się,boooo… mam fantastyczną przyjaciółkę.Poza tym to nie mam zbyt wiele powodów do radożci… 😕
21 czerwca 2008 at 09:15Myszka – bo to zazwyczaj tak jest 😉
Ana – gratuluję sukcesów Maleństwa 😀
Warn – sądzę, że masz więcej powodów, choć posiadanie przyjaciółki z prawdziwego zdarzenia to bardzo duża radożć 😉
a ja się cieszę, bo niedługo jadę na zakupki i w ogóle, dziż Wianki, więc będzie fajnie 😀 - AutorOdp.