- AutorOdp.
- 1 lipca 2008 at 13:04
[usunięto_link]:) wrote:
[usunięto_link] wrote:
nie sztuka zdac mature, ale zdać ją dobrze 😆 😆
Boshee co za zawisc 🙄
raczej prawda
1 lipca 2008 at 14:27ej szczerze…poziom nowej matury jest tak zenujacy, ze zdanie jej DOBRZE dla srednio inteligentnego gowniarza nie powinno stanowic problemu…
1 lipca 2008 at 15:15oj tam
dla mnie moze matura nowa byla latwa ale…
dla porownania:
u mnie w bloku jest „kilku” moich rowiesnikow i tylko ja mam mature a co tu dopiero mowic o studiach, tak sie mowi ze mature zda kazdy ale to tylko dlatego ze nie macie porownania, nie macie znajomych ktorzy sa w takiej a nie innej sytuacji, wiem ze to nie usprawiedliwienie ze komus sie w zyciu nie wiedzie bo ja osobiscie jestem z siebie bardzo dumny ze w sytuacji w jakiej jestem od zawsze (a wierzcie mi nie mialem latwo ;p) tylko dzieki sobie jestem tu gdzie jestem bo jakbym nie mial samozaparcia tez bym pewnie skonczyl jak ci wszyscy z mojego bloku ;p
wiec nawet jak nie zdacie matury super swietnie to cieszcie sie z tego co macie i docencie to bo jest cala masa ludzi ktorzy nie maja tyle szczescia 😉1 lipca 2008 at 15:18[usunięto_link] wrote:
ej szczerze…poziom nowej matury jest tak zenujacy, ze zdanie jej DOBRZE dla srednio inteligentnego gowniarza nie powinno stanowic problemu…
a czemu od razu gówniarza, a nie np „młodego człowieka”? 😉
a zdanie matury dobrze to Twoim zdanie na jakim poziomie?
Widać mało jest żrednio inteligentnych gówniarzy ( nie mówiąc już o bardzo inteligentnych), bo matura wcale tak dobrze nie poszła. 21% nie zdało! Co piąta osoba! Masakra.
1 lipca 2008 at 18:44@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
ej szczerze…poziom nowej matury jest tak zenujacy, ze zdanie jej DOBRZE dla srednio inteligentnego gowniarza nie powinno stanowic problemu…
a czemu od razu gówniarza, a nie np „młodego człowieka”? 😉
a zdanie matury dobrze to Twoim zdanie na jakim poziomie?
Widać mało jest żrednio inteligentnych gówniarzy ( nie mówiąc już o bardzo inteligentnych), bo matura wcale tak dobrze nie poszła. 21% nie zdało! Co piąta osoba! Masakra.
Dokladnie.
Miszczu mam takie samo zdanie jak Ty.
Tez ,zeby zdac ta mature musialam duzo sie napracowac.
W mojej klasie na 24 osoby zdaly 8 w tym ja 😉
Takze ja sie ciesze z tego co mam.
Zlych wynikow tez nie mam choc sadze,ze mogly byc lepsze 😉1 lipca 2008 at 19:02mature zdawałam 2 lata temu i myżle że te 30% to trzeba być mega tepym żeby nie zdobyć zwłaszcza z podstawowej czężci. 8) nie mając bladego pojęcia o przedmiocie i nie ucząc się go mozna wydedukowac z zadań odpowiedzi i 30% miec
1 lipca 2008 at 19:36Spędziłam miły dzień na słoneczku…i pięknie sie opaliłam 😀 I like it 😉
1 lipca 2008 at 22:05co do matury jak dla mnie koniec tematu.
ciesze sie bo spedzilam bardzo mily wieczorek;p
1 lipca 2008 at 23:10obronilam sie!!!!!!! i to na piateczke;) takze pani magister mi mowcie:P no i ogolnie fajnie, fajnie;) wreszcie wakacje
2 lipca 2008 at 06:07afro_disiac moje gratulacje!!!
A ja się cieszę, bo jest tak jakoż fajnie po prostu 🙂 az chce mi sie wstawac, czego juz dawno nie doswiadczylam
2 lipca 2008 at 07:39a ja sie ciesze bo za dwa dni wyjeżdżam z Misiem 😛
2 lipca 2008 at 10:04abi dziekuje:*
2 lipca 2008 at 10:06afro_disiac gratuluje!! kurcze ja jeszcze 3 lata musze czekać by też mgr być 😛
2 lipca 2008 at 22:56Ja za jakies 5 lat ,ale bede,bede 😆
2 lipca 2008 at 23:05b_sylwik dzieki dzieki;)
- AutorOdp.