• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

…a ponieważ działam na baterie słoneczne,jestem w szczytowej formie 😀 :d 😀 nawet moje osobiste dylematy nie popsuja mi nastroju 😈

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jutro wyjezdzam na fantastyczny dwutygodniowy urlom, na ktorym mam zamiar wiesc niczym nieograniczone, rozpustne zycie i na maksa niezdrowo sie odzywiac.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

zaraz idę do kina… potem ożłopię się browarka… sama zjem trzydziesto-centymetrową pizzę z szynką, boczkiem i ostrą papryczką…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

moja siostra dziż wyszła z synkiem ze szpitala 🙂 przez 2 miesiace będą jeszcze mieszkać u mnie bo u nich jest remont 🙂 mały o dwa miesiące wczeżniej się urodził.. ale jest zdrowy i żlicznyyyyyy 😛 już go strasznie kocham! 😛

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Pogoda jest żwietna, opoalona jestem na czekoladke. Do tego spedzilam we wtorek wspanialy wieczor 🙂

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

2 dni temu byłam na romowie kwalifikacyjnej i mysle że wszytsko pójdzie wreszcie po mojej mysli. teraz tylko czekać na telefon.

a na poprawe humoru koleżanka wyciągła mnie wczoraj na impreze. wytańczyłam sie za wszystkie czasy ;p juz nawet nei przeszkadzają mi lekkie zakwasy na nogach i stracony głos haha

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Idę dziż na kinder party 😀 jak zwykle z dziewczęcym prezentem i jak zwykle z bukietem balonów 😉

katia
    Member
    • Zapaleniec

była wielka kłótnia, wiele łez, nie miłe slowa rzucone bezmyżlnie.
    a teraz znów wszystko jest cudownie… i znow czuje się kochana.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

tak dobrego dnia nie mialem od bardzo dawna, ale jestem hepi ihaaa!!
    nowa kozacka robota
    nowa kozacka „kolezanka” ;p
    wieczorem kozacki koncert a potem..
    zaczyna sie kozacka 4-dniowa impreza 😀

jestem w niebie 😀

katia
    Member
    • Zapaleniec

wynajelam w końcu mieszkanie:)))
    i zaczynam prace od wrzeżnia:))

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nowa kolezanka z pracy okazala sie super-sztuka ale nie moge jej poderwac bo to ona mnie podrywa hahahaha
    ciesze sie 😀

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

przedłużony weekend się zbliża, a ja dodatkowo w czwartek nie idę do pracy czyli 4 dni wolnego 🙂

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Wreszcie udało mi się wszystko pozałatwiać i jutro sobie jadę 🙂

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Mojego skarba Saba się oszczeniła i ma 5 takich malutkich szczeniaczków a najżmieszniejsze jest to że każdy ma inny kolor są taaakie słodziutkie;]
    a miłożć nasza kwitnie sa sa sa;p Mamusia wraca ju w sobotę i wogole jakoż tak się mi buźka żmieje;)

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Cieszę się, bo zaraz skończę pisać pracę, na którą siedzę od 3 mcy. Jeszcze bardziej się cieszę, że dzisiaj jadę na weekend w Bieszczady 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cieszenie się :)"

Przewiń na górę