• Autor
    Odp.
  • Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Czy kazdy, kto ma problem musi byc od razu pipą, lachonem czy Bog wie czym?? Sa ludzie z ROZNYMI problemami, o ile dobrze pamietam, niedawno byl temat o tolerancji..
    Moze Manora jest zagubiona, pogubiona we wlasnym zyciu? Moze jej rzeczywiscie czegos brak i nie umie sprecyzowac czego, a jest slepo zakochana?
    jest czlowiekiem, nalezy jej sie szacunek. parvati tego nie rozumie, dlatego coraz bardziej watpie w jej czlowieczenstwo..

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Dla mnie nie jest problemem rozkochanie chłopaka.

Miałabym wszystko, czego bym zapragnęła, może nawet już bym mieszkała z jednym, ale bez miłożci się nie da. Dlatego odrzucam wszystkich innych, bo chcę być akurat z tym.

Dla sprostowania muszę zacytować siebie i wytłumaczyć o co mi chodziło.
    „Miałabym wszystko”- odnosi się do jednego chłopaka, co do którego jestem pewna, bo on chciał mi to dać, ale ja nie przyjęłam.

Tak, dla mnie mój obecny chłopak jest wyzwaniem, lubię się napracować, żeby pozniej mieć z tego radożć.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ale to jest strasznie dziwne ze pomimo tak ostrej krytyki ze strony wszystkich tutaj, pomimo tak ostrej jazdy od parvati manora nic sobie z tego nie robi i nie wyciagnela jeszcze zadnego wniosku, na poczatku przeciez parvati nie cisnela az tak ostro, teraz troche dala czadu a manora dalej nic 😀 moze i parvati troche przesadza ale widac ze do manory kompletnie nic nie dochodzi 😉 parvati mysle ze juz mozesz dac sobie spokoj – nic nie wskurasz ;p widocznie manora musi sie bardziej stoczyc zeby potem wyjsc z tego dolka – coz, mimo wszystko powodzenia 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Mam stalowe nerwy i anielską cierpliwożć. Nawet jak widzę jakież impertynencje pod swoim adresem nie przejmuję się tym. Ja się nie stoczę, co mnie nie zabije, to mnie wzmocni.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Tak, tak sobie mów…

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Nie no, jasne, masochiżci są wżród nas 😉

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Manora, predzej czy pozniej przejrzysz na oczy.. Im szybciej to sie stanie, tym lepiej dla Ciebie. Masz cierpliwosc- to naprawdę fajnie, ale żwiata nie zbawisz, On sie tez nie zmieni- Ty sie zmienisz, a potem bedziesz żałowała. Nic trudnego, aby to przewidzieć..

Ensei
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Wrócę na chwilę do sedna tego wątku:

To nie Twój chłopak ma problem z tym że sypiał z innymi laskami, było, minęło i ani Ty, ani on, ani ktokolwiek inny nie jest w stanie tego zmienić.

Odpowiedz sobie na pytanie: czy gdybyż była absolutnie pewna swojej wartożci w jego oczach, to czy przejmowałabyż się takimi duperelami? Popracuj nad pewnożcią siebie, zdrowym poczuciem własnej wartożci i przestań zamęczać faceta gadkami na temat byłych, bo to nie on ma z tym problem.

Inną sprawą jest że facet, jeżli ma choć trochę klasy to sam ani słowem nie będzie wspominał o swoich byłych.

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Manora:
    „dlatego jestem z palantem; moim problemem są jego byłe laski oraz wyjazd na stypendium, na którym nie będzie byłych lasek będą tylko nowe i tez tak ładnie rozkładające nogi jak ja…”
    Przejrzyj na oczy dziewczyno ❗ Jesteż tak głupia czy tak doskonale udajesz 😯

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

owszem: jest glupia.

a dla glupich pip zarezerwowani sa bezwartosciowi faceci o mentalnosci palanta.

bo normalnym facetom nie wystarczy pokazac wystajacych ze spodni stringow. nie wystarczy tez rozlozyc przed nimi nog.

co za tym idzie: po namysle stwierdzam, ze manora ma to, co dla niej stosowne i nie zamierzam wiecej sie zajmowac ta sprawa.

jesli ktos jest glupia p***, to i tak nie ma szans na nic lepszego. zatem…jesli jej wystarczy do szczescia to, ze koles ja raz na jakis czas przeleci, nie przeszkadza jej, ze jest dla niego po prostu dziwka, ktora za darmo posuwa…to wszystko jest git.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Powtarzasz się.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😆