• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nawet jesli masz do zaoferowania nieco wiecej niz chec ciaglego rozkladania nog, ten twoj palant i tak tego od ciebie nie chce lub nie potrzebuje.
    😆

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

parvati wszechwiedzaca

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Potrafisz rozkochać i mieć każdego Manora?
    To bzdura.
    Czasem facet chce od Ciebie tylko seksu, a kochać Cię nie chce/nie potrafi i Ty wtedy możesz sobie próbować- bezskutecznie.
    Poza tym- nikt nie może mieć każdego.

A zdobyć faceta i pójżć z nim do łóżka to rzeczywiżcie nie jest wielki problem dla atrakcyjnej kobiety. Ale… z miłożcią już znacznie gorzej.
    Ludzie się tak łatwo nie zakochują i nie przywiązują- w tych czasach coraz trudniej o to.

parvati
    Member
    • Guru

swoja droga…to, ze niezbyt rozgarnietemu kolesiowi spodobaja sie twoje wystajace ze spodni majty (inteligentni kolesie na proce nie leca) czy kawalek dupska i chce sie z tob bzykac wiecej niz raz…nie oznacza zaraz, ze sie w tobie na zaboj zakochal.

poza tym…zdrowy zwiazek nie polega na tym, ze jedna osoba druga w siebie „rozkocha”.

twoje pojmowanie rzeczywistoci, manoro, po prostu mnie przeraza.

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Normalnie kocham was wszystkie :*:*:* Miast oglądać bitwy w kisielu wole przyglądać sie sporom kobitek na tym forum 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tak czytam tą rozmowę i musze przyznać,że żal mi Manory…a wypowiadające się w tym temacie forumowiczki niestety mają rację…
    Mam nadzieję,że Manora przejrzy na oczy i przestanie żyć złudzeniami o szczęsliwym związku i zostawi tego kolesia…
    Rozumiem,że można być w kimż zakochanym,nie wyobrażać sobie życia bez tego kogoż…ale jeżli ta osoba nas krzywdzi,to nawet największe uczucie nie powinno być w stanie zatrzymac nas przy takim człowieku…Manora opamiętaj się!!

parvati
    Member
    • Guru

@Zbereźnik wrote:

Normalnie kocham was wszystkie :*:*:* Miast oglądać bitwy w kisielu wole przyglądać sie sporom kobitek na tym forum 🙂

w tym watku toczy sie raczej luzna rozmowa o zwiazkach. nie „walka w kisielu”.

w zwiazku z powyzszym…nie chcesz z nami pogadac…to wylota.

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

„Zwątpiwszy w miłożć i cnotę, zostaje jeszcze rozpusta. Doskonale zastępuje miłożć .Sprowadza ciszę i daje nieżmiertelnożć” . A.Camus

Na pocieszenie

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Padło pytanie, czy potrafię rozkochać w sobie każdego faceta- odpowiem: nie potrafię.
    Ale wiem, że są na żwiecie mężczyzni bardziej opiekuńczy od mojego, etc. i mogłabym być z jednym takim, ale nie chciałam. Może mam taką psychikę? Nie lubię mieć wszystkiego na tacy, to ja chcę się starać, nie mam pojęcia.
    Btw. nie umiem skreżlić tak szybko człowieka i o nim zapomnieć.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Wiesz, najpierw piszesz, że nie jest dla Ciebie problemem rozkochanie w sobie faceta, teraz zaczynasz się z tej teorii wycofywać…

Dlaczego dziwisz się, że jesteż w swoim związku nieszczężliwa? Sama nie wiesz czego chcesz, a facetowi pozwalasz na rzeczy na myżl o których większożci z nas włos się na ciele jeży. Nie znasz swojej wartożci, nie masz marzeń, pragnień, nie chcesz być szczężliwa? Manora „ogarnij się” (Miszczu 😉 ), bo mam wrażenie, że zyczajnie tkwisz w stanie snu na jawie.. Narzekasz i nic, radzisz się, a i tak pozostajesz przy swoim, jaki to ma cel? Chcesz się męczyć przy tym dupku to się męcz, skoro „nie umiesz skreżlić człowieka”.

parvati
    Member
    • Guru

a moze wlasnie ona zna swoja wartosc? i wie, ze taka glupia p*** moze byc jedynie z palantem?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

juz spokojnie – nie tak agresywnie ;p

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Niektórzy są agresywni, ja na szczężcie do takich nie należę i jestem z tego dumna.
    A co do rozkochiwania, to nigdzie nie napisałam, że mogę mieć każdego. Znam swoje możliwożci i nie będę się z nikim licytować, bo wiem, że jak powiem A, to ktoż powie na to Z.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Niektórzy są agresywni, ja na szczężcie do takich nie należę i jestem z tego dumna.
    A co do rozkochiwania, to nigdzie nie napisałam, że mogę mieć każdego. Znam swoje możliwożci i nie będę się z nikim licytować, bo wiem, że jak powiem A, to ktoż powie na to Z.

czyli przyznajesz, ze masz takego faceta, na jakiego pozwalaja ci twoje mozliwosci?

jesli tak…to git.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Dla przypomnienia:
    [usunięto_link] wrote:

Dla mnie nie jest problemem rozkochanie chłopaka.

Miałabym wszystko, czego bym zapragnęła,

No więc skoro napisałaż A to napisz i Z skoro nie chcesz by inni robili to za Ciebie…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co mam robić???"

Przewiń na górę