Co nosicie w torebkach ?? hehe

• Autor
    Odp.
  • diara
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nudzi mi sie troche ;p
    hehehhe
    Wiec postanowilam zalozyc watek
    wiec, co nosicie w torebkach ??
    ja zwsze nosze legitymacje, moje dziecko (czyt, komorke), tictaki(wisniowe), portfel, perfumy (jamaica), kosmetyczke 馃檪
    hehhe, moze i glupi temat, ale nie mam co robic …

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

raczej nie w torebce, ale w torbie, 偶eby nie powiedzie膰 w „torbiszczu” 馃榾 :

portfel, mptr贸jnik, dokumenty, ksi膮偶ka, kom贸ra, notes, szczotka, klucze z wieeelkim brelokiem, krem do r膮k, i kupa niepotrzebnego badziewia, bez kt贸rego osobi偶cie nie mog臋 si臋 oby膰 馃槅

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

mam stara torebke ktora nie pasuje mi do niczego 馃槬 ale jak jestem juz zmuszona ja zabrac z domu to jest w niej : klucze, husteczki nawilzane, pielucha, lizak, pelno starych paragonow, telefon, podpaska, tampon, czasem portfel

rusalka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

portfel, komorke, chusteczki higieniczne, tampony, klucze

nohemi306
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Telefonik, portfelik, kluczyki, chusteczki higieniczne,krem do r膮k, szczotk臋 do w艂os贸w, pomadk臋,szmink臋, b艂yszczyk, lustereczko, gumy do 偶ucia 馃榾 No i to chyba b臋dzie wszystko 馃檪

krlnk
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

komorke, portfel, chusteczki, kosmetyczke, tampony, ketonal, plastry, b艂yszczyki ( sztuk 4), lustereczko, pomadk臋, grzebie艅, krem do r膮k, gumy do 偶ucia, tabletki na gard艂o, terminarz, d艂ugopisy, papierosy, zapalniczke 馃槢 no i jakie偶 smieci 馃槢

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Ja to chyba tak jak wszystkie 馃檪
    komorke, portfel, blyszczyki (2), 2 male balsamy do ust,krem do rak, klucze, w szkole mam zawsze ze soba mala butelke wody mineralnej, lusterko i peeeelno smieci 馃槢 oprozniam ja z papierow tylko na stacjach benzynowych 馃槢

Julia23
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

no du偶o: klucze, podpaski, lusterko, szminke, tampon, grzebyk do w艂os贸w, d艂ugopisy, zeszyt, dokumenty, tabletki anty, tabletki na b贸l g艂owy, spinka do w艂os贸w, gumka do w艂os贸w i zaleznie od potrzeb..

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

klucze, b艂yszczyki, pomadk ochronna, podpaska, tampony, lustereczko, d艂ugopis, zeszyt, tabletki, husteczki higienniczne, mp3, komorke, chyba tyle:)

Wild_Angel
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

klucze
    kalendarzyk z o艂贸wkiem
    jak膮偶 gazet臋
    mp3
    okulary normalne
    okulary przeciws艂oneczne
    tampony w razie czego
    portfel z legitymacj膮 i biletem miesi臋cznym
    jaki偶 krem
    perfumy
    tusz z rimella
    wielkie lustro
    szmink臋 z Nivei.

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

raczej lepsze byloby pytanie czego nie nosze w torebce;)

moja jest zawsze zapchana na maxa az zamki strzelaja w tych moich torebeckach

nosze tam wszystko telefon klucze portfel muzyczke ksiazke do poczytania kosmetyczke perfumy grzebien do tego na zajecia jakies zeszyty i na wieczorne zajecia z tanca te wszystkie cholerne dresy baletki i inne gadzety juz nie powiem ze mi sie zdarza brac termos z kawa albo herbata bo taka mam zachcianke;) no i mnostwo mnostwo smieci innych;)

isztar
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 491
    • Zas艂u偶ony

hhmm, ja to chyba wszystko 馃檪 mam ogromn膮 torebk臋, a w niej: kom贸rka (oczywi偶cie), portmonetka, karty wszelkiego rodzaju (kredytowe te偶), lusterko, dwa b艂yszczyki, tusz, ostatnio nawet podk艂ad znalaz艂am :), ca艂e mn贸stwo cukierk贸w, czekoladek itd. (same jako偶 si臋 przypl膮ta艂y), ksi膮偶ka obowi膮zkowo, jakie偶 czasopismo, np. newsweek, legitymacja, bilety, klucze do domu i nie tylko, zdj臋cie mojego kota :), zdj臋cie faceta pewnie te偶 gdzie偶 tam mam.., zeszyty na zaj臋cia, wod臋 mineraln膮, tabletki przeciwb贸lowe, ca艂a masa paragon贸w i wiele innych 偶mieci 馃檪

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

gumy mi臋towe
    papierosy
    zapalniczke
    2 pudry w kamieniu jeden ja偶niejszy jeden ciemniejszy
    r贸z i p臋dzel do r贸zu
    portfel
    rachunek za telefon
    tusz do rz臋s
    eyeliner czarny
    zalotke
    lusterko
    5 b艂yszczyk贸w 馃槼
    4 pomadki
    mas艂o kakaowe
    kom贸rke
    od偶ywke do w艂os贸w
    tabletki anty
    witaminy na wzmocnienie w艂os贸w
    tabletki uspokajaj膮ce 3 paczki
    tabletki przeciwb贸lowe
    okulary s艂oneczne
    perfum
    i chyba wszystko 馃槼

ausia
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Ja nosze tak..
    dow贸d osobisty.. pieni膮dze.. klucze do mieszkania..dezodorant..i pomadk臋 i rzecz bardzo wa偶na podpask臋.. bo to nigdy nic nie wiadomo.. 馃槼

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Do mojej cudnej kolekcji dorzuci艂am tampony i podpaski 馃槙

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co nosicie w torebkach ?? hehe"

Przewi艅 na g贸r臋