- AutorOdp.
- 10 lutego 2007 at 22:06
Nudzi mi sie troche ;p
hehehhe
Wiec postanowilam zalozyc watek
wiec, co nosicie w torebkach ??
ja zwsze nosze legitymacje, moje dziecko (czyt, komorke), tictaki(wisniowe), portfel, perfumy (jamaica), kosmetyczke 馃檪
hehhe, moze i glupi temat, ale nie mam co robic …12 lutego 2007 at 21:59raczej nie w torebce, ale w torbie, 偶eby nie powiedzie膰 w „torbiszczu” 馃榾 :
portfel, mptr贸jnik, dokumenty, ksi膮偶ka, kom贸ra, notes, szczotka, klucze z wieeelkim brelokiem, krem do r膮k, i kupa niepotrzebnego badziewia, bez kt贸rego osobi偶cie nie mog臋 si臋 oby膰 馃槅
13 lutego 2007 at 10:33mam stara torebke ktora nie pasuje mi do niczego 馃槬 ale jak jestem juz zmuszona ja zabrac z domu to jest w niej : klucze, husteczki nawilzane, pielucha, lizak, pelno starych paragonow, telefon, podpaska, tampon, czasem portfel
17 marca 2008 at 22:30portfel, komorke, chusteczki higieniczne, tampony, klucze
17 marca 2008 at 22:34Telefonik, portfelik, kluczyki, chusteczki higieniczne,krem do r膮k, szczotk臋 do w艂os贸w, pomadk臋,szmink臋, b艂yszczyk, lustereczko, gumy do 偶ucia 馃榾 No i to chyba b臋dzie wszystko 馃檪
18 marca 2008 at 08:38komorke, portfel, chusteczki, kosmetyczke, tampony, ketonal, plastry, b艂yszczyki ( sztuk 4), lustereczko, pomadk臋, grzebie艅, krem do r膮k, gumy do 偶ucia, tabletki na gard艂o, terminarz, d艂ugopisy, papierosy, zapalniczke 馃槢 no i jakie偶 smieci 馃槢
18 marca 2008 at 08:41Ja to chyba tak jak wszystkie 馃檪
komorke, portfel, blyszczyki (2), 2 male balsamy do ust,krem do rak, klucze, w szkole mam zawsze ze soba mala butelke wody mineralnej, lusterko i peeeelno smieci 馃槢 oprozniam ja z papierow tylko na stacjach benzynowych 馃槢18 marca 2008 at 14:43no du偶o: klucze, podpaski, lusterko, szminke, tampon, grzebyk do w艂os贸w, d艂ugopisy, zeszyt, dokumenty, tabletki anty, tabletki na b贸l g艂owy, spinka do w艂os贸w, gumka do w艂os贸w i zaleznie od potrzeb..
18 marca 2008 at 14:51klucze, b艂yszczyki, pomadk ochronna, podpaska, tampony, lustereczko, d艂ugopis, zeszyt, tabletki, husteczki higienniczne, mp3, komorke, chyba tyle:)
2 kwietnia 2008 at 05:41klucze
kalendarzyk z o艂贸wkiem
jak膮偶 gazet臋
mp3
okulary normalne
okulary przeciws艂oneczne
tampony w razie czego
portfel z legitymacj膮 i biletem miesi臋cznym
jaki偶 krem
perfumy
tusz z rimella
wielkie lustro
szmink臋 z Nivei.6 kwietnia 2008 at 09:02raczej lepsze byloby pytanie czego nie nosze w torebce;)
moja jest zawsze zapchana na maxa az zamki strzelaja w tych moich torebeckach
nosze tam wszystko telefon klucze portfel muzyczke ksiazke do poczytania kosmetyczke perfumy grzebien do tego na zajecia jakies zeszyty i na wieczorne zajecia z tanca te wszystkie cholerne dresy baletki i inne gadzety juz nie powiem ze mi sie zdarza brac termos z kawa albo herbata bo taka mam zachcianke;) no i mnostwo mnostwo smieci innych;)
6 kwietnia 2008 at 09:29hhmm, ja to chyba wszystko 馃檪 mam ogromn膮 torebk臋, a w niej: kom贸rka (oczywi偶cie), portmonetka, karty wszelkiego rodzaju (kredytowe te偶), lusterko, dwa b艂yszczyki, tusz, ostatnio nawet podk艂ad znalaz艂am :), ca艂e mn贸stwo cukierk贸w, czekoladek itd. (same jako偶 si臋 przypl膮ta艂y), ksi膮偶ka obowi膮zkowo, jakie偶 czasopismo, np. newsweek, legitymacja, bilety, klucze do domu i nie tylko, zdj臋cie mojego kota :), zdj臋cie faceta pewnie te偶 gdzie偶 tam mam.., zeszyty na zaj臋cia, wod臋 mineraln膮, tabletki przeciwb贸lowe, ca艂a masa paragon贸w i wiele innych 偶mieci 馃檪
6 kwietnia 2008 at 12:41gumy mi臋towe
papierosy
zapalniczke
2 pudry w kamieniu jeden ja偶niejszy jeden ciemniejszy
r贸z i p臋dzel do r贸zu
portfel
rachunek za telefon
tusz do rz臋s
eyeliner czarny
zalotke
lusterko
5 b艂yszczyk贸w 馃槼
4 pomadki
mas艂o kakaowe
kom贸rke
od偶ywke do w艂os贸w
tabletki anty
witaminy na wzmocnienie w艂os贸w
tabletki uspokajaj膮ce 3 paczki
tabletki przeciwb贸lowe
okulary s艂oneczne
perfum
i chyba wszystko 馃槼6 kwietnia 2008 at 12:49Ja nosze tak..
dow贸d osobisty.. pieni膮dze.. klucze do mieszkania..dezodorant..i pomadk臋 i rzecz bardzo wa偶na podpask臋.. bo to nigdy nic nie wiadomo.. 馃槼8 kwietnia 2008 at 16:35Do mojej cudnej kolekcji dorzuci艂am tampony i podpaski 馃槙
- AutorOdp.