- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2009 at 21:53
W wakacje nie nosisz 偶adnej torebki?;P
19 sierpnia 2009 at 23:49moja 呕aba nosi – tak膮 tykusie艅k膮 馃槅
gdy j膮 pytam – co tam masz? odmawia – odpierdziel si臋 od mojej intymno偶ci… m贸wi…
woli szczypa膰 moje w艂osy – tak bym to nazwa艂 – cho膰 w rzeczywisto偶ci to po prostu zwyk艂e, pospolite szarpanie… no, zn臋ca si臋 nade mn膮膮膮! 馃槸
i jak tu zaufa膰 kobietom, masz racj臋 Samczu偶 SamykUUU…
馃槅 kobiety s膮 niewdzi臋czne, a feee… 馃榾lecz, powiedz no… jak ich nie kochaaa膰 馃槇 ?
PS. nic Ci臋 nie ruszAAA? 馃檮
20 sierpnia 2009 at 19:45馃槸 Divay nosisz codziennie w torebce prostownice do wlosow?
25 sierpnia 2009 at 13:54ja nosz臋 portfel, klucze, dwie kom贸rki, mp3, chusteczki i oczywi偶cie mn贸stwo 偶mieci! 馃檪 czyli papierk贸w
22 pa藕dziernika 2009 at 13:34portfel. dokumenty, klucze, chusteczki, lusterko, b艂yszczyki przynajmniej dwa, krem do r膮k, d艂ugopis, notatnik, szczotka do w艂os贸w, gumy do 偶ucia, kalendarz, telefon, perfumy YSL parisienne przecie偶 zawsze trzeba 艂adnie pachnie膰, chusteczki, r臋kawiczki na wszelki wypadek i tabletki przewob贸lowe i rozkurczowe np buscopan
22 pa藕dziernika 2009 at 19:14portfel, dokumenty, klucze x3 (mieszkanie, samoch贸d, biuro), telefon, co偶 do ust, krem do r膮k, futera艂 na okulary, ma艂y czarny pi贸rnik (u偶ywam pi贸ra, wi臋c mam je zazwyczaj przy sobie), pigu艂y i papierosy
Wszystkie te rzeczy s膮 mi niezb臋dne, zatem nie ma tu 偶adnej przesady.
25 pa藕dziernika 2009 at 19:07nosisz prostownice w torebce? hmm spora ta torba, a masz gdzie z niej skorzystac? ja odkad zaczelam miec skurcze ze stresu i po jedzeniu tez nosze zawsze buscopan, i cos na glowe. poza tym kosmetyczke mam zawsze z pomadka, grzebieniem, perfumami i co tam jeszcze wejdziec 馃檪 problem dla mnie jak mam wziasc ze soba tylko tyci torebeczke.
29 pa藕dziernika 2009 at 07:53Zawsze mam du偶e torby, bo w ma艂ych torebeczkach nie mog臋 si臋 pomie偶ci膰. Nosz臋: porftel, chusteczki higieniczne, kosmetyczk臋, d艂ugopis, kalendarz, parasolk臋.
29 pa藕dziernika 2009 at 14:52Ja tez wole wieksze torby:)Mam ze soba:dokumenty, klucze, dlugopis, chusteczki, lusterko , blyszczyk, parasolke, portfel.
9 listopada 2009 at 17:29Ja chyba musz臋 zakupic mniejsze torebki…bo mam spora i oczywi偶cie nie mog臋 w niej nic znale偶膰:/
-klucze,to znaczy sakiewka z kluczami tu i tam
-portfel
-b艂yszczyk
-chusteczki
-telefon
-krem do r膮k
-d艂ugopis
-terminarz
-gumy do 偶ycia
-holsy13 listopada 2009 at 09:02takiego pytania nie powinno si臋 zadawa膰 kobiecie 馃槢 co nosi to jej sprawa, faceci zawsze robi膮 z tego wielki problem a jak przyjdzie co do czego to kobieta zawsze wszystko ma pod r臋k膮, czasem tylko pojawia si臋 problem z wyszukaniem danej rzeczy 馃槈
13 listopada 2009 at 10:26ja ostatnio sobie dorzucilam witaminy, tak jak kupilam w promocji superpharm tak mi zostaly w torebce i zawsze je mam przy sobie 馃檪 jak postawie w domu to zapominam brac. prawde mowiac to ja nie mam nic przeciwko jak moj mezczyzna musi cos znalesc w mojej torebce.
16 listopada 2009 at 02:25Kurcze, tyle post贸w w temacie, a jeszcze 偶adna nie napisa艂a, 偶e w torebce – w klubie, w pracy, w restauracji – zawsze ma przy sobie 2-litrow膮 butl臋 Perwollu ! 馃槸 Przecie偶 ka偶da szanuj膮ca si臋 kobieta powinna, dziewczyny! Nie ogl膮dacie reklam?!
A tak poza tym, to ja nie mam jakich偶 cud贸w w torebce, poza tym 偶e mam chyba mani臋 czystych uszu i zawsze mam w torebce do nich patyczki i staram si臋 te偶 mie膰 przy sobie buscopan, bo miewam r贸偶ne niestety problemy z brzuszkiem, no ale rozkurcz wtedy przydatny. Jak mi odbije, bior臋 zapasowe po艅czochy, w stanach stylizacyjnej euforii – prostownica![/b]
26 listopada 2009 at 00:23hehehe, moja Ma艂a ma w torebce – zdaje mi si臋 – takie male艅lkie no偶yczki…
na paznokietki? na moje w艂osy z nosa? albo chce by膰 po prostu waleczn膮 dam膮…
proponuj臋 Male艅ka – 偶cina膰 listy, kt贸re do nas przychodz膮 – czasem bardzo 偶mieszne, nie!?
22 grudnia 2009 at 07:34balsam do ust, portfel, klucze, chusteczki, notatnik i dlugopis, gumy do zucia i do zabawy z chlopakiem 馃榾
- AutorOdp.