• Autor
    Odp.
  • benoi
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

W wakacje nie nosisz 偶adnej torebki?;P

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

moja 呕aba nosi – tak膮 tykusie艅k膮 馃槅

gdy j膮 pytam – co tam masz? odmawia – odpierdziel si臋 od mojej intymno偶ci… m贸wi…

woli szczypa膰 moje w艂osy – tak bym to nazwa艂 – cho膰 w rzeczywisto偶ci to po prostu zwyk艂e, pospolite szarpanie… no, zn臋ca si臋 nade mn膮膮膮! 馃槸

i jak tu zaufa膰 kobietom, masz racj臋 Samczu偶 SamykUUU…
    馃槅 kobiety s膮 niewdzi臋czne, a feee… 馃榾

lecz, powiedz no… jak ich nie kochaaa膰 馃槇 ?

PS. nic Ci臋 nie ruszAAA? 馃檮

Nadia00
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 28
    • Bywalec

馃槸 Divay nosisz codziennie w torebce prostownice do wlosow?

fiona188
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja nosz臋 portfel, klucze, dwie kom贸rki, mp3, chusteczki i oczywi偶cie mn贸stwo 偶mieci! 馃檪 czyli papierk贸w

puma.31
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

portfel. dokumenty, klucze, chusteczki, lusterko, b艂yszczyki przynajmniej dwa, krem do r膮k, d艂ugopis, notatnik, szczotka do w艂os贸w, gumy do 偶ucia, kalendarz, telefon, perfumy YSL parisienne przecie偶 zawsze trzeba 艂adnie pachnie膰, chusteczki, r臋kawiczki na wszelki wypadek i tabletki przewob贸lowe i rozkurczowe np buscopan

the quene
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

portfel, dokumenty, klucze x3 (mieszkanie, samoch贸d, biuro), telefon, co偶 do ust, krem do r膮k, futera艂 na okulary, ma艂y czarny pi贸rnik (u偶ywam pi贸ra, wi臋c mam je zazwyczaj przy sobie), pigu艂y i papierosy

Wszystkie te rzeczy s膮 mi niezb臋dne, zatem nie ma tu 偶adnej przesady.

guapa
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

nosisz prostownice w torebce? hmm spora ta torba, a masz gdzie z niej skorzystac? ja odkad zaczelam miec skurcze ze stresu i po jedzeniu tez nosze zawsze buscopan, i cos na glowe. poza tym kosmetyczke mam zawsze z pomadka, grzebieniem, perfumami i co tam jeszcze wejdziec 馃檪 problem dla mnie jak mam wziasc ze soba tylko tyci torebeczke.

deborah83
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Zawsze mam du偶e torby, bo w ma艂ych torebeczkach nie mog臋 si臋 pomie偶ci膰. Nosz臋: porftel, chusteczki higieniczne, kosmetyczk臋, d艂ugopis, kalendarz, parasolk臋.

Paja
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tez wole wieksze torby:)Mam ze soba:dokumenty, klucze, dlugopis, chusteczki, lusterko , blyszczyk, parasolke, portfel.

Ayyo
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

Ja chyba musz臋 zakupic mniejsze torebki…bo mam spora i oczywi偶cie nie mog臋 w niej nic znale偶膰:/
    -klucze,to znaczy sakiewka z kluczami tu i tam
    -portfel
    -b艂yszczyk
    -chusteczki
    -telefon
    -krem do r膮k
    -d艂ugopis
    -terminarz
    -gumy do 偶ycia
    -holsy

Zanetka26
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

takiego pytania nie powinno si臋 zadawa膰 kobiecie 馃槢 co nosi to jej sprawa, faceci zawsze robi膮 z tego wielki problem a jak przyjdzie co do czego to kobieta zawsze wszystko ma pod r臋k膮, czasem tylko pojawia si臋 problem z wyszukaniem danej rzeczy 馃槈

guapa
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

ja ostatnio sobie dorzucilam witaminy, tak jak kupilam w promocji superpharm tak mi zostaly w torebce i zawsze je mam przy sobie 馃檪 jak postawie w domu to zapominam brac. prawde mowiac to ja nie mam nic przeciwko jak moj mezczyzna musi cos znalesc w mojej torebce.

Pajka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Kurcze, tyle post贸w w temacie, a jeszcze 偶adna nie napisa艂a, 偶e w torebce – w klubie, w pracy, w restauracji – zawsze ma przy sobie 2-litrow膮 butl臋 Perwollu ! 馃槸 Przecie偶 ka偶da szanuj膮ca si臋 kobieta powinna, dziewczyny! Nie ogl膮dacie reklam?!

A tak poza tym, to ja nie mam jakich偶 cud贸w w torebce, poza tym 偶e mam chyba mani臋 czystych uszu i zawsze mam w torebce do nich patyczki i staram si臋 te偶 mie膰 przy sobie buscopan, bo miewam r贸偶ne niestety problemy z brzuszkiem, no ale rozkurcz wtedy przydatny. Jak mi odbije, bior臋 zapasowe po艅czochy, w stanach stylizacyjnej euforii – prostownica![/b]

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

hehehe, moja Ma艂a ma w torebce – zdaje mi si臋 – takie male艅lkie no偶yczki…

na paznokietki? na moje w艂osy z nosa? albo chce by膰 po prostu waleczn膮 dam膮…

proponuj臋 Male艅ka – 偶cina膰 listy, kt贸re do nas przychodz膮 – czasem bardzo 偶mieszne, nie!?

auto_maniaczka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

balsam do ust, portfel, klucze, chusteczki, notatnik i dlugopis, gumy do zucia i do zabawy z chlopakiem 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co nosicie w torebkach ?? hehe"

Przewi艅 na g贸r臋