• Autor
    Odp.
  • iwyl
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Ja opr贸cz podpasek i tampon贸w dosy膰 cz臋sto mam zapasow膮 par臋 czystych majtek w foliowym woreczku. Moja przyjaci贸艂ka kilka lat temu dosy膰 d艂ugo nosi艂a w torebce kostk臋 roso艂ow膮.

zosia28
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

b艂yszczyk,klucze,notes,telefon[/code]

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

ja ostatnio odkry艂em w torebce mojej Laski, 偶e ma kamie艅 馃檮

chyba z艂owili偶my go kiedy偶 nad Jeziorem Bode艅skim… a mo偶e jakim偶 w艂oskim, w tych sierpniowych upa艂ach, wiecie? kurde… przypa艂a! doprawdy nie wiem…

wol臋 jej nie pyta膰 zatem, co on oznacza! mo偶e to kamyczek szcz臋偶cia – po prostu 馃榾 ?
    Taki anonimowy…?

PS. Oczywi偶cie wszed艂em w jej torebk臋 na jej wyra藕ne 偶yczenie, jakby co! 馃槇

darknesrose
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

No wi臋c ja zazwyczaj nosz臋 w torebce:

– portfel (wypchany po brzegi r贸偶nymi karteczkami), notes i legitymacj臋 studenck膮
    – d艂ugopisy dwa
    – ma艂膮 parasolk臋
    – lusterko
    – telefon
    – klucze od domu i do biura
    – b艂yszczyk i szczotk臋
    – ketonal, ibuprom i espumisan…
    – ma艂y 偶rubokr臋t
    – tampony i chusteczki higieniczne
    – pa艂eczki do uszu w malutkiej kosmetyczce
    – odtwarzacz mp3
    – okulary i zawsze jak膮偶 ksi膮偶k臋
    – no i zapalniczk臋 i papieroski
    – perfumy i plastry opatrunkowe
    – gumy do 偶ucia i kolczyki (kt贸re zawsze mi si臋 o wszystko zaczepiaj膮, wi臋c w po艂owie drogi do pracy l膮duj膮 w torebce) 馃檪

zadra
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Ja b臋d臋 oryginalnam, bo poza dokumentami, kom贸rk膮 i kluczami to tylko gum臋 do 偶ucia 馃槈

Choko_Jazz
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

Podejrzewam ze nosimy wszystko, poczzynajac od kosmetyczek, portfeli, kluczy i gum do zucia, konczac na tamponach, notesikach i grzebieniach 馃榾 Zapomnialam dodac zapalniczki …moj odwieczny problem-w kazdej torebce mam okolo 4 zapalniczek, ale przy sobie ani jednej 馃榾

hard-man
    Member
    • Ekspert

ostatnio w torebce mojej Malutkiej wypatrzy艂em 偶widerka do wina – znaczy wiecie do odkorkowania… po jak膮 c*****臋 jej TO? 馃槅 chyba zaczn臋 jej wi臋cej proponowa膰 winogrona, skoro lubi ona 馃槈

dobra, taeraz ca艂kiem powa偶nie – moje drogie Panie… a co powiecie na moje odkrycie, 偶e w w Jej torebce s膮 smoczki? 馃槅

ach tam w艂o偶e jej podst臋pnie karaluchaaa, jak za m艂odzie艅czych, starych dobrych laat
    co o tym s膮dzicie? 馃槸

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja nie nosze jakis debilizmow w torbach.

mam zawsze portfel, klucze do chaty i telefon oraz sztyft do ust i jkas szminke czy blyszczyk.

tamponow i podpasek nie nosze na codzien, bo moj okres nie bierze sie z nieba obojetnie kiedy.

perfum uzywam dobrych: nie musze sie dopsikiwac.
    moj makijaz tez nie wymaga poprawek.
    dezodorantu uzywam rano i mi wystarczy.

nie musze nosic ze soba walizy.

kingston
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Ja nosz臋 wiele rzeczy w swojej torebce. Nawet mam klucz imbusowy nie wiem po co. Og贸lnie z natury jestem typem „chomika” wi臋c wszystko mo偶e mi si臋 przyda膰. I zawsze mam ten sam problem czyli jak czego偶 potrzebuj臋 to nie mog臋 znale藕膰 w mojej przepastnej torebce.

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

a ja w og贸le nie lubi臋 nosi膰 torebek… chyba 偶e jakie偶 sportowe, to tak, ale mam w nich tylko klucze, portfel i telefon 馃槈

victoria019
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

hmmm porfel, telefon, legitymacja studencka, indeks, gumy do 偶ucia, tabletki przecieb贸lowe, stare bilety i rachunki, kalkulator, notes, dlugopisy, no偶yczki, ta偶ma klej膮ca, zszywacz, czasem jaka偶 ksi膮偶ka

hard-man
    Member
    • Ekspert

w torebce mej Bardzo Mi艂ej Kobiety 馃槅 odkry艂em ostatnio…

takiego fajnego dmuchanego buczka, co gra jak膮偶 melodi臋臋臋 馃槈

nawet fajne toto, ale sk膮d ona to ma, hehe, ona pono膰 nie wie 馃檮
    akurat! pewnie z cyrku, albo z jakiej偶 ulicznej reklamuchy, albo z pracy…
    nie chce si臋 przyzna膰 – no co ja mam z ni膮 zrobiii膰 馃槇

chyba dmuchn臋 w buczkaaa :-

benoi
    Member
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Nie musisz wiedzie膰 wszystkiego 馃槈

poduszyciel
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Portfel papierosy zapalniczk臋 chusteczki klucze b艂yszczyk i mp3 馃檪

Divay
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

mam teraz wakacje wiec chodz臋 bez torby ale normalnie w niej znalaz艂y by sie takie rzeczy jak:
    prostownica do w艂os贸w, jaki偶 zeszyt albo inny 偶wistek papieru, chusteczki, d艂ugopis albo i dwa, cala zawarto偶膰 kosmetyczki bez kosmetyczki, paczk臋 gum, perfum, jaki偶 dezodorant, buteleczk臋 z wod膮, zapalniczk臋, plastry na odciski, klucze, telefon, lusterko, szczotk臋 do w艂os贸w… legitymacje, pilnik do paznokci, okulary 馃檪

wszystko zale偶y od pogody! 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co nosicie w torebkach ?? hehe"

Przewi艅 na g贸r臋