- AutorOdp.
- 28 października 2008 at 13:06
A czytałyżcie może Lubiewo ? genialna książka jednak bądź co bądź bardzo ciężka do przeczytania
30 października 2008 at 10:53Ostatnio znowu wróciłam do Sonetów Dantego. Uwielbiam je.
14 listopada 2008 at 12:42Ja jestem w trakcie „Drogi do prawdy” Lecha Wałęsy. Bardzo wciągająca pozycja.
A co do Lisa to teraz jest trasa promocyjna tej jego książki. O czym on pisze w tej książce? Swoją drogą bardzo ciekawy powód żeby sięgnąć po książkę – wygląd autora 🙂14 listopada 2008 at 13:42Aktualnie czytam „Akwarium” – Wiktora Suworowa.
31 stycznia 2009 at 14:16Czytam wszystkie lektury by powtarzać do matury… :/
11 lutego 2009 at 19:07„Pan Guma” tom I. – niby dla dzieci, ale humor troche jakby ze Shreka:). Wciagnelo i przeczytalam. Teraz jeszcze czytam „Lodowy ogień”- też ciekawe, fantasy. Im jestem starsza, tym czesciej czytam ksiazki skierowane do mlodziezy:) Pewnie skoncze na komiksach. Pozdrawiam wszystkich 🙄
15 lutego 2009 at 17:45„Bylem adiutantem Hitlera”
17 lutego 2009 at 21:08„Marsz Polonia” Jerzego Pilcha
„Heban” Kapużcińskiego
„Miłożć w czasach zarazy” Marqueza
i non stop Edward Stachura w każdej postaci:)18 lutego 2009 at 20:24Lodowy ogień – taka wspólczesna wersja królowej żniegu 🙂
18 lutego 2009 at 22:55@daisy m wrote:
„Miłożć w czasach zarazy” Marqueza
O to^ TAK! Byłem też na filmie z moim kobiecym szczężciem 😀
Boski żpiew Shakiry… świetnie to nam sie oglądałooo 😉A ja jeszcze polecę – Apelację Johna Grishama
– żwietny thriller prawniczy!
19 lutego 2009 at 18:55Odwet oceanu – Frank Schatzing 🙂
20 lutego 2009 at 17:40Paulo Coelho „11 minut”…
22 lutego 2009 at 19:20[usunięto_link] wrote:
Czytam wszystkie lektury by powtarzać do matury… :/
ale czytasz je drugi raz? 😯
24 lutego 2009 at 12:32Dla wszystkich posiadaczy kotów: „Jak żyć z neurotycznym kotem”. Ha! Rewelacja. Czytam i płaczę ze żmiechu. Autor: Stephen Baker. Polecam z całego serca:) 😀
25 marca 2009 at 09:41A ja polecam wszystkim znakomity thriller/kryminał „Miasto Słońca”. Autorem jest David Levien. Okazało się, że to bardzo znany scenarzysta filmów akcji z Hollywood, więc możecie się spodziewać napięcia na wysokim poziomie.
Ale co ważne, to jest to znakomita książka dla kobiet, mimo, że to kryminał. Bo oprócz wciągającej akcji, książka opowiada o zaginięciu 12-letniego syna i o rozpaczy rodziców z tym związanej oraz o tym, jak próbują poradzić sobie z tym bólem i jak to wpływa na pogorszenie relacji w ich małżeństwie. Naprawdę nie będziecie zawiedzione, bo trzyma w napięciu do końca i można przy tym uronić łezkę 🙂
- AutorOdp.