- AutorOdp.
- 7 kwietnia 2008 at 08:18
„Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki”
21 kwietnia 2008 at 16:40Jestem pod dużym wrażaniem. Książkę „Kapłan” Kotowskiego polecam wszystkim:)
22 kwietnia 2008 at 10:27Kończę ,,Gringo wżród dzikich plemion” Wojciecha Cejrowskiego, jutro mam zamiar zakupic Rio Anaconda, bo Gringo… mnie totalnie zachwycił:) Można sie posmiac i przez chwilę pprzenieżc sie nad Amazonkę:)
PS. A wiecie,że jutro Międzynarodowy Dzień Książki? W empiku duże zniżki- 25% na książki, ja się wybieram:)))))
23 kwietnia 2008 at 21:31podręcznik użytkownika windowsa 95… jestem w cieżkim szoku… 😆
heh… tylko ygrzebałam z piwnicy tak po prawdzie. 😉
a na poważnie „od edfu do faras” kazimierza michałowskiego.
23 maja 2008 at 15:00Włażnie skończyłam czytać „Bridę” Coelho 😀 i mogę smiało powiedzieć, że to kolejna piękna książka tego autora o życiu, potrzebie miłożci czy po prostu posiadania drugiej połówki. Naprawdę żwietna książka:)
27 maja 2008 at 20:56o a ja włażnie zrobiłam zakupy w merlinie i zamówiłam „Bridę”. nie moge sie doczekać przesyłki. a no i nowy Murakami też zamówiony 😀 [usunięto_link]
27 sierpnia 2008 at 17:22włażnie skończyłam „Kamień na kamieniu” Myżliwskiego.
teraz odskocznia – „Niepiosenki” K. Staszewskiego.
a potem jeszcze dalsza odskocznia – we wrzeżniu wychodzi komiks „Włatcy móch” 😛27 sierpnia 2008 at 20:12ja ostatnio przeczytałam:
„Przygoda fryzjera damskiego” (Eduardo Mendoza)
i
„Demony dobrego Dextera” (Jeff Lindsay)27 sierpnia 2008 at 20:53Jestem w trakcie „Letniego portu” Susan Wilson.Idealna pozycja na wakacje 😀 a ja czytam to juz drugi raz… nie wiem dlaczego uwielbiam czytać książki po kilka razy… 🙂
29 sierpnia 2008 at 16:15Berka skończyłam. Przerysowany przegadany. Liczyłam na coż lepszego.
hefalumipak uważaj żeby po Włatcach nie została Ci ortografia ichnia 😉
10 września 2008 at 12:34[usunięto_link] wrote:
Berka skończyłam. Przerysowany przegadany. Liczyłam na coż lepszego.
hefalumipak uważaj żeby po Włatcach nie została Ci ortografia ichnia 😉
heh 🙂
nie no, jestem wzrokowiec, ale w żyłach płynie krew mgr polonistyki 😉
„Berka” też mam na liżcie, dodatkowo na pozycje nr 1 wskoczył „Idiota” Dostojewskiego.
a co do komiksu to jeszcze dodam tylko tyle –
[usunięto_link]23 września 2008 at 21:43Nie opłaca się berka. Naprawdę. Po PLBoy liczyłam na „coż” a berek jest zwyczajnie nudny.
28 września 2008 at 21:59E tam nudny. Trochę przerysowany ino 😉
19 października 2008 at 21:00Tę książkę polecam: [usunięto_link]
Wstrząsająca. Niejednostronna. Obiektywna.27 października 2008 at 21:57„Mitologię” Parandowskiego
Raz, że trzeba było
Dwa, że Kocham te kulturę - AutorOdp.