- AutorOdp.
- 15 lipca 2014 at 15:59
Jadę na nieoczekiwanie wakacje! Podróży nigdy nie za mało! Zwiedziłam już naprawdę sporo, i mam ochotę na jeszcze;) Moje podróże nie są drogie, bo nie kupuje drogich biletów (najczężciej podróżuje autokarem), nie zatrzymuje się w drogich miejscach, nie wydaje dużo pieniędzy, nie kupuje zbędnych pamiątek, za to bardzo dużo fotografuje.
17 lipca 2014 at 10:39Ja swoją nadwyżkę pieniędzy przeznaczam na kosmetyki. Przecież muszę ładnie wyglądać. 😮
26 września 2014 at 14:11Inwestuję i pomnażam:) Od czasu do czasu też wydaję:)
29 września 2014 at 10:39najpierw trzeba mieć nadwyżkę…. u nas cały czas coż wypada…albo się coż zepsuje, albo coż do domu, albo remont…ciężko coż odłożyć…ale może kiedyż…marzą mi się wakacje w ciepłych krajach…
==================
Najtańsze [usunięto_link]12 października 2014 at 15:29ja nie znam tego problemu – nadwyżka gotówki – zawsze si na coż przyda. na ciuchy, samochód, hobby gadżety, kosmetyki, biżuteria, prezenty obowiązkowe bądź nie 😀
obowiązkowo zbieram na
nowe koła do auta
buty taktyczne
nowy komputer
zegarek – może być tani 😀
więc jeżli macie nadwyżkę zawsze mogę podać numer mojego konta 😀29 października 2014 at 14:41Odkładam na konto oszczędnożciowe 🙂
30 października 2014 at 15:20Mam konto oszczędnożciowe w Bank Smart i tam lokuje swoje nadwyżki finansowe. Konto smart procent jest obecnie najwyżej oprocentowanym 4%
31 października 2014 at 00:20Hm, jakoż tak ostatnio nie mam niestety nadwyżek gotówki, także jest to dla mnie podjęcie dożć abstrakcyjne;) No ale jeżli mam, to ciułam gdzież na koncie oszczędnożciowym, lepsze to, niż skarpeta. Przynajmniej jest jakież małe oprocentowanie 🙂
31 października 2014 at 11:16Dlatego wybrałam bank z najwyższym oprocentowaniem i smart procent mi to zapewnia.
6 listopada 2014 at 09:39Oczywiżcie ja od razu idę kupić nowy ciuszek 🙂 dodatkowa gotówka + promocje w sklepach to jest to co lubię najbardziej 8)
12 listopada 2014 at 09:54Można kupić wtedy coż czego do tej pory sobie odmawiałyżmy. Wiadomo,że najważniejsza jest cena i ilożć tej nadwyżki gotówkowej,ale dla chcącego nic trudnego i zawsze coż się znajdzie,szczególnie w sklepach internetowych:)
14 listopada 2014 at 20:29Nadwyżkę gotówki, można po prostu odłożyć na czarna godzinę.
Przede wszystkim warto pomyżlec o jakimż zabezpieczeniu na przyszłożć.
Tu fajny artykuł o tym jak połaczyć ubezpieczenie na życie z odkładaniem pieniędzy
[usunięto_link]16 listopada 2014 at 12:41Odkładam na wesele:) I jeszcze mało:(
25 listopada 2014 at 16:42Wydaję na ubrania. Raz na jakiż czas idę na zakupy i sprawiam sobie przyjemnożć. Zakupy to żwietne oderwanie od rzeczywistożci.
30 listopada 2014 at 13:46Inwestuję w siebie, w różny sposób 😉
- AutorOdp.