• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jestem szczerze zaszokowana postami jozi…gdyby moj dzieciak robil sobie taka siare w necie, dostalby szlaban na kompa na dwa lata. bez kitu…taki poziom glupoty powinien byc letalny.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

tak sie sklada ze po wczorajszej imprezie urodzinowej moj szacunek do kobiet bardzo sie powiekszyl bo tylko dzieki dzielnej kolezance moj kolega nie pobil kazdego goscia przy stolikach obok (kobiety potrafia uspokajac :D) – tak wiec nie bede jechal kobiecie chociaz na to zasluguje ;p

napisze tylko

jak ktos celowo udaje idiote to jest idiota 😀

parvati
    Member
    • Guru

uwazam, ze do noszenia miana kobiety nalezy dorosnac. a jozia jest po prostu gowniara.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dokładnie.A to forum jest dla KOBIET 😉

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ożmieszasz się przed innymi uzytkownikami,którzy są tu po to,aby czegos się dowiedzieć,bądź po prostu napisac co myslą o życiu.Skoro jesteż tu tylko po to,żeby pisac głupoty,bo przecież nikt Cię nie zna,to może daruj sobie,cooo? sama teraz przyznalas,że jesteż idiotką wypisującą brednie więc nie dziw sie,ze nikt Cię tu powaznie nie traktuje.

A facet na damskim forum nie jest żadnym zjawiskiem paranormalnym.Jak pewnie nie zauważyłas jest tu dział dla mężczyzn,więc nasze forum nie jest żcisle przeznaczone dla kobiet :p

Po pierwsze: dla mnie to nie je st ożmieszenie, bo mnie nie znacie więc mogę pisać sobie różne głupoty a i tak nie spotka mnie w związku z tym żadna przykrożć, kara itd

Po drugie: po co mam sobie to darować, skoro jestem w centrum i dla takich pustaków jak np ty, to jest pożywka? Dzięki temu zapełniasz sobie jakoż ten swój nudny czas odpisując i wyładowując swoje emocje na mnie.
    Po trzecie: nie przyznałam i nie przyznam, że jestem idiotka .Sama wiem kiedy piszę głupoty, bo nie zależy mi żeby dobrze tu wypażć. Teraz sobie jestem na tym forum, jutro mogę pisać na innym i dawać pożywke znudzonym sobą ludziom, którzy poczują siędowartożciowani dawając mi „rady” i „pouczenia” 😆

Po czwarte: nie dziwiłabym się gdyby nikt mnie tu poważnie nie traktował i po prostu olewał moje posty. Ale np ty, jestes tak głupia, że choć masz złe zdanie o mnie, to wypisujesz do mnie posty więc chyba traktujesz mnie poważnie pouczając mnie i dając mi rady. 😮

Po piąte: facet na damskim forum to gówniarz niepewny swoich zachowań względem kobiet w związku z czym starający się jak najbardziej do nich dotrzec aby wiedzieć jak się z nimi obywać. Poza tym udaje macho i stara się dowartożciować „przebywając” w gronie samych kobiet, które go lubią gadają z nim, gdyż zapewne w rzeczywistożci nie jest na tyle interesujący aby kobiety obdarzały go taką sympatią jak wy wszystkie tutaj.

Jesteż głupią blondyneczką udającą sexy, a w rzeczywistożci wyglądającą jak dziewczynka ze żredniego miasta ubierająca się w bezcłowym.
    A tak bardziej serio to twój sposób na bycie akceptowaną na tym forum, to podlizywać się wszystkim wokół nie wyrażając do końca swoich opinii, bo tak na prawdę za słabą osobowożcią jesteż i za mało inteligentną żeby móc z kimż walczyć, dyskutować.

miszczu
    Member
    • Maniak

kilka spraw:

dziewczynce „dobrze zdana matura” nie przystoi mowic do kogolwiek „gówniarz”

chybilas ze wszystkim oprocz tego ze forum zwieksza wiedze teoretyczna na temat kobiet – w wiekszosci raczej niczego nowego sie nie dowiedzialem ale bywaly i takie tematy po przesledzeniu ktorych pojawila sie nowa wiedza w mojej niezwykle pojemnej glowie

ty sie lepiej martw o siebie (w koncu zgrzybiale gowniary nie sa rozchwytywane – no musialem ;p) a nie o moje kontakty towarzyskie bo to akurat jedna z tych rzeczy na ktore nawet jakbym sie niezwykle staral nie mialbym jak narzekac ;p czasem cierpi przez to moja edukacja :d

a no i nie wiedzialem ze jestem macho :d

parvati
    Member
    • Guru

joziu…po co sie osmieszasz?

rozumiem, ze podnieca cie fakt, ze ktos odpisuje na twoje posty, ze mozesz sie poczuc w centrum zainteresowania…ale chyba nie o takie zainteresowanie ci chodzi, co?

rozumiem, ze pozwalasz sobie na zbyt wiele, bo czujesz sie anonimowa…ale przeciez to, co tu wypisujesz, czyta codziennie wiele osob. i jawisz im sie po prostu jako glupia gowniara czy idiotka. naprawde cie to cieszy?

przeginasz: pokazujesz, ze jestes chamka, prostaczka. a to w polaczeniu z twoim brakiem dojrzalosci, ktory prezentujesz w kazdym niemal poscie, sprawia, ze twoja osoba wydaje sie smieszna, groteskowa…a takich ludzi nikt nie traktuje powaznie. zatem…mozesz jechac po mnie, po miszczu, po warn…ale pokazujesz tym, KIM TY JESTES, nie KIM MY JESTESMY.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Buahahahaha 😆

Ciekawe kto tu ma nudne życie,skoro siedzi całymi dniami na forum i wypisuje głupoty,bo przecież nikt jej tu nie zna?? 😆

Oj dziecko kochane,żałosna jesteż z tymi swoimi rozważaniami na mój temat.Ale próbuj dalej.Rozbawiłas mnie do łez 😀 („Jesteż głupią blondyneczką udającą sexy, a w rzeczywistożci wyglądającą jak dziewczynka ze żredniego miasta ubierająca się w bezcłowym”-to wywnioskowałaż na podstawie avatara mam rozumieć?? 😆 odzywka typowa dla niezadowolonej z siebie nastolatki…)

To co piszesz żwiadczy tylko o Tobie.Powazny człowiek nie ma takich zajawek,żeby siedzieć na forum i pisać pierdoły.Poszukaj sobie może jakiegos forum dla nastolatek i tam wyładowuj swoje frustracje.A może po prostu postaraj się zaakceptować siebie i pozbyć się zawiżci.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

warn widzialam twoje zdjecie w super spudniczce ;D a avatar pokazuje jaką blondyneczką chcialabys byc ;d chyba rownie pustą, ale ładniejszą.

a co do zgrzybialej dziewczyny, to dopada to 3/4 kobiet poza tym nie mialam wypisne na czole, ze jestem chora na grzybice. tylko moj chlopak o tym wiedzial i ginekolog.

nie mam zawiżci!! jestem ładna, dzieki temu jaka sie urodzilam i dzieki pieniadzom, pojde do dobrej szkoły dzieki pieprzonej nauce i tylko dzieki temu 😛 mam super chłopaka, fajna rodzinke i pie niadze czy pojdę na studia czy nie pójdę.

miszczu
    Member
    • Maniak

ekstra, napisz na blogu

p.s. nie wiem jaki masz problem do warm – bardzo ladnie wyszla na tych fotach, nie ma sie do czego doczepic to szukasz na sile i myslisz ze ktos ci przyklasnie
    typowe dla zakompleksionych gimnazjalistek

WarnGirl
    Member
    • Guru

@Józia wrote:

warn widzialam twoje zdjecie w super spudniczce ;D a avatar pokazuje jaką blondyneczką chcialabys byc ;d chyba rownie pustą, ale ładniejszą.

😆

Powtórze się: niezadowolona z siebie gówniara.
    Naprawdę,nie musisz mi az tak jechać,udowadniasz tym samym,że jesteż pełna zawiżci.Gdybys była nieco bardziej bystra zauwazyłabyż,że moje zdjęcia sa przerysowane,pozowane,ironiczne 😛 (wtejemniczeni wiedzą,że ja mam skłonnożci do głupich sesji 😉 ) Avatar to avatar.Nie rozumiesz założenia,to się nie wypowiadaj 😛 i jak Cie prosze,nie staraj się na siłe rozgryźć mojej osoby,bo marnie Ci idzie a ja,w przeciwieństwie do Ciebie,nie dążę do bycia w centrum zainteresowania,więc przestań tak mnie rozkminiać,bo się ożmieszasz znowu 😆

Jesteż ładna dzięki pieniądzom.Super,naprawde.Studiów tez Ci gratuluję,pieprzonej nauki również.Ale po co to piszesz?Ja to wszystko mam,nie imponujesz mi tym.Nie wysilaj się już.Udowodniłaż swoje pustogłowie i…swoją zawiżć moja droga 🙂

WarnGirl
    Member
    • Guru

Miszczu,jak sie nie ma argumentów,to i do spódnicy można się przyczepić 😉 ehhh te dzisiejsze nastolatki… 😀

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

mi jozia wyglada na jakas 12 latke ktora chce zaimponowac a tak naprawde nie ma czum i wymysla glupoty. zadna normalna osoba nie wychwala sie ile to ma kasy bo tym raczej odstrasza znajomych. kazdy woli normalne zachowanie a nie jakiew przechwalki, nawet ten bogatszy

WarnGirl
    Member
    • Guru

Józia jest niedojrzałą nastolatką,która szuka akceptacji w internecie.Tylko totalny gowniarz może pozwolic sobie na takie beznadziejne teksty i argumenty.No cóż…żal dziewczyny.

parvati
    Member
    • Guru

@Józia wrote:

a co do zgrzybialej dziewczyny, to dopada to 3/4 kobiet poza tym nie mialam wypisne na czole, ze jestem chora na grzybice. tylko moj chlopak o tym wiedzial i ginekolog.

nie mam zawiżci!! jestem ładna, dzieki temu jaka sie urodzilam i dzieki pieniadzom, pojde do dobrej szkoły dzieki pieprzonej nauce i tylko dzieki temu 😛 mam super chłopaka, fajna rodzinke i pie niadze czy pojdę na studia czy nie pójdę.

droga joziu,

o twoim problemie z grzybica wie kazdy, kto przeczytal twoj przykry watek. czyli…duzo wiecej ldzi niz twoj ginekolog i chlopak.

jesli zas chodzi o druga czesc twojego postu…to, czy naprawde sadzisz, ze ludziom sporo od ciebie starszym, czesto na zupelnie innym etapie zycia imponuje „pieprzona nauka”, pieniadze twoich rodzicow, uroda, ktora tym pieniadzom zawdzieczasz, twoj super chlopak z grzybica, fajna rodzina i jeszcze raz wspomniane pieniadze?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co sadzicie o modelingu? Jakie doswiadczenia"

Przewiń na górę