- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2007 at 13:06
Dlaczego wy się obrażacie nawzajem? przeciez to nie o to chodzi
21 kwietnia 2007 at 15:53A te dziż zrobiłem i podobają mi się najbardziej:
Jakoż nie widzę, żeby coż tu raziło. No, może te brudne kabaretki. Nie mogę ich doprać.
21 kwietnia 2007 at 20:50Maciej widzę ,że wybierasz tylko te zdania wyrwane z kontekstu…jeżli nie wiesz o co mi chodziło to szkoda czasu na polemikę….a co do wypowiedzi Smarty…napisała, że kobieta jest synonimem piękna…i ja się z tym zgadzam…..Jak już posługujesz się powiedzeniami i przysłowiami…to powinieneż…wiedzieć..o co jej chodziło!!!!
Kobieta płeć piękna
Mężczyzna płeć brzydka……To takie proste i oczywiste…..
Nie czytaj między wierszami…czytaj ze zrozumieniem…… ❗
21 kwietnia 2007 at 21:08@igła wrote:
Kobieta płeć piękna
Mężczyzna płeć brzydka……Sama jesteż brzydka.
Kobieta płeć piękna.
Mężczyzna płeć silna.21 kwietnia 2007 at 21:57Jeszcze na koniec dodam, że wygrałbym w konkursie pięknożci z każdą z was. Odpowiedni makijaż, fryzura, odpowiednia suknia itp. i bym wygrał.
Zatem wy, próżne kobiety, które nazywacie siebie „płcią piękną” idźcie już lepiej spać.22 kwietnia 2007 at 07:15Analizując wszystko na spokojnie i z wyrachowaniem podoba mi się wystrój mieszkania w którym są fotki, po za tym bardzo prowokujący jest ten kosmyk włosów opadający na czoło no normalnie idealnie pasuje do butów. A tak abstrachując od wszystkiego to z mojego kobiecego powt. KOBIECEGO dożwiadczenia wiem że takich kabaretek z zakrytymi paluszkami nie nosi się do butów z odsłoniętymi paluszkami 🙂 Pozdrawiam
22 kwietnia 2007 at 08:00jak dla mnie wiocha…
22 kwietnia 2007 at 08:4422 kwietnia 2007 at 08:4722 kwietnia 2007 at 08:49fuuuuujjjjj obciol bys sobie paznokcie bllllee
22 kwietnia 2007 at 08:5022 kwietnia 2007 at 08:52wspołczuje Ci takiego wygladu… masz nogi jakbyc beczki prostowal…hehehehe normalnie strach na wroble hehehhehehe
22 kwietnia 2007 at 09:22[usunięto_link] wrote:
A tak abstrachując od wszystkiego to z mojego kobiecego powt. KOBIECEGO dożwiadczenia wiem że takich kabaretek z zakrytymi paluszkami nie nosi się do butów z odsłoniętymi paluszkami 🙂 Pozdrawiam
Był taki temat dlaczego do klapek nie wskazane jest noszenie rajstop. I tam napisałem, że jeżeli komuż nie podobają się jego paluszki, to nie widzę przeszkód, żeby je trochę zasłonił :lol:. Zresztą jak będzie cieplej, to może będę je nosił na bose stopy.
22 kwietnia 2007 at 09:25[usunięto_link] wrote:
fuuuuujjjjj obciol bys sobie paznokcie bllllee
Ooo… Jak znalazłaż te zdjęcie?
22 kwietnia 2007 at 09:29Nooo pazurki u nóg masz nie efektowne…
- AutorOdp.