• Autor
    Odp.
  • xena
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Facet idź ty sie leczyć bo mnie zaraz na wymioty zbierze.

rmaciej1983
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Facet idź ty sie leczyć bo mnie zaraz na wymioty zbierze.

Jeżli chodzi o obelgi, to oczywiżcie ja nie zacząłem.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

Smarta, z jędzami nie rozmawiam. Czekam na twoje przeprosiny.

smarta
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/

nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀

A ty jesteż głupią krową. Znasz powiedzenie „jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie”? Zresztą na pewno jestem ładniejszy niż ty. Pokaż swoją fotkę jak taka mądra jesteż.

[img][usunięto_link]

Specter
    Member
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Smarta
    Poprawiłaż mi poczucie estetyki

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

A co do waszej „krytyki”, to naprawdę polecam okulistę. Bo ja obciąłem paznokcie do tamtego zdjęcia powyżej, więc nie możecie mówić, że za długie. Pewnie sugerujecie także łysemu facetowi, żeby skrócił włosy.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/

nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀

A ty jesteż głupią krową. Znasz powiedzenie „jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie”? Zresztą na pewno jestem ładniejszy niż ty. Pokaż swoją fotkę jak taka mądra jesteż.

[img][usunięto_link]

No i z czym do ludzi? W którym miejscu ty lepiej wyglądasz niż ja? Że nie masz zarostu na twarzy? I jeszcze te spodnie. Spódnicę byż założyła. Jak uważacie, że szpilki nie są dla faceta, to nożcie spódnice.

Specter
    Member
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

No i z czym do ludzi? W którym miejscu ty lepiej wyglądasz niż ja?

Naprawdę masz problemy z oceną własnej osoby.
    Jak to jest, że wszystkie osoby udzielające się w tym temacie mówią że wyglądasz … powiedzmy (żebyż się znowu obrażony nie poczuł) nieodpowiednio … a Ty nadal twierdzisz swoje.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

Bo nadal nie wiem co w moim wyglądzie jest nieodpowiedniego.

smarta
    Member
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

Kolego, krótka piłka nie wiem skąd ty się wziąłeż na tym świecie ale powienieneż trafić na Gliwicką do Rybnika.

Albo wiesz co… rozbiegnij się i j***** głową w mur… chociaż nie wiem czy ci coż to pomoże.

Pozdro

Seba

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Kolego, krótka piłka nie wiem skąd ty się wziąłeż na tym świecie ale powienieneż trafić na Gliwicką do Rybnika.

Albo wiesz co… rozbiegnij się i j***** głową w mur… chociaż nie wiem czy ci coż to pomoże.

Pozdro

Seba

A co? Wszyscy muszą podziwiać twój wygląd? Mówić jaka jesteż piękna? Mam wyglądać dokładnie tak samo jak ty, żebym ci się spodobał?

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Szpilki i spodniczka !!

Teraz juz wiesz?

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Szpilki i spodniczka !!

Teraz juz wiesz?

Nie nie wiem. Smarta założyła spodnie! ślepa? Czyli co w moim wyglądzie jest nieodpowiedniego?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Przedewszystkim SZPILKI !!!!!!! Powtarzam raz jeszcze: FACET W SZPILKACH TO COś CO WYKRACZA POZA GRANICE DOBREGO SMAKU!! 🙄

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Przedewszystkim SZPILKI !!!!!!! Powtarzam raz jeszcze: FACET W SZPILKACH TO COś CO WYKRACZA POZA GRANICE DOBREGO SMAKU!! 🙄

To skrytykujcie smartę, że nosi spodnie. Jesteżcie jakież niedorozwoje. Nie gadam z wami. Żegnam.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co sądzicie?"

Przewiń na górę