- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2007 at 09:34
Facet idź ty sie leczyć bo mnie zaraz na wymioty zbierze.
22 kwietnia 2007 at 09:36[usunięto_link] wrote:
Facet idź ty sie leczyć bo mnie zaraz na wymioty zbierze.
Jeżli chodzi o obelgi, to oczywiżcie ja nie zacząłem.
22 kwietnia 2007 at 09:45Smarta, z jędzami nie rozmawiam. Czekam na twoje przeprosiny.
22 kwietnia 2007 at 12:04[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/
nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀
A ty jesteż głupią krową. Znasz powiedzenie „jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie”? Zresztą na pewno jestem ładniejszy niż ty. Pokaż swoją fotkę jak taka mądra jesteż.
[img][usunięto_link]
22 kwietnia 2007 at 12:25Smarta
Poprawiłaż mi poczucie estetyki22 kwietnia 2007 at 14:58A co do waszej „krytyki”, to naprawdę polecam okulistę. Bo ja obciąłem paznokcie do tamtego zdjęcia powyżej, więc nie możecie mówić, że za długie. Pewnie sugerujecie także łysemu facetowi, żeby skrócił włosy.
22 kwietnia 2007 at 15:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/
nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀
A ty jesteż głupią krową. Znasz powiedzenie „jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie”? Zresztą na pewno jestem ładniejszy niż ty. Pokaż swoją fotkę jak taka mądra jesteż.
[img][usunięto_link]
No i z czym do ludzi? W którym miejscu ty lepiej wyglądasz niż ja? Że nie masz zarostu na twarzy? I jeszcze te spodnie. Spódnicę byż założyła. Jak uważacie, że szpilki nie są dla faceta, to nożcie spódnice.
22 kwietnia 2007 at 15:09No i z czym do ludzi? W którym miejscu ty lepiej wyglądasz niż ja?
Naprawdę masz problemy z oceną własnej osoby.
Jak to jest, że wszystkie osoby udzielające się w tym temacie mówią że wyglądasz … powiedzmy (żebyż się znowu obrażony nie poczuł) nieodpowiednio … a Ty nadal twierdzisz swoje.22 kwietnia 2007 at 15:13Bo nadal nie wiem co w moim wyglądzie jest nieodpowiedniego.
22 kwietnia 2007 at 16:01Kolego, krótka piłka nie wiem skąd ty się wziąłeż na tym świecie ale powienieneż trafić na Gliwicką do Rybnika.
Albo wiesz co… rozbiegnij się i j***** głową w mur… chociaż nie wiem czy ci coż to pomoże.
Pozdro
Seba
22 kwietnia 2007 at 16:21[usunięto_link] wrote:
Kolego, krótka piłka nie wiem skąd ty się wziąłeż na tym świecie ale powienieneż trafić na Gliwicką do Rybnika.
Albo wiesz co… rozbiegnij się i j***** głową w mur… chociaż nie wiem czy ci coż to pomoże.
Pozdro
Seba
A co? Wszyscy muszą podziwiać twój wygląd? Mówić jaka jesteż piękna? Mam wyglądać dokładnie tak samo jak ty, żebym ci się spodobał?
22 kwietnia 2007 at 17:52[usunięto_link] wrote:
Bo nadal nie wiem co w moim wyglądzie jest nieodpowiedniego.
Szpilki i spodniczka !!
Teraz juz wiesz?
22 kwietnia 2007 at 18:09[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Szpilki i spodniczka !!
Teraz juz wiesz?
Nie nie wiem. Smarta założyła spodnie! ślepa? Czyli co w moim wyglądzie jest nieodpowiedniego?
22 kwietnia 2007 at 18:20[usunięto_link] wrote:
Przedewszystkim SZPILKI !!!!!!! Powtarzam raz jeszcze: FACET W SZPILKACH TO COś CO WYKRACZA POZA GRANICE DOBREGO SMAKU!! 🙄
22 kwietnia 2007 at 18:23[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Przedewszystkim SZPILKI !!!!!!! Powtarzam raz jeszcze: FACET W SZPILKACH TO COś CO WYKRACZA POZA GRANICE DOBREGO SMAKU!! 🙄
To skrytykujcie smartę, że nosi spodnie. Jesteżcie jakież niedorozwoje. Nie gadam z wami. Żegnam.
- AutorOdp.