• Autor
    Odp.
  • rmaciej1983
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

Tak, tak. Lepiej dajcie sobie spokój. Ja jestem niedojrzały, bo was atakuję, a wy jesteżcie dojrzałe, bo mnie atakujecie.

xena
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dla mnie żenada.

-iwa-
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Moje zdanie jest podobne, jestem zniesmaczona ogolnym przebiegiem dyskusji, w koncu zalozyles temat, zeby poznac nasze zdanie, wiec powinienes liczyc sie z roznymi reakcjami, takze niepochlebnymi. Wiec pozwol ze wyraze swoja opinie- wg mnie masz problemy z wlasna tozsamoscia i szukasz akceptacji otoczenia. To tylko moje zdanie. W koncu po to jest forum, zeby kazdy wyrazil swoja opinie, niekoniecznie zgodna z pogladami innych.

smarta
    Member
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

hehehe żmieszne to juz jest i to bardzo… Zaczynasz byc załosny:/

TO MY, KOBIETY, JESTESMY SYNONIMEM PIEKNA. A TY, CHOCBYS NIEWIEM CO NA SIEBIE WŁOZYŁ TO NIGDY NIE BEDZIESZ WYGLADAL W TYM PIEKNIE, CHCESZ UTOZSAMIAC SIE Z „NAMI” ALE SPOJRZ NA TO REALNIE TY NIGDY NIE BEDZIESZ KOBIETA ,WIEC PO CO SIE OKLAMYWAC…

HEHE PRAWDA BOLI… ALE TRZEBA SIE Z TYM POGODZIC…
    HEHEHE….

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Smarta 😀 ostro 😀 ale bardzo prawidziwie 🙂 facet to facet, a jesli nie chce byc juz facetem to robi sobie operacje, kuracje hormonalne itp. Ale ze ty jestes troche facetem, troche kobieta to dziwne i odrazajace…

Specter
    Member
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

rmaciej1983
    Czego oczekiwałeż pisząc tutaj? Uważasz, że wszyscy powinni klaskać w ręce i rozwodzić się nad tym jak piękny/na jesteż?
    Dla mnie w kobiecych ciuszkach wyglądasz co najmniej żmiesznie.

Widzę, że masz problemy z rozróżnianem płci. Maciej to imię żeńskie czy męskie? Jak myżlisz?

A może to Ty źle widzisz?
    Ja nie wiem za kogo Ty się uważasz paradując publicznie w kobiecych ciuszkach i nie wiem także jaki jest cel tej prowokacji.
    I wiesz co? Nawet nie chcę wiedzieć.
    W temacie napisałeż „co sądzicie” – teraz już wiesz co sądzimy – czy Ci się to podoba czy nie, masz odpowiedź na swoje pytanie.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

TO MY, KOBIETY, JESTESMY SYNONIMEM PIEKNA.

Ale ja w tym pięknie nie muszę wyglądać. Tylko fajnie. Jeszcze trzeba zauważyć, że mężczyźni za to porafią myżleć logicznie i dzięki temu są lepszymi pracownikami. Lepiej też prowadzą samochód.
    Kobiety nadają się głównie do prac domowych i do opieki nad dziećmi.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ale ze ty jestes troche facetem, troche kobieta to dziwne i odrazajace…

Nie szkodzi. 99% kobiet to trochękobiety, trochę mężczyźni, więc raczej mieszam się w tłum.
    Dzięki za ocenę.

igla
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Maciej 1983 napisał:
    Jeszcze trzeba zauważyć, że mężczyźni za to porafią myżleć logicznie i dzięki temu są lepszymi pracownikami. Lepiej też prowadzą samochód.
    Kobiety nadają się głównie do prac domowych i do opieki nad dziećmi.[/quote]

No z tym to przesadziłeż!!!…..Myżlisz jak z epoki kamienia….
    Jeszcze Ci maczugę dać..i pozwolić walić kobietę po łbie jak jej przyjdzie coż na myżł…..

Jak już wczeżniej pisałam nie obchodzi mnie to jak się ubierasz…nie mnie to oceniać…ale po Twojej ostatniej wypowiedzi wnioskuję,że jesteż
    niedojrzały…..a twoje myżlenie jest ograniczone….i co najmniej obraźliwe ❗

smarta
    Member
    • Stały bywalec

wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/

nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀

smarta
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

TO MY, KOBIETY, JESTESMY SYNONIMEM PIEKNA.

Ale ja w tym pięknie nie muszę wyglądać. Tylko fajnie. Jeszcze trzeba zauważyć, że mężczyźni za to porafią myżleć logicznie i dzięki temu są lepszymi pracownikami. Lepiej też prowadzą samochód.
    Kobiety nadają się głównie do prac domowych i do opieki nad dziećmi.

i przykro mi ale Ty w tym fajnie nie wygladasz, i przestan komentowac kazdy post, chciales opinie to dostales. Pokaz odrobine honoru i odejdz. Czy Ty nie widzisz ze tu nie masz szans na akceptacje wygladasz okropnie, obrzydliwie i oprucz tego jestes niedojrzaly, musisz sie z tym pogodzic. Jednym słowem ZENADA…

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Smarta ..ostro!!
    Mnie nic do tego jak kto wyglada…
    Ale zachowanie rmaciej1983 to rzeczywiscie zenada…totalna

👿

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

@igła wrote:

Myżlisz jak z epoki kamienia….

Oczywiżcie powinnaż dodać, że nie tylko ja tak myżlę. Tamta pani powyżej uważa na przykład, że mężczyzna nie może być piękny. Czyli wy też takie nowoczesne wcale nie jesteżcie. I znowu sprawdza się powiedzenie „przyganiał kocioł garnkowi”.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

wiesz co chlopcze ty jestes chory poprostu chory i tego sie inaczej nie da wytlumaczyc… a co do tych pracownikow to bez komentarza… :/

nie ma odrobine prawdy w tym co mowisz, jestes zwykla C*** i Ty sie wypowiadacz na temat tego w czym sa lepsi faceci a w czym kobiety…:/ TY?? Ty jestes …. nawet nie wiem ja Cie nazwac moze „TO” bo ani on ani ona 🙂 buahahaha 😀

A ty jesteż głupią krową. Znasz powiedzenie „jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie”? Zresztą na pewno jestem ładniejszy niż ty. Pokaż swoją fotkę jak taka mądra jesteż.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

Xena, a ja na swój awatar umieszczę faceta, który zdejmuje majtki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co sądzicie?"

Przewiń na górę