- AutorOdp.
- 14 stycznia 2007 at 12:57
Wydaje mi sie ,ze naprawde warto, ja i masa moich znajomych tez sie zarejestrowalismy ,do wiekszosci z nich ktos zadzwonil , ale nawet jesli nie bedziemy w grupie testujacej te komorki , mysle ze ten operator to bardzo ciekawa alternatywa dla tych juz istniejacych 🙂
14 stycznia 2007 at 18:41no jestem ciekawa jak to będzie wyglądać kiedy nowy operator na dobre już wprowadzi swoją markę. Już widzę przebijając się w promocjach siecie komórkowe 😉 [ co tak wogóle już burzliwie następuje ]
17 stycznia 2007 at 17:33🙂 z cala pewnoscia operatorzy beda sie wzajemnie zwalczac;) ja tez bylam na szkoleniu. dopiero chyba sie wszystko zaczyna. na razie trzeba sie zalogowac na portalu nadchodzi. w koncu mamy tworzyc spolecznosc:)
19 stycznia 2007 at 14:54od dziż mam już swój telefonik!! jest naprawdę pierwszorzędny – model to Samsung – SGH- Z370 – nie wiele mi to mówi 🙂 ale ma strasznie dużo fajnych bajerków!
19 stycznia 2007 at 20:39Jejciu, jak mnie tu dawno nie było 😉
I ja już mam super fonka 😀 Internet mam teraz chyba szybszy niż w kompie he he 😀 Pozdrawiam wszystkie moje super koleżanki, z którymi pisałam w grudniu:)) I super weekendu wam wszystkim życzę !! 🙂20 stycznia 2007 at 00:16tez dostałaż Samsunga prawda? bo słyszałem, że ponoć i jakież inne telefony wchodzą w grę. Konkretnie Motorole – ale na miejscu ani u nikogo ich nie widziałem 🙂
21 stycznia 2007 at 14:55I jak Wam się użytkuje telefonik?
Ja jestem zachwycona jego aparatowymi możliwożciami…pstrykam i pstrykam:)
Kurcze…a byłyżcie/byliżcie na portalu?..21 stycznia 2007 at 16:51Tak, dostałam Samsunga 🙂 I jestem z niego bardzo zadowolona 🙂
Na portalu byłam, zwiedziłam, poczytałam i nawet bloga założyłam 😀21 stycznia 2007 at 23:18telefonik to piękna sprawa – cały czas go odkrywam i poznaję no i muszę się do niego troche przyzwyczaić:) – portal też zwiedziłem, bardzo mi się podoba, bloga założe już niebawem:)
opcja video-rozmowy i tak rządzi! 😀
22 stycznia 2007 at 10:11ja miałam strasznie dziwne wrażenie jak wzięłam pierwszy raz nowy telefonik do reki, że trzymam kalkulator…ale z każdym dniem lubię go coraz bardziej:)portal zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenia, założyłam już sobie bloga i powrzucałam fotki:)a wy jak tam??
22 stycznia 2007 at 13:21No i ja szaleję na portalu. Znalazłam znajomych z liceum i okazało się, że nawet nieźle idzie mi robienie bloga..nigdy wczeżniej tego nie robiłam a tu proszę niezła zabawa….jak to testy moga zmienić ludzi;)
22 stycznia 2007 at 23:18dosia1105 wrote:ja miałam strasznie dziwne wrażenie jak wzięłam pierwszy raz nowy telefonik do reki, że trzymam kalkulator…ale z każdym dniem lubię go coraz bardziej:)portal zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenia, założyłam już sobie bloga i powrzucałam fotki:)a wy jak tam??człowiek z którym siedziałem na wykładzie w ławce porównał ten telefon do kalkulatora 🙂 no proszę:) – też już założyłem swojego bloga , mam jeszcze jednego na troszkę innym serwisie ale muszę przyznać że ten p4-owy 🙂 jest naprawdę niezły 🙂
23 stycznia 2007 at 08:39hehe…fajne na portalu P4 są kategorie tematyczne zmieniające się co tydzień:)wszyscy wtedy wrzucają fotki na ten sam temat i można sobie porównywać…i konkursy mają ciekawe:]
23 stycznia 2007 at 14:51a mnie i tak najbardziej podobają sie ludzie…to naprawdę (mniej lub bardziej) integrujące! To fajnie mieć nowych nieznanych znajomych;)….a poza tym jest mnóstwo zabawy…a nie bawisz się, nie zyjesz!:)
23 stycznia 2007 at 17:23A mi się najbardziej podoba temat tygodnia hy hy 😀
W ogóle portalik fajny 😉 A ze swojej listy znajomych na żywo znam może 20% :)) - AutorOdp.