• Autor
    Odp.
  • bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

apropo sex tygodnia check this out girls 🙂

> [usunięto_link]

smiechowo hehe

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

😀

Co wam się najbardziej podoba w portalu ludzie.nadchodzi4 😉 ? Oprócz tematu tygodnia rzecz jasna :]

manolo
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

co mi się najbardziej podoba? hmm myżlę, że estetyka tego portalu – jest p****żysty, kolorowy i banalny w obsłudzę. Aczkolwiek chciałbym, żeby w przyszłożci można było filmiki na bloga wrzucać- to by dopiero rozkręciło ten portal! 😀

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

rzeczywiżcie jest kolorowy i po paru minutach wiadomo co gdzie jest i jak się na nim poruszać…jak na drugi tydzień to temat jest bardzo pikantny…ciekawe co będzie dalej:)dużo filmików nakręconych przez testerów P4 jest na youtubie np.
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]

to chyba moje ulubione:)

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

portal jest ciekawy dużo możliwożci daje użytkownikowi,fajne jest tez to że można poznać ciekawych ludzi i dowiedzieć się paru rzeczy o nadchodzi4 🙂
    no opcja darmowego telefonu i korzystania z niego to zachęca 🙂

anek
    Member
    • Zapaleniec

gdybyżcie mieli oceniać portal od 1 do 10 to ile dalibyżcie punktów?
    ja daje 8 🙂 dwa pozostałe zostawię sobie a może jeszcze coż ciekawego się pojawi 😆

manolo
    Member
    • Bywalec

ja chyba też bym dał 8 – brak wrzucania filmików jednak mnie troszkę smuci – mam bloga na innym portalu, tam można wrzucać filmiki – i tam bym bez wachania dał 10 🙂

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

może jak portal rozkręci się na dobre to będzie można wrzucać oprócz fotek, filmiki też…z dnia na dzień pojawiają się jakież nowe udogodnienia,poprawki więc może i pojawi się opcja z filmikami:]

nemesis
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

przecież testujemy cały czas:)…i po to robimy takie rzeczy żeby zwrócić uwagę na to co jeszcze moglibyżmy udoskonalić. Mnie póki co zjada trochę czasu, ale jest to całkiem przyjemne jego spędzanie:)

bulka
    Member
    • Stały bywalec

tak to prawda… prtal wciaga:) miejmy nadzieje bedzie skuteczna konkurencja dla grona, z tymze w bardziej elitarnym kregu;) hehe. co do filmikow, z powodzeniem moza wrzucic je na youtube i na blogu dac link:)

a jak podoba Wam sie nowy temat tygodnia?:)

manolo
    Member
    • Bywalec

temat tygodnia czyli „sex” ? – heh no nie jest czymż zaskakującym, fajne jest to na ile sposobów blogowicze odbierają ten temat – od zwykłych fotek erotycznych przez kreskówki po zwierzątka 😀 😀

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

A teraz tematem tygodnia jest SPORT 🙂 Chyba mniej ciekawy i kreujący wyobraźnię niż sex, ale też daje spore pole do popisu 🙂 Teraz pewnie wszyscy skupią się na nartach itp, bo w końcu przyszła zima i warunki dla narciarzy są idealne 😉

bulka
    Member
    • Stały bywalec

ciekawe jaki bedzie kolejy temat. ja tez na biezaco bede informowac, ale warto sprawdzac samemu to:P i brac udzial w konkursach! swoja droga ciekawe sa:P

manolo
    Member
    • Bywalec

no tak sport już jest tematem 😉 – swoją drogą dosyć przykrym dla mnie bo nigdzie się nie wybiorę 🙁

anek
    Member
    • Zapaleniec

temat tego tygodnia jest bardzo ogolny i nie wzbudzajacy tyle emocji jak poprzedni:)a czy ktos czytal juz o nowym konkursie?moze zrobmy burze mozgow i jakas nowa dyscypline stworzymy tylko jak sie pozniej podzielimy nagroda 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …. co to?"

Przewiń na górę