Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 329 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    bulka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

na stronce napisali cos o godzinnym szkoleniu:) a telefon jest raczej zdecydowanym potwierdzeniem:) i hope..

korolova
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

A wiecie jaki telefon? Podobno samsung Z230:D

myszka
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

no własnie o to chodzi ze przy pierwszym telefonie oni nadal nie podaja szczegółów, tylko trzeba czekac az odezwa sie drugi raz. Msle ze ten pierwszy telefon był tylko po to zeb sprwdzic czy przypadkiem nie zarejestrował sie ktos kilka razy i zeby sprawdzic podstawowe dane.

Watpie zeb było potzrebne szkolenie, chyba ze obsluga tego telefonu jest tak skomplikowana;D

pozdrawiam

myszka
    Członek
    • Bywalec

no własnie o to chodzi ze przy pierwszym telefonie oni nadal nie podaja szczegółów, tylko trzeba czekac az odezwa sie drugi raz. Msle ze ten pierwszy telefon był tylko po to zeb sprwdzic czy przypadkiem nie zarejestrował sie ktos kilka razy i zeby sprawdzic podstawowe dane.

Watpie zeb było potzrebne szkolenie, chyba ze obsluga tego telefonu jest tak skomplikowana;D

pozdrawiam

bulka
    Członek
    • Stały bywalec

pewnie chca powiedziec na czym dokladnie polega test i z czego i z jaka czestotliwoscia mamy korzystac;)

myszka
    Członek
    • Bywalec

hej!

Maja nam mówic z jaka czestotliwożci mamy korzystac z tel, to raczej niemozliwe, chyba im wiecej dzwonimy tym lepiej:)

pozdrawiam

bulka
    Członek
    • Stały bywalec

hehe i to nam wlasnie moga powiedziec + ze warunkiem uczestnictwa w programie jest czynne korzystanie z multimediow i tyle;)

pozdrawiam myszka:):)

Sylwia21
    Członek
    • Odp.: 29
    • Bywalec

bulka powiedziala:

hehe i to nam wlasnie moga powiedziec + ze warunkiem uczestnictwa w programie jest czynne korzystanie z multimediow i tyle;)

ja sie z toba zgadzam!!!! po co by wowczas pytali o to ile wydaje sie miesiecznie na rozmowy komorkowe. tylko ludzie tzw. aktywni multimedialnie gwarantuja dobra zabawe w swiecie wirtualnej rozrywki. to brzmialo chyba jakos tak

pozdr. 8) [/list]

bulka
    Członek
    • Stały bywalec

dziekuje za uznanie:P idealnie! o to wlasnie chodzi! :):)

bulka
    Członek
    • Stały bywalec

dziekuje za uznanie:P idealnie! o to wlasnie chodzi! :):)

korolova
    Członek
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

No to juz wiem czemu do mnie dzwonia ! Mi miesiecznie wystarcza karta popika za 25zl, bo wszystkich bliskich mam w idei:( Ee to mnie napewno nie wybiora 🙁

majka610
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

eh spokojnie, ja podalam ta gorna granice chyba ponad 150 zl i tez jeszcze nie dzwonili hehe

Sylwia21
    Członek
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Czeżć wszystkim,

Mnie rzadko wystarcza 150 zł na miesięczne rozmowy. w formularzu na stronie nadchodzi4.com wpisałam, że żrednio wydaje chyba 200zł , a i tak do mnie nie zadzwonili. może boją się, że wykorzystam kilka miesięcznych abonamentów w ciągu jednego miesiąca. wcale im się nie dziwię!!!! 😛
    pozdr.
    sylwia21

bulka
    Członek
    • Stały bywalec

hahaha no walsnie, mzoe srodkowa kwote trzeba bylo zaznaczyc 😛

myszka
    Członek
    • Bywalec

hej!

to dożco ciekawa wypowiedz Chrisa Bannistera, dyrektora zarządzającego spółką P4:

„Od jakich usług rozpoczniecie działalnożć?

W telefonii mobilnej 3G wkraczamy na wiele przenikających się nawzajem rynków. Tutaj chodzi już nie tyle o telefonię czy dostęp do internetu, ale rozwój branży muzycznej, medialnej, reklamowej i internetowej. Operatorzy stają się czężcią tych branż. Rolą operatorów nowej generacji jest udostępnianie użytkownikom usług, które trudno jednoznacznie zaklasyfikować jako należące do jednej ze wspomnianych branż.”

reszta ciekawostek na stronce,

http://www.computerworld.pl/news/89981.html

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 329 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę